Jdi na obsah Jdi na menu
 

Scarface The World Is Yours

15. 10. 1997
TOPlist Scarface The World Is Yours

6.září 2008 Autor návodu -Messi

Hra podle stejnojmenného filmu s Al Pacinem v hlavní roli.Události z filmu nekopíruje,přímo na ně navazuje.Tony Montana na konci filmu neumře.Sosa mu vzal všechno a Tony je na kolenou.Jediné co zůstalo je touha po pomstě.Příběh je plný zvratů,součástí hry je také automobilová složka, kdy můžete využívat služeb více než stovky vozidel.Aby se Tony stal králem drogového podsvětí v Miami,bude se muset spolehnout na služby svých věrných,kteří za něj budou vyřizovat obchody,ale i účty s konkurencí.To všechno v rozlehlém virtuálním Miami.

Unikněte ze Sídla       
Hned po videu postřílejte chlapy dole a pokračujte po schodech dolů, vpravo od vás vybuchne bomba a spadne tam zeď,která vám zatarasí únikovou cestu. Jděte doleva a vemte lékárničku, poté jděte doleva do místnosti s kulečníkem, kde se schovejte za bar a pokroste gangstery. Pak jděte od kulečníku doprava a spustí se animace, ve které vám váš gangster otevře tajnou chodbu, ale hned ho zabije týpek.Zabte týpka a pokračujte chodbou dolů do podzemí. Jak tam vy vstoupíte tak je tam ještě další lékárnička. Dole na křižovatce se dejte doleva a zabte gangstera na schodech, pak jděte dál a v chodbě vpravo zabijte všechny gangstery. Jděte pořád dolů, až něco před vámi vybuchne a vy musíte zahnout doleva do místnosti. Tam zabijte gangstery a pokračujte chodbou vpravo dál, až do místnosti s mřížemi, kde opět zlikvidujte veškerý odpor a jděte do dveří napravo. Pokračujte levotočivou chodbou, po cestě zabijte gangstera a vpravo dalšího, poté už jenom vyjděte schody nahoru.Ve videu uvidíte, že přijel váš kumpán s limuzínou, do které musíte nastoupit. Běžte doleva ke schodům a po cestě zabijte gangstery u bazénu, vyjděte schody a za sloupy se tam kryjí dva vaši gangsteři, až k nim přijdete spustí se animace. Ve videu zjistíte, že vám raketometník zavalil cestu k limuzíně a že přijíždějí poldové, tudíž musíte obejít sídlo z druhé strany, než bude limuzína zničena. Máte tři minuty a dvacet sekund. Jděte doleva a po cestě zabíjejte gangstery, až dojdete ke schodům sejděte je a běžte doprava po schodech opět dolů. Běžte rovně a dojděte k místu kde je hodně gangsterů, doporučuji využít zuřivost. Až je zabijete jděte dál a spustí animace ve které tygr zabije strážce a i s ním odejde. Jděte nahoru a černou brankou pokračujte dál, až dojděte na malé prostranství, kde bránou vlevo vejdete do bludiště. Jděte doprava a zabijte gangstery, až dojdete k fontánce na druhé straně vyběhnou gangsteři, které zlikvidujte a dál jděte cestou kudy oni přišli. Dostanete se ven z bludiště a teď jděte jen k velkým schodům a spustí se video, ve kterém se na scénu dostávají policajti a Tony utíká ve své limuzíně.                                      
                                                  Blahopřání! Ztratili jste všechno!
Najděte Sheffielda  v Babylon Clubu      
Po videu nasedněte do auta a frčte do Babylon Clubu. Až tam dorazíte spustí se animace ve které se seznámíte s právníkem Sheffieldem a s policajty, kteří vám prodají vaší vilu za 10,000 dolarů. Dál máte za úkol promluvit si s vaším přítelem Felixem v přístavu, dojeďte tam a jděte po schodech nahoru k Felixovi. Pak vás Felix pošle za Coco.
Mluvit s Coco      
Dojeďte na parkoviště a poté už po svých pokračujte, až ke Coco. Po rozhovoru vám Coco dá 200g kokainu, které máte prodat dealerovi (dealer=bílá tečka na radaru. Kokain se prodává tak, že musíte podržet klávesu T a až bude červená čára před koncem musíte ji pustit, tak aby se zastavila těsně před koncem. Prodávání si ještě procvičte na dealerovi vedle baru a pak jděte za dealerem nahoře a tomu prodejte 100g za 10,000 dolarů. Až budete mít nad 10,000 dolarů vraťte se do své vily a kupte jí zpátky od policajtů, až vilu koupíte vejděte dovnitř a nahoře si zlepšete reputaci. 
Gaspar Gomez   
Až si zvýšíte reputaci, tak se zapne video ve kterém vám volá Felix a říká vám, kde má sídlo Gaspar Gomez. Po videu si ve skříni na zbraně vezměte samopal Uzi a dejte ESC. Spustí se animace ve které se automaticky octnete před hotelem Gaspara a dostanete se do patra kde má být. Po videu si vemte do ruky Uzi a běžte nahoru, skrčte se a zaměřte gangstery(gangster=červený křížek na radaru). Schovejte se za pohovku a postupně zabijte všechny gangstery v 1. Patře, poté jděte na konec patra a po schodech vyjděte nahoru. Nahoře se vlevo schovejte za stůl a kroste gangstery, na balkoně vlevo je lékárnička. Musíte se dostat ke schodům vpravo a až k nim dojdete spustí se opět animace. Ve videu zjistíte že Gaspar tam není a že si musíte vylít zlost na šéfovi jeho bezpečnosti. Je to pěstní souboj, takže levým tlačítkem myši a R ho musíte zabít(jeho zdraví je vpravo nahoře. Až ho zabijete spustí se video ve kterém ho Tony hodí dolů a přijdou nový nepřátelé a přiletí vrtulník. Opět si musíte prostřílet cestu k výtahu a po cestě se vyhýbat oknům, aby vás nezabila helikoptéra. Až dojdete do výtahu, tak to sjede do přízemí a vy se musíte dostat do garáží pro obrněné auto s penězi. Zabte nepřátele za zdí před vámi a sami tam jděte, pokračujte rovně a až sejdete schody dejte se doprava podél zdi k dalším schodům. Zabijte gangstery na schodech a sejděte je dolů do recepce, tam se dejte doleva a po cestě si můžete vzít za recepcí lékárnu. Sejděte schody na parkoviště a tam se pusťte do gangsterů a jděte směrem k obrněnému autu. Pak přijedou ještě dvě auta, doporučoval bych zabít posádku a až to uděláte nastupte do obrněného vozu. 
Dostaňte Obrněnou dodávku k Bance
Vyjeďte z garáží a dál se řiďte podle šipek na dálnici. Budou vás honit gangsteři,  ale máte obrněné auto, takže se nemusíte ničeho bát. Až budete na dálnici jeďte rovně, až ke sjezdu a dejte si pozor na vrtulník. Až sjedete, tak dojeďte k bance a jděte do ní. Jděte k pokladní vpravo a po rozhovoru se vydejte po schodech nahoru za Jerrym, se kterým si též popovídejte. Pak jděte zase za pokladní a uložte si prachy stejným způsobem jakým jste prodávali drogy dealerovi. Až si uložíte peníze dostanete ještě luxusní katalog ve kterém jsi můžete kupovat různé věci. Pak si kupte řidiče a jeďte za Pedrem.
Pedrova Zastavárna
Promluvte si s manažerem a ten vám řekne, že se potřebuje zbavit třech balíčků drog, tedy hned nasedněte do dodávky a frčte na první zastávku u Diaz Motors. Poté se vraťte k Pedrovi a vezměte další balík a jeďte s ním na další stanoviště. Až vezmete třetí balík přijedou poldové a vy jim musíte nejdřív ujet a poté až vyhodit poslední balík. Až to uděláte, vraťte se k Pedrovi a kupte si zastavárnu za 50,000 dolarů, pokud je nemáte, tak si je vydělejte Felixovími tipy. 
Zvyšte vaši reputaci
Teď musíte zvýšit svou reputaci tím, že si koupíte nové auto a další různé blbinky v katalogu. Pak si zrenovujte sídlo a jděte tam do své kanceláře a zavolá vám váš starý přítel Sosa. Pak si zvýšíte reputaci na úroveň 2.
Doutníky Cabana
Jeďte s bourákem k prodejně doutníků a promluvte si s manažerem, který vám řekne že sekretářka utekla s důležitými papíry a vy je máte dostat zpátky, takže jeďte si pro loď a frčte za sekretářkou. Její lidé pojedou za vámi a budou se vás snažit zabít, takže je zlikvidujte a až začne sekretářka házet papíry musíte jich 10 posbírat. Pak jí zlikvidujte a vraťte se k manažerovi a od toho si kupte obchod za 75,000 dolarů. Pak jeďte k Drive-In Oakley.
Drive- In Oakley
Manažer vám řekne že místní gangy si tady dělají co chtějí a nikdo proti tomu nezasahuje, takže to musíte udělat vy. Vzadu je munice a vpředu auto, takže se za něj schovejte a vyčkejte příjezdu Diazova gangu. Až přijedou musíte všechny postřílet, lepší způsob je ten, že zabijete řidiče, kdyby vám došla munice tak je vzadu a dvě lékárničky jsou na záchodech. Až je zabijete přijede druhá vlna, jestli zvládnete i ty přijede jejich šéf s kulometem na korbě. Nejdřív zabijte střelce a pak nasedněte do auta a udělejte to samé i s šéfem u volantu. Poté jděte za majitelem a kupte od něj kino za 100,000 dolarů.
Návrat klubu Babylón
Otevřete stisknutím TAB Business Menu a vyberte Obchody a dejte Dej si Drink! Nastupte do Limuzíni a octnete se v Babylon Clubu, kde Tony bude říkat o životu gangstera. A najednou vás přepadnou nájemní vrahové a vy je musíte postřílet. Radil bych se schovat na podium za ten stůl za kterým byl ten zajíc a postupně všechny vystřílet. Pak přijdou další, ty zlikvidujte taky a spustí se video ve kterém Tony vyslechne jednoho vraha a dozví se, že bratři Diazové mají jeho mámu a že oni vyslali ty vrahy. Takže se jim musíte pomstít. 
Pomstěte Mámu
Ve videu si Tony bere motorovku a jde do sídla Bratří Diazů. Hned rozřezejte nepřátele před vámi a pokračujte za Edgarem, po cestě sbírejte balíky a likvidujte gangstery. Až sejdete dolů pusťte se znovu do nepřátel a poté vyběhněte ven. Přijede auto s gangstery, které zabijte a vezměte si od nich samopaly Uzi. Pokračujte dál a po cestě zabíjejte gangstery, až se dostanete do auto servisu(obrázek vpravo). Vběhněte dovnitř a zapněte zuřivost, pak už jen vystřílejte gangstery v autoservisu a jděte vpravo do kanceláře zabít Edgara. Až to uděláte, tak ve videu uvidíte Alfonsa jak uniká v autě, na nic nečekejte a naskočte do bouráku v autoservisu a vydejte se za ním. Až ho dohoníte, tak ho z auta zastřelte a je konec mise.
 Teď musíte získat 90% Malé Havany, aby jste mohli obsadit skladiště.
Havanské Skladiště
Musíte obsadit skladiště v Malé Havaně, takže tam jeďte a po videu se pusťte do gangsterů. Hlavně nezapomeňte na toho na střeše, až je vystřílíte tak jděte dovnitř zabít managera. Až to uděláte přijedou gangsteři a budou chtít zničit náklaďáky s koksem, teď je ta pravá chvíle pro zuřivost. Až uhasíte hrozbu, budou ještě nějací před branou. Ty postřílejte a je konec mise a skladiště  v Malé Havaně je vaše i s 2 kily Koksu.  
Zvyšte vaši reputaci
Teď se musíte dostat na reputační úroveň 3 a to tak, že si nakoupíte různé věci z katalogu a až se vám napíše nová úroveň reputace, tak si ji běžte zlepšit do sídla. Na třetí úrovni máte povolený skvělý samopal AK47.
Návrat do Města Svobody
Zavolá vám nějaký člověk a řekne, že je od Sheffielda  a že ví, kde je vaše manželka. Jeďte za ním a ve videu se dozvíte, že Pablo vás dovez do staré věznice, kde se máte sejít se Shefieldem. Všechno je to ale past a na vás zaútočí Diazovi gangsteři a vy nemáte žádné zbraně. Zmlaťte prvního a seberte mu zbraň, kterou zabijte ostatní, doporučoval bych si obstarat AK47 od nějakého mrtvého gangstera. Až zlikvidujete všechny gangstery(i na střechách a v autě) tak přijedou další i s Pablem, který však zbaběle zůstane ve člunu. Zabte gangstery a v doku vyčkejte na loď se spolubojovníkem, do lodi naskočte a vydejte se za Pablem. V lodi je zabudovaný kulomet, takže tím spíš Pabla zabijete, každopádně až to uděláte je konec mise a vy máte Malou Havanu pod kontrolou a jdete na Centrum.
O'Gradyho lihoviny
Musíte si opět zvětšit své impérium tím, že koupíte další obchody. Běžte za manažerem Lihovin a ten vám řekne, že musíte ubránit jeho obchod před útokem gangsterů. Obchodu nesmí klesnout zdraví na minimum(zdraví má vpravo nahoře). První vlna přijde zepředu, takže ji zlikvidujte a poté po gangsterech seberte zbraně. Další gangsteři přijdou druhým vchodem a bude jich trochu víc, ale neměl by být žádný problém je zlikvidovat. Třetí vlna přijde zezadu a několik jich půjde i druhými dvěma vchody, takže se schovejte a nejlépe AK47 je postřílejte. Až je zlikvidujete, tak si promluvte s majitelem a kupte Lihoviny za 110,000 dolarů. Pak vám zavolá Gaspar kvůli mobilu, ale nic se neděje. Jeďte do Fidelových gramodesek.
Fidelovy Gramodesky
Manažer vám řekne, že potřebuje, aby jste dopadli jeho přítele a vzali mu kazety. Nastupte do auta před obchodem a frčte za přítelem, on vám ale ujede a je tu tedy automobilová honička. Musíte prudce narazit do boku jeho bouráku a on vypadne. Po chvíli se vám to jistě podaří a on vyleze a začne zdrhat, dohoňte ho a zmlaťte, dokud vám nedá kazety. Po animaci jeďte opět za manažerem a kupte od něj obchod za 140,000 dolarů. Poté jeďte ke Gin do Shotgun Baru.
U - Gin Shotgun Bar
Manažerka vám řekne, že musíte zabít jejího bývalého přítele, protože ji ukradl prachy. Převtělí vás to do Tonyho vražedkyně a musíte jet na místo u moře, je to na čas, ale neměl by to být problém. Zjistíte, že přítel má modrý klobouk a růžovou košili, ale musíte zabít jen jeho ne nikoho jiného. Postupně budou jezdit lodě a přítel je na normálním člunu a jede asi osmý v řadě. Až ho zlikvidujete, tak budete zase Tony a musíte koupit Bar za 60,000 dolarů. Teď jeďte koupit Club Babylon.
Klub Babylón
Manažer říká, že na klub zaútočí gangsteři, aby zabyli člena VIP, váš úkol je ho chránit. Po videu dostanete zbraň Desert Eagle a musíte jít na záchody zachránit VIP. Rychle tam jděte a po cestě střílejte gangstery, doporučoval bych vzít Uzi, jelikož střílí rychleji než Desert Eagle. Běžte za ním a dostanete úkol ho přes kuchyň vyprovodit ven, musíte být stále blízko něj a nesmí ho zabít. Prostřílejte si cestu, až ke kanceláři manažera a odtud jděte doprava do kuchyně. Přes ní vyjděte ven a běžte k silnici, kde se VIP schová a vy ho musíte chránit, než přijede jeho auto. Budou tam nabíhat gangsteři, na ty použijte zuřivost a poté přijede VIP auto a on odjede. Běžte za manažerem a kupte klub za 1,000,000 dolarů.
     Teď musíte získat 90% Centra, aby jste mohli obsadit skladiště.
Přístavní Skladiště
Musíte obsadit další skladiště, tentokrát v centru. Po videu si vemte AK47 a pokroste gangstery u vás, pokračujte dál a po cestě zabíjejte další gangstery. Vyjděte po schodech nahoru a zlikvidujte poslední gangstery na mapě, další přijdou z garáží, takže nějaké zkuste zabít ze shora. Zbytek zlikvidujte dole a přiletí vrtulník, který zlikvidujte též a skladiště je vaše. Zavolá vám tajemný muž, který si říká Sandman a chce taky zabít Sosu, takže se za ním podívejte. Nyní máte 4 kila Koksu j distribuci.
Sandman
Pokud ještě nemáte luxusní limuzínu z katalogu, tak bych ji doporučoval koupit. Protože když do ní nastoupíte, tak si můžete vybrat místo kam jet. Třeba: Tonyho vila, vaše obchody atd. Teď se nějak dostaňte na vodu a vyjeďte za šipkou. Za chvílí budete mít na výběr ostrovy, dejte Lobster Cay  a poté jen doplujte na pevninu a jděte na balkon za Sandamen. Po rozhovoru jděte po cestě do baru Venuše a tam si popovídejte s barmankou, která vám řekne, kde je Nacho.     
Zvyšte vaši reputaci
Teď si musíte zvýšit reputaci na úroveň 5, musíte mít 3,000,000 bodů reputace. Takže mluvte s lidmi ve Venuši a oni vám dají úkoly, za které se vám zvýší reputace, nebo nakupte luxusní zboží. Pak si úroveň zlepšete a otevře se vám 15 položek luxusního zboží, Karabina a Bazuka a dodavatelé za 100,000.
Nacho Contreras
V animaci Tony mluví s Nachovou účetní, když tam najednou přiběhne Nacho s kumpány. Musíte se prostřílet přes palubu, až ke kontrolnímu bodu, u kterého vemte lékárničku a pokračujte dál, až do dalšího savu. Po něm uvidíte animaci ve které jsou dva gangsteři před vámi se sniperovky. Musíte se k nim dostat a skrývat se za bednami, aby vás nezabili, poté jen vyjděte ty schody na kterých stáli. Spustí se video, kde Tony bere sniperovku a míří za Nachem, který chce skočit z lodi, skočí a vy ho musíte střelit, aby krvácel. Nejdřív ho najděte ve vodě a poté ho jen párkrát střelte a zbytek udělají žraloci. Pak jděte za šéfem doků dolů do přístavu.
Šéf Doků
Promluvte si se šéfem doků a ten vám řekne, že musíte ochránit sudy s ropou stojící opodál. Dostanete kulomet a společně se šéfem počkejte na první náklaďák, až přijede tak střílejte do něj a počkejte až vybuchne, poté jen dodělejte zbylé gangstery. Další přijede z druhé strany, takže s ním udělejte to samé a běžte pomoct šéfovi(není to dobrý střelec a rychle mu ubývají životy). Poté přiletí vrtulník a vyskočí další gangsteři, které zlikvidujte ještě na kovové konstrukci a zbylých několik zabijte dole. Poslední vlna přijede loďmi, takže je opět zlikvidujte a je konec mise. Běžte zase za šéfem doků.
Informátor
Zdá se tam je DEA informátor ve vašem středu. Spíše než zabíjení něho na místě, dokový manažer nechá ho jít a dělá vás honit jemu na vodě. Toto bude snadnější s lodí cigarety nebo závodní člun. Volejte po váš preferovaný dolů jeďte na doku, a udělejte pronásledování. Tam bude nějaký piráti k tomu, aby zápolili s, také, ale chcete bastarda v jachtě. Obratnost váš cíl a vstává blízký a zkusit brát ven punk v zelené košili. Když mise je jasný, mluvte s dokovým manažerem znovu.
Nachův Tanker
Po rozhovoru se octnete v helikoptéře u kulometu a máte za úkol se dostat na Nachův Tanker. Po chvíli na vás zaútočí čluny s gangstery a zničí druhou helikoptéru, vy se ale zničit nenechejte a čluny rozstřílejte. Až dorazíte k tankeru, tak při prvním obletu zničte co nejvíc strážců a při druhém se snažte střelit do výbušných sudů. Až vás vysadí, tak dostanete za úkol zneškodnit bombu na palubě, pokroste gangstery a jděte k bombě. Deaktivujete ji tím způsobem jako se prodávají drogy, poté jděte ke kulometu na plošině a zničte dva čluny s gangstery. Další úkol je opět bomba, ale tentokrát v podpalubí, takže to musíte obejít a sejít schody, až do podpalubí. Tam zabijte všechny gangstery a deaktivujte bombu, poté je bomba na horní palubě v zadní části lodi. Vyjděte schody a prostřílejte si cestu, až k poslední bombě, kterou deaktivujte a dostanete za úkol zabít kapitána lodi. Vyjděte nahoru a tam jednoduše zabijte kapitána a je konec mise. Ve videu zjistíte, že jste tam našli zavřené lidi, kteří jeli do Ameriky a s jejich pomocí se dostanete zpátky do Miami. Vrátili jste se na břeh a už tam na vás čekali gangsteři s rozkazem zabít Tonyho Montanu. Prostřílejte se až k předákovi a toho zabijte. Konec mise a Jižní Pláž otevřena.
Macau Fast Food
Po videu se dozvíte, že musíte chránit rybářský člun z helikoptéry a že člun musí sebrat 8 ploutví. Musíte vždy sestřelit dvě lodě co budou útočit na loď rybáře, až to bude tak zajděte opět za manažerem a kupte fast food za 200,000 dolarů.
Chi Peso Restaurant
V animaci se dozvíte, že manažer nesouhlasí s vašimi požadavky a nic vám prodávat nebude, takže ho musíte přesvědčit a to tak, že ho budete chránit. Nejdříve zabijte Gasparovy muže vpředu a poté další zničte vzadu. Poté manažer poběží nahoru (vy tam jděte také) a společně zničte další gangstery, ale přijedou další takže se musíte přeskupit uvnitř restaurace. Do restaurace budou gangsteři vbíhat ze tří stran, takže se hodí zuřivost a AK47. Poté jděte za manažerem a kupte podnik za 2,000,000 dolarů, jestli je nemáte tak si je vydělejte ničením gangů.
Swansong Hotel
Manažer vás žádá, aby jste zabili jednoho maníka, který si vyrazil na výlet jachtou a který působí problémy jeho hotelu. Jeďte na molo a tam zabijte maníkovi muže, poté nasedněte do doutníkové lodě s kulomety a vydejte se pronásledovat maníka. Maníkova loď je pomalá a jediným problémem by měli být gangsteři v útočných člunech, až ho zabijte vraťte se k manažerovi a kupte hotel za 5,000,000 dolarů.
Sun Ray Hotel
Manažerka vám říká, že musíte zabít dealera v pokoji číslo 13( jestli jste viděli film je to ten hotel, kde zabili Angela a kde byl ten týpek s motorovkou). Až tam dojdete spustí se animace ve které do pokoje vtrhnou gangsteři a dealer uniká, prostřílejte si cestu k džípu před hotelem a vydejte se za ním. Asi se vám ho nepodaří zabít v autě, ale nevadí, on nastoupí za chvíli do vrtulníku. Až se tak stane musíte jet přes ty kousky lodí a skákat z jednoho na druhý a přitom ho zastřelit, až se vám to povede kupte u manažerky hotel za 5,000,000 dolarů.
Teď musíte mít  90% Jižní pláže pod kontrolou, až to uděláte, zvyšte si reputaci.
Zvyšte vaši reputaci
Musíte mít reputaci nad 6,000,000, takže si musíte koupit Čingischánovu výzbroj a třeba skafandr, aby jste tolik měli. Až to bude, tak jděte do vily a máte 6.úroveň reputace a dostanete dodavatele za 250,000 dolarů, Desert Eagle a odstřelovací pušku a 15 položek luxusního zboží.
Skladiště na Pobřeží
Zjistili jste, že je brána zavřená, takže si musíte najít jinou cestu dovnitř. Nasedněte do auta a jeďte vpravo od brány podél zdi skladu, po chvilce tam bude malá zídka, kterou přeskočte a jste ve skladu. Vystupte a postřílejte gangstery venku, poté jděte dovnitř zabít manažera, až se tak stane, tak dovnitř naběhnou další gangsteři, které opět zabijte a jděte ven. Tam postřílejte zbylé gangstery(pozor si dejte na snipery na střechách) a poslední úkol je zničit čluny kotvící u mola skladu. Je jich šest a jezdí po dvou, až je zničíte tak je přístav váš i s šesti kily koksu k distribuci.
Vyložit   
Na loď s kokainem budete potřebovat 3 náklaďáky. Které seženete v přístavu. Běžte k prvnímu bodu a prostřílejte se až k náklaďáku. Přijede řidič a vy ho ochraňte dokud nenastoupí do náklaďáku a neodjede, poté jděte kolem kolejí k dalšímu bodu u budovy a vstupte do ní. Uvnitř je hodně gangsterů, ale když využijete zuřivost, tak to není problém, až je postřílíte tak jděte k dalšímu náklaďáku. Zase jede řidič a vy opět postřílejte dotírající gangstery a dozvíte se, že poslední náklaďák je na vrakovišti. Nasedněte do auto kterým přijel řidič a vydejte se na vrakoviště, až tam budete, tak vylezte a postřílejte gangstery venku. Pokračujte do budovy a tam zjistíte, že se tam ukrývá zástupce našeho kamaráda Nacha, takže zabijte nepřátele dole a po schodech jděte za zástupcem. On se schovává vzadu a vždycky vyleze a střílí po vás a to je ten moment kdy ho musíte sejmout, až to uděláte tak je konec mise a vy se seznámíte s mladíkem, který pracoval pro Nacha a říká vám, že se ulicemi šíří zpráva, že je Nacho ze hry.
Dodávka
Náklaďáky jsou naloženy koksem a v každém je 15 kilo. Vy jedete v prvním do Marina Store za vámi jede gangster s prázdným náklaďákem na oklamání a Maribel jede s plným do Havana Store. Vydejte se na cestu a až dorazíte na dálnici, tak vás napadnou Gasparovi muži ve čtyrech autech, musíte vytasit svoje zbraně,aby jste se jich zbavili, jelikož to není to žádná legrace, tak musíte dobře mířit a mít dostatek munice. Až se jich zbavíte, tak pokračujte do přístavu, kde na vás čekají vaši gangsteři s kulomety. Zaparkujte tam a dostanete úkol jet znovu na vrakoviště a zkontrolovat další dodávky koksu. Vemte si auto a vyjeďte, ale na mostě vám zavolá mladík a řekne, že má Maribel problémy na mostě z Centra na Malou Havanu, takže otočte volant a směřujte za ní. Je obklíčená gangstery  ze všech stran a nemůže odjet, protože ji cestu blokují auta gangsterů. Vystupte a postřílejte gaunery na mostě, poté nastupte s Maribel do náklaďáku a jeďte ke skladišti v Malé Havaně. Zkratka u Cabana Cigar je zablokovaná a vy ji musíte objet zleva, až to objedete, tak zahněte k Drive in Oakley a jeďte doleva. Až tam budou kužely, tak je proražte a sjeďte dolů do skladiště, kde prorazte zeď a jste tam. Konec Mise + 15 kilo koksu v každém skladě.
Zvyšte vaši reputaci úroveň
Musíte mít reputaci nad 12,000,000, takže udělejte distribuce těch drog z předchozí mise a poté si za to kupte věci v katalogu. Dobrá je fontána s šampaňským, za 300,000 a přidá 600,000. až to budete mít, tak jděte do vily si zlepšit reputaci na úroveň 7. otevře se vám celý katalog luxusního zboží, SAW a raketomet a všichni dodavatelé.
Angel Dust Donuts
Manažer vám řekne, že se musíte zbavit policajtů, kteří sem chodí a neplatí za koblihy. Ve videu vidíte Tonyho jak vychází ven a policajti jak jí koblihy, Tony nasedne do policejního auta a ujíždí, ale poldové si toho všimnou, naskáčou do aut a začíná honička. Musíte jet podle bodů a vyhýbat se policajtům, kteří mají povolení vás zabít. Až sjedete z dálnice, tak tři policejní auta nabouraj do benzínky a vybuchnou, poté když vjedete na most pro vlak, tak další tři narazí do nádrže a taky vybuchnou. Až bude na mostě rovina, tak se rozjeďte a přeskočte z jednoho na druhý konec mostu k poslednímu bodu a už si jen vychutnejte video, ve kterém zbývající poldové most nepřeskočí a spadnou do vody. Jeďte za manažerem a kupte  si obchod za levnou cenu 180,000 dolarů.
Whippet Herny
V herně vám manažer řekne, že musíte vzít auto chlápkovi co mu vzal prachy a za ně si ho koupil. Jeďte k hotelu La Normande a uvidíte chlápka, jak utíká v autě, jeďte za ním a musíte prudce narazit do boku jeho auta, aby vypadl(stejný způsob, jako v misi, kde máte získat kazety). Až se vám to povede, tak vyhoďte chlápka ven a jeďte na vrakoviště na Jižní pláž. Chlápek ale pojede za váma ve Fellini a bude po vás střílet a vy nesmíte zničit svoje auto, je to trochu těžší, ale za chvíli se vám to povede a můžete si koupit hernu za 2,700,000 dolarů u manažera.
Peninsula Club
Manažerka říká, že musíte zabít poldu co ji vydírá, je vzadu i s kumpány. Jděte tam a on uteče ven zadním vchodem, zabijte ochránce dole a pokračujte po schodech ven. Nahoře jsou čtyři ochránci s motorovýma pilama, takže si na ně dávejte pozor, hlavně na toho vpravo od dveří, až je zabijete, tak polda nasedne do člunu a ujede. V doku je několik ochránců a je dobré na ně použít zuřivost a zabít rychle ty s pilou, až se s nimi vypořádáte, tak nasedněte do lodě a jeďte za poldou. Musíte mu rozstřílet loď na cucky, budou tam i jeho ochránci na útočných člunech, ale nemusíte si jich všímat a soustředit se na poldu, až ho zabijete, jděte za manažerkou klubu. Kupte od ní klub za 7,200,000 dolarů.
Steinovo Zlatnictví
Manažer vám dá za úkol ochránit jeho zlato v bance a půjčí vím své auto, které stojí vedle obchodu. Nasedněte do manažerova Conica a vydejte se do banky, zastavte před ní a vejděte tam, uvnitř jsou gangsteři a právě přepadávají banku. Postřílejte je a uvidíte video ve kterém gangsteři utíkají se zlatem a jednomu auto nejde nastartovat motor. Nasedněte do auta a projede vedle vás opozdilec, který už nastartoval auto a jede do skrýše, musíte ho sledovat, ale nesmíte ho zničit. Udržujte si vzdálenost cca60 metrů a sledujte ho, až do skrýše v nadzemním parkovišti nedaleko dálnice, skrýš je v horním patře, až tam dojedete, tak vystupte a postřílejte všechny gangstery. Poté jděte za manažerem a kupte zlatnictví za 10,800,000 dolarů.
Coco  Diskotéka
Manažerka vám řekne, že musíte zabít gangstery neustále útočící na podnik. Zabte gangstery před kanceláří a pokračujte zadním vchodem na střechu, kde vezměte Sniperku  a sestřelte odstřelovače na domě vlevo. Přijedou pěšáci v autech, na ty si vezměte Karabinu a zabijte je, než vstoupí do diskotéky. Poté zabijte dalšího odstřelovače a přijdou znovu pěšáci, kteří jsou celkem čtyři a jdou ze dvou směrů, až je zabijete, tak sejměte odstřelovače na trávě vpravo od vás. Poté přiletí Gasparův vrtulník a spustí palbu na diskotéku, ten sejměte raketometem nebo Karabinou a až bude po něm, tak se objeví další odstřelovač na domě za vámi a další pěšáci. Zabijte rychle odstřelovače,  vezměte Karabinu a postavte se gangsterům dole, až i oni budou mrtví, tak jděte za manažerkou a kupte podnik za 11,600,000.
   Teď musíte mít 90% Severní pláže pod kontrolou, až to bude, tak jděte do Leopard Storage.
Skladiště Leopard    
Po videu postřílejte gangstery před vámi a pokračujte dál, vpravo je zdraví. Až dojdete k vozíku, tak se ukáže informace, že vás obklíčili, rychle zabte dva gangstery na střeše a pokračujte vlevo dál. Zabijte sniperem gangstery vybíhající zpoza kontejnerů a zobrazí se informace, že musíte za kámoši k postraní bráně. Pobijte chlápky v garáži a u kontejnerů a běžte doprava k bráně, přijdou vám kámoši  a přiletí dva nepřátelské vrtulníky, na ty použijte zuřivost s poté bude Leopard Storage vaše a tím i celá Severní Pláž.
Plantáž
Ve videu zjistíte, že zaútočili Kolumbijci a zabili strážného na věži, musíte se ubránit před útokem Kolumbijců a chránit dva Sandmanovi spolubojovníky. Sedněte do kulometného hnízda před vámi a zabijte Kolumbijce u věže, poté budou útočit pěšáci, které zabíjejte ještě než vstoupí bránou. Pak přijedou čtyři auta(postupně),  ty ničte hned co je uvidíte, jinak vám zabijou Sandmanovi lidi a vy prohrajete misi, až je všechny zničíte, dostanete úkol jít nahoru k budově. Nastupte do auta a vyjeďte nahoru, kde dostanete úkol si promluvit se Sandmanem, zabijte gangstery u budovy a v ní si promluvte se Sandmanem. Dostanete úkol ho chránit a bránit též budovu, běžte ven k barikádě a zaútočí na vás jeden džíp, zabte posádku  a připravte si sniperku. Vrtulník vyhodí na protější střeše čtyři Snipery a ty pokud je rychle nezlikvidujete způsobí velké problémy, sniperkou je postřílejte a přijede další Kolumbijský džíp, opět zlikvidujte posádku a přiletí dva vrtulníky. U prvního rychle zabijte chlapy u kulometů a druhý vrtulník vysadí vedle vás Kolumbijské komando, rychle ho zničte a poté rozstřílejte i první vrtulník. Přijede další džíp, zabijte oba členy posádky a vrtulník vysadí další komando, opět ho zničte a přijede Stampede, počkejte dokud Kolumbijci nevystoupí a poté je zabijte. Jděte si promluvit se Sandmanem a ten říká, že musíte osvobodit jeho laboratoř na ostrově Tranquilandia.
Tranquilandia
Až tam dojedete, tak se dozvíte, že musíte obsadit skladiště zbraní v zátoce, dojeďte tam a vystupte z člunu. Postřílejte Kubánce u kulometu a na ty co vyběhnou ze skladiště použijte výbušné sudy, poté jděte dovnitř a dostanete úkol osvobodit rukojmí v táborech. Běžte ven z budovy a dejte se doleva po dřevěném mostku, až narazíte na stezku mířící doleva, přejděte na ní a jděte do tábora. V něm použijte zuřivost a zbylé Kubánce postřílejte, poté seberte ve třech budovách tři balíčky drog a pokračujte po dřevěném mostě ve vodě do dalšího tábora. Až narazíte na chatrč doplňte munici a vezměte si sniperku, vyjděte ven a sniperkou zabíjejte gangstery na druhé straně mostu, až tam nebudou běhat jděte do tábora a zabijte zbylé gangstery. Vystřílejte barák vpravo a posbírejte celkem čtyři balíčky drog, osvoboďte zajatce a společně nasedněte do člunu za táborem. Jeďte vlevo do dalšího tábora a ze člunu zabijte tři Kubánce na molu, poté vystupte a pomocí zuřivosti se zbavte dalších nepřátel nahoře. Seberte drogy a pokračujte do budovy vpravo, až tam budete, tak zabijte Kubánce a osvoboďte rukojmí. Vezměte poslední balíček drog a dostanete úkol utéct z ostrova ve člunu, nasedněte do něj a tam je záchytný bod, jeďte pryč, po cestě na vás budou střílet nepřátelé, ale ty můžete ignorovat a jet pryč(mě neubrali ani kousek života). Až budete venku dostanete úkol dovézt drogy k molu u plantáže, vyjeďte tím směrem a po cestě si dávejte pozor na ostrovní piráty, až tam budete, jděte za Sandmanem a ten vám říká, že vám plantáž prodá. Teď si musíte zvýšit reputaci na úroveň 8. Kupte si zlatého lva a poté si zlepšete reputaci.
Bolívie
Poslední mise hry ve které poletíte do Bolívie, nasedněte do hydroplánu v Severní Pláži a ve videu doletíte do Bolívie, kde je Sosa, Gaspar i Sheffield. Máte 7 nábojů do Eagla a ním zabijte nepřátele před vámi, vezměte od nich AK47 a běžte dál vlevo do malé místnosti, zapne se video a vy zjistíte, že Sheffiled má raketomet. Zabijte nepřátele na mapě a poté vyjděte po schodech za Georgem, který odhodí bazuku a prosí o milost, ale vy ho zabijte a dostanete úkol najít Gaspara Gomeze, jděte k bráně na mapě a zničte ji pomocí bazuky, projděte dírou dál. Poté se spustí animace ve které Tony narazí na Gaspara, střílejte do něj dokud neuteče a vzápětí na vás zaútočí gangsteři ze všech stran, musíte dojít k bráně naproti a vpravo dveřmi do místnosti se schody. Vyjděte po nich nahoru a po střeše se dostaňte do další místnosti ve které je Gaspar, on ale uteče a vy se dejte za ním a cestou zabíjejte gangstery, až dorazíte do místnosti s kobercem, tak ho zabijte a poté dostanete úkol zabít Sosu ve vedlejším pokoji. Zabijte nejdříve zbylé strážce a až potom jděte za Alexem, až tam budete spustí se animace ve které se Sosa hádá s Tonym, poté dojde na zbraně a vy máte úkol naplnit ukazatel zuřivosti, až se vám to povede je Sosa mrtev a vy si jen vychutnejte závěrečné video. Konec hry a možná se uvidíme u dalšího pokračování této skvělé hry.
Uložené pozice
Čeština
Demo
Recenze
Videoukázka
Obal na cd(dvd)
Screeny
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

..

(PuniOriginal, 9. 6. 2012 10:33)

Hoši jak uložim hru? :D

Re: ..

(konik22, 21. 8. 2012 20:48)

jdi do banky jako kdyby sis chtel vyprat money no a pak uz to poznas

Oblek

(spooky, 25. 8. 2009 23:15)

Pls jak si zmenim oblek a pridam okuliare atd? ale cheatom to necem!:)

Re: Oblek

(oldas man, 11. 4. 2011 20:41)

musíš si koupit v luxusním zboží investice a myslim že je to 2 nebo 3 prostě zmačkni ,t, u každýho a tam máš popis co to udělá no a až tam bude že tam jsou obleky tak to kup pak jdi do cheatu a máš tam (tony v černém obleku,tony v pískové košili,tony v pískové košili s brýlemi) tak tak to udělej

scarface

(odpovedi posilejtena e-mail misafre@seznam.cz, 19. 12. 2010 9:49)

mam problemy s mapou kdyz zapnu hru je to ok potom kdyz sy loadnu pozici tak mam mapu v pí**

RE:peniaze

(matyas, 4. 1. 2010 15:15)

začni u vchodu v pedrově obchodu pak běž na jih (to N je sever takže jih je na druhý straně) k opravně aut potom běžte rovně až na konci opravárny uvidíte uličku běžte na její konec pak tam uvidíš karavan a nad ním je napsaný ....sperma.ted si dopln kuličkometr cheatem:FPATCH a potom se ti tam ukáže tlačítko a nad ním je napsaný buy peníze(aj) for bals tak to tlačítko zmáčkni a ono ti to sebere koule a dá ti prachy a tak to dělej klidně do alelůja XD

prachy

(Tony Montana, 29. 7. 2009 18:19)

Zkuste rozjet bussiness s drogama-dejte si nabídku bussiness a tam pak dejte drogovej obchod (kg) udělejte vše podle pokynů a pak až dopravíte drogy do libovolnýho skladiště tak budete jezdit kolem svých obchodů a budete jim prodávat vaše zboží-výsledný efekt: je to nejvišší forma vdělávání prachů ale taky nejtěžší. Zkoušejte lidi...

MISE SOSA

(čudla, 30. 4. 2009 10:42)

ja mam zabit sosu ale ta mise se mi tam nechce zobrazit

peniaze

(Martin, 6. 12. 2008 0:51)

Mam obrovsky problem s peniazmi.Nemam ich dost,aby som kupil Swansong Hotel.V navode sa pise,aby som ich vydelal nicenim gangov,ale ja som uz vsetky gangy znicil.Ako mam zarobit peniaze.