Jdi na obsah Jdi na menu
 

The Driller Incident

1. 4. 1996

TOPlist

The Driller Incident

1.4.2010 Autor návodu-Standa Madukas

The Driller Incident je zajímavá ,freeware adventurka.Hlavní postavou je dívka jménem Molly.

 Inventář je na vrcholu obrazovky. Levým myšítkem kliknete na položku použijte.Pravým myšítkem získáte popis položky. V inventáři můžete spojit jednotlivé položky dohromady.Hlavní menu je napravo od inventáře.

Jeskyně s vrtačkou

Klikněte na vrtačku pravým myšítkem a pak klikněte na ikonu ruky.Z vrtačky si vezmete zapalovač a baterku.Jděte k podstavci a vezměte si talířek s olejem na vrcholu podstavce. V této jeskyni vidíte dva velké otvory.

Velrybí jeskyně

Jděte do otvoru nalevo. Klikněte na baterku v inventáři,tím ji rozsvítíte.Osvětlí se však jen malá část. Najeďte si světlem na Molly a pak klikejte baterkou vždy kousek před Molly.Ta kousek popojde.Takhle popojděte až k podstavci uprostřed jeskyně,na talířek na vrcholu podstavce použijte talířek s olejem a potom použijte zapalovač na talířek.Tím v jeskyni získáte světlo.Vezměte si vpravo na zemi krystal.Jděte vlevo k velrybě,klikněte na její tlamu,získáte hák.Vraťte se do jeskyně s vrtačkou a projděte otvorem vpravo.

Jeskyně chobotnice

Zopakujte stejný postup s baterkou jako v předchozí jeskyni.Opět jděte k podstavci,použijte talířek s olejem na talířek a pak zapalovač na talířek.Vidíte,že po stěně leze pavouk a za podstavcem na zdi je vyobrazena velká chobotnice .Seberte krystal na zemi vlevo a podívejte se na mrtvolu. Všimněte si ,že mrtvola drží nějakou protilátku,kterou si zatím nemůžete vzít.Projděte otvorem vpravo.

Jeskyně pavouků

Nejprve si uložte hru.V této jeskyni si opět zopakujeme to samé co v předchozích jeskyních.Opět musíme zapálit talířek s olejem na podstavci.Ten je uprostřed jeskyně za plotem.Je to ztížené tím,že na vás útočí jedovatí pavouci,takže musíte jednat rychle.Jakmile jeskyni osvětlíte,tak pavouci zalezou do děr.Jestliže jste hodně zasaženi jedem,tak se vraťte do předchozí jeskyně a klikněte na mrtvolu s protijedem.Tím se vyléčíte.Vraťte se zpět a vezměte si lano vpravo a  krystal,který je nalevo.V inventáři spojte lano a hák ,získáte kotvu.

Velrybí jeskyně

Jděte do velrybí jeskyně ,klikněte na kotvu a s ní pak na otvor nad podstavcem.Vidíte několik krystalů na stěně. Použijte na ně kotvu,získáte další tři krystaly,sesbírejte je ze země.Klikněte znovu na otvor,Molly říká "Štěstí,že mám dobrou paměť" automaticky získáte mapu jeskyní.Podívejte se na mapu v inventáři.Jděte do jeskyně chobotnice.

Jeskyně chobotnice

Jděte k podstavci,klikněte na mapu a pak na otvor nad podstavcem.Vezměte si krystal napravo.Projděte otvorem vlevo a vezměte si ze země další krystal.Vraťte se dolů a jděte do jeskyně pavouků.

Jeskyně pavouků

Prolezte otvorem nad podstavcem,klikněte na díry vpravo baterkou,z jedné vypadne krystal,vezměte si ho.Vylezte otvorem nahoru.

Operační středisko

Jděte k prostřednímu oknu a podívejte se na dva otvory pod ním.Klikněte na ně ,získáte mobilní telefon.Klikněte na mobilní telefon v inventáři,objeví se vám menu dole:Klikněte z nabídky na

text Jack…..pak na větu ve které je slovo drive a nakonec na větu ve které je slovo machine.Jděte otvorem až do jeskyně s vrtačkou.

Jeskyně s vrtačkou

Klikněte na vrtačku,dostanete instrukce: musíte stisknout dvě kolečka a tři čtverečky.Hádanka se generuje,ale je velmi jednoduchá/zde vidíte jednu z možností/

Obrazek

Pak stiskněte modré tlačítko.

 

Operační středisko

Vyjedete nahoru do operačního střediska ,kde si promluvíte s Honzou .Konec hry.Zde vám přikládám kompletní videonávod,který jsem pro vás vytvořil.

Uložené pozice

Čeština

Plná hra

Recenze

Obal na cd(dvd)

 

Náhledy fotografií ze složky The Driller Incident

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

odpověd

(stan, 26. 4. 2010 10:29)

tak to je fajn

česká verze

(Dogtown, 26. 4. 2010 9:11)

Udělal jsem českou verzi téhle hry, odkaz ke stažení:

http://ulozto.cz/4612604/the-driller-incident-cz.zip