Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Darkness is only Friend

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké, nenápadité a celkově výrazně podprůměrné. V tomto módu opravdu nenajdete nic, co byste hledali.

- - - - -

V přihrádce psacího stolu je 5 křesadel. Vyjděte do chodby a pokračujte do dveří vlevo. Seberte A Key for Room a z bedny lucernu. Klíčem si odemkněte sousední dveře v chodbě a ze stolu seberte dokument Last Person Alive a OLEJNIČKU. Také je tu SUD S OLEJEM (10% lucerny). Vraťte se do chodby a vstupte do dveří do další úrovně.

V další místnosti leží na posteli dokument Day 2 a vpravo je SUD S OLEJEM (10% lucerny). Jděte do další místnosti, kde leží na bedně dokument (prázdný). V následující místnosti vejděte do dveří do další úrovně.

Vylezte po žebříku nahoru a vstupte do dveří do další úrovně.

Ze středové zídky seberte OLEJNIČKU, laudanum a 2 lektvary zdravého rozumu. Dole pod schody leží dokument That is Rusty. Pokračujte do bočních dveří a poté vejděte do dveří do další úrovně.

Jděte do druhých dveří vpravo a z úzké římsy na kamnech seberte Room 313 Key a z psacího stolu dokument This Hotel is Nice! V chodbě si odemkněte druhé boční dveře. Vzadu seberte ze země Outside Key. Tím si odemkněte dveře do další úrovně na konci chodby a vstupte do nich.

Projděte dírou v mříži a poté projděte mezerou mezi domky vpravo. Vpravo mezi sudy je ukrytý Lockpick. Ten použijte na dveře druhého domku a vejděte do něj.

Přistavte si k posteli židli a poté seberte z baldachýnu Bloody Knife. Můžete vyjít ven z domku.

Jděte opět tam, kde jste předtím sebrali páčidlo, na dveře vlevo použijte dýku a vstupte do nich.

Ze stolu seberte dokument My Death a z výklenku Bloody Needle. Tou si vypačte dveře vlevo a poté vstoupením do dveří do další úrovně hru ukončíte.

savegame

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář