Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Hunting Ground

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

V mnoha ohledech nápadité a zábavné a tím pádem dost nadprůměrné dobrodružství ze světa Amnesie.

- - - - -

Underground

Na začátku prohledejte bedny vlevo a seberte 2 křesadla. Pokračujte do nedalekých dveří a promluvte si s visícím týpkem. Poté prohledejte sudy v rohu vpravo a najdete laudanum. Jděte do dalších dveří a poté se držte stále vlevo. Vpravo mezi sudy leží křesadlo. V místnosti na konci seberte zpoza regálu OLEJNIČKU. Vyjděte z místnosti, dále se držte vlevo a přijdete ke dveřím zabrikádovaným trámy. Těsně před nimi vpravo odházejte bedny a z police seberte The Wielder of the Light a Main Room Key. Ještě prohledejte kout a najdete laudanum a křesadlo. Vracejte se chodbami zpět. V prvním rohu, který uvidíte je mezi sudy další křesadlo. Opět se držte vlevo a přijdete do další místnosti, kde je k sebrání mezi sudy laudanum. Vracejte se zpět, držte se stále vlevo a brzy se octnete na začátku. Klíčem si odemkněte protější dveře. Vpravo mezi bednami je laudanum a v koutě vlevo za trámem křesadlo. Vyjděte po schodech nahoru a v místnosti najdete A Stone Hammer, dále na židli je křesadlo a v přihrádce psacího stolu VELKÁ OLEJNIČKA. Sejděte dolů a pokračujte do dveří pod schody. Jste v další hale se schodištěm, kde uprostřed mezi předměty najdete laudanum. Dejte se vlevo vzadu do chodby, projděte dvěma dveřmi. Před vámi je opět visící týpek. Vzadu v koutě je ukryté laudanum. Vstupte do dveří vpravo a ze stolu seberte Weak Crowbar a křesadlo. Vyjděte z místnosti a páčidlem si vylomte dveře vpravo. Vyjděte po schodech nahoru a z oltáře seberte VELKOU OLEJNIČKU a křesadlo. Sejděte opět dolů a najděte krátké široké schodiště. Za ním je dlouhá úzká chodba. Na jejím konci postavte na sebe předměty a vyskočte nahoru. Přeskákejte po plošinkách přes jámu a na druhé straně najdete mezi sudy laudanum. Pokračujte do zelené místnosti, kde najdete vlevo v koutě SUD S OLEJEM (30% lucerny). V tom samém místě je vzadu na bedně A Metal Chipper a křesadlo. V jedné postranní místnosti leží na velké bedně Hallway Key a OLEJNIČKA. Klíčem si odemkněte jedny ze zamčených dveří a octnete se opět na samém začátku. Jděte rovně k mřížovým dveřím zamčeným na visací zámek. Spojte v inventáři kladivo s dlátem, abyste získali Hammer and Chipper a tento předmět použijte na zničení onoho zámku. Vpravo seberte Unknown Key a poté pokračujte do dveří do další úrovně.

Castle

Jděte do druhých dveří vlevo a z jedné police seberte A Rusty Key a z jiné laudanum. Vyjděte ven a na konci můžete jít do místnosti vlevo, kde je křesadlo. Jinak si klíčem odemkněte dveře na konci. Rovně před vámi jsou dveře a za nimi SUD S OLEJEM (10% lucerny). Pokračujte do dveří vpravo, z regálu seberte laudanum, Surgical Needle a dokument Riley Feller 11 August 1975. Jehlou si odemkněte sousední dveře a projděte na rozcestí. V regálu vpravo je křesadlo. Dejte se vlevo a poté pořád rovně a na konci seberte z regálu laudanum. Vraťte se kousek zpět a pokračujte do dveří vlevo. Dostanete se do velké haly s fontánou. Jděte do dveří vpravo a jste v boční hale. Za dveřmi vlevo najdete na zemi laudanum a křesadlo, za dalšími dveřmi je vpravo mezi sudy další křesadlo a za dalšími dveřmi je cesta dál. Dostanete se opět do zatopeného sklepa, kde na konci najdete na polici Key to the Upper Room a křesadlo. Když půjdete do vedlejší chodby, najdete ještě VELKOU OLEJNIČKU. Vraťte se nahoru a klíčem si odemkněte dveře nad schody. Dejte se vlevo a v jídelně je v přihrádce psacího stolu křesadlo a v zadní místnosti OLEJNIČKA a ve skříni další křesadlo. Nyní prozkoumejte místnosti vpravo od vchodu. Za dveřmi vpravo je v prádelníku křesadlo. Pokračujte až do zadní chodby a vejděte do dveří vpravo. V tajném výklenku za obrazem (nad psacím stolem) je A Key to the Throne Room a na jednom stole křesadlo. Vraťte se do hlavní haly a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Na konci seberte z trůnu laudanum. Bočními dveřmi sestupte opět do zatopeného podzemí. Na konci chodby lze vstoupit do místnosti, kde najdete Surgical Needle, Old Crowbar a laudanum. Páčidlem vylomte protější dveře a další dveře hned naproti odemkněte jehlou. Pak už jen vejděte do dveří do další úrovně.

Mansion

Vylezte z podzemí a jste v hale rezidence. Na bedně nad schody leží laudanum. Jděte do dveří rovně a poté do dalších vpravo. V místnosti seberte Sterillized Needle a OLEJNIČKU. Vraťte se do chodby a jehlou odemkněte dveře vpravo. Na úplném konci je ve výklenku za obrazem laudanum. Vraťte se do haly a jehlou si odemkněte sousední dveře vpravo. V místnosti seberte z prádelníku křesadlo. Pokračujte dál a v chodbě jděte do dveří vpravo. V místnosti, kde monstrum zničilo dveře, najdete na krbové římse OLEJNIČKU. Pokračujte do skladiště vlevo a z police si vezměte křesadlo, ze sousedního regálu další 2 křesadla a ze zadního regálu A Drill a laudanum. Vyjděte z místnosti a můžete jít prozkoumat místnost vlevo a najít tak Easter Egg. Vraťte se do haly a vrtačkou si odemkněte dveře vlevo. V knihovně vpravo vzadu je křesadlo. Můžete vylézt nahoru na ochoz a najít tak OLEJNIČKU a laudanum. Pokračujte do chodby vpravo a jděte do druhých dveří vlevo, kde najdete křesadlo. V prosklené části chodby vejděte do dveří vpravo a seberte OLEJNIČKU a ze zásuvky prádelníku křesadlo. Dále jděte do místnosti v ohybu chodby a najdete další křesadlo. V malé kanceláři vzadu seberte z psacího stolu laudanum a poté otevřte přihrádku. Dejte páku do otvoru a zatáhněte směrem nahoru. Pokračujte chodbami dál a na konci seberte z prádelníku křesadlo a z podstavce na úplném konci Needle a OLEJNIČKU. Jehlou si odemkněte dveře a jste opět v hale. Jděte do dveří vpravo a z psacího stolu seberte křesadlo a z přihrádky OLEJNIČKU. Nakonec odstraňte obraz nad stolem a z výklenku seberte Hidden Crowbar, dokument Alexander Duke, 13 August 1975 a laudanum. Jděte do haly a dál do dveří přímo pod schodištěm. Dveře na druhé straně si vylomte páčidlem. Projděte na konec a seberte Key to the Main Door a laudanum. Běžte zpět do haly, klíčem si odemkněte vchodové dveře a vstupte do nich.

Outside

Běžte vpřed a po chvíli dojde k ukončení hry.

čeština

savegame

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář