Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – In Da House, Chapter 1

Autor návodu-MichalPaclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Probouzíte v podivném domě a nemáte ponětí jak jste se tam dostali. Jedno však víte jistě: musíte se nějak dostat z tohoto pochmurného místa pryč.

STATISTIKY

předmět v inventáři – 4

dokument – 1

olejnička – 3

křesadlo – 13

laudanum – 2

lektvar zdravého rozumu – 2

Z psacího stolu vlevo seberte lucernu a dokument Adam's Diary. V přihrádce je váček s 10 tolary. Odházejte bedny u komody, protože pod komodou leží páčidlo. Tím vylomte dveře vedoucí z místnosti a projděte jimi do chodby. Vejděte do dveří vlevo na konci a ze stolku seberte OLEJNIČKU. V zásuvkách komody najdete 3 křesadla. Přistavte si židli k posteli a na střeše nad postelí najdete další 2 křesadla. Vraťte se do chodby a nyní vstupte do dveří na pravém konci chodby. V malé komoře najdete v policích OLEJNIČKU, lektvar zdravého rozumu a 3 křesadla. Vyjděte zpět do chodby a vpravo jsou dveře do další úrovně. Vlevo od nich je komoda a v jedné ze zásuvek je další křesadlo. Vstupte do dveří naproti. Vpravo jsou v přihrádce psacího stolu 3 křesadla a v jedné ze zásuvek laudanum. V ohybu místnosti je na dalším stole další laudanum. Na konci místnosti leží na stole An Old Key a OLEJNIČKA. Vraťte se do chodby, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Vyjděte po dvou schodištích nahoru a vstupte do dveří vpravo, kde najdete vedle prahu křesadlo. Otevřte převrácenou skříň a uvnitř najdete lektvar zdravého rozumu a 2 křesadla. Vraťte se do chodby a vyjděte o další dvě schodiště výš. U dveří vpravo najdete opět křesadlo. Za dveřmi v temné místnosti leží na stole A Key. Vraťte se do chodby a sejděte po schodech až úplně dolů. Na konci krátké chodby jsou dveře do další úrovně, do kterých vejděte.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář