Jdi na obsah Jdi na menu
 

Carol Reed Mystery 12 - Profound Red

27.9.2017 Autor návodu- Standa Madukas

Hlavní menu obsahuje pokračování, novou hru, načtení, uložení, možnosti a ukončení výběru. Nabídka možností obsahuje volbu řeči, hudby, efektů a titulků. Cíle a rady se nalézají v journalu Carol, který se nachází vlevo . Ve hře je dobrý systém tipů. Tipy mohou vést hráče bez nutnosti průzkumu celé lokace. Hlavní menu je přístupné pravým tlačítkem myši nebo klávesou ESC. Mezerník zobrazuje všechna aktivní místa na obrazovce.

Uložené pozice se ukládají ve složce C: \ Users \ vaše jméno \ Saved Games \ Profound Red.


Carol doufá, že si užije zbytek léta. Právě má lekce kytary.

Carol's home

Podívejte se po bytě. V pracovně klikněte na kytaru a zahrajte pár akordů, vidíte krabici s vínem. Vyjděte z pracovny. Zahrajte si na kytaru v místnosti. Otočte se k oknu doleva. Podívejte se na květináč rozmarýnu na stolku. Vezměte si Carolin mobilní telefon na zesilovači pod oknem. Je na něm zpráva od Stiny o tom, aby ji Carol navštívila v jejím novém zaměstnání v hotelu-Amálině domě. Na mapu je přidáno nové umístění. Podívejte se na Carolin mobilní telefon v inventáři. Odbočte vlevo, vpravo od truhly vedle dveří vidíte aktivní síťovou zásuvku. Otočte se zpět doprava ke kytaře a projděte dveřmi do ložnice Nic tu není,takže se otočte vpravo, vyjděte dveřmi do chodby, kde se otočte vlevo a vejděte do kuchyně, kde se otočte vlevo a podívejte se v kuchyňském šatníku za jídelním stolem na Ajax, přípravek na čištění oken. Vyjděte z kuchyně zpět do chodby, otočte se 2x vpravo a podívejte se na WC a koupelnu. Otočte se ke košům na prádlo, na jednom z nich najdete kartáč plný vlasů. Někdo hodně ztrácí vlasy. Vyjděte z apartmánu a podívejte se na mapu. Jděte do…

Hotel - Amalia's House

Jděte vpřed, otočte se vlevo a jděte do vstupních dveří. Zacinkejte na zvonek na stole. Promluvte se Stinou. Hotel dostal textovou zprávu od Louise. Zní to jako sebevražda a jedná se nejspíš o Louise Elliotovou. Stina vám sdělí adresu Walthera Elliota. Na mapu je přidáno nové umístění. Vyjděte z hotelu a na mapě jděte do Walther Elliot.

Walther Elliot

Promluvte si s Waltherem (Mikael). Louise Elliotová  je jeho sestra. Skočila na podzim z Azure Cliff(útesu) a zlomila si vaz. Sven Olsen je blízkým přítelem Louise. Žije v Apus St. Poloha obou míst se zobrazí na mapě. Walther říká, že navštíví svou matku a bude několik dní pryč. Na mapě jděte do…...

The Azure Cliffs

Jděte dopředu a podívejte se doprava. Vezměte si magnetickou kartu z vyvýšené země. Otočte se a podívejte se nahoru. Podívejte se na vrchol útesu, odkud Louise pravděpodobně skočila. Jděte zpět na mapu a jděte do….

Sven Olsen

Promluvte se Svenem. Louise poslala Svenovi zprávu o sebevraždě. Sven vám dává klíč k Louiseině bytu. Na mapu je přidáno nové umístění. Fotografie Louise je přidána do inventáře také. Na mapě jděte do….

Louise's apartment  

Podívejte se do Louisina bytu. WC je vlevo a kuchyně je vpravo od chodby. Jděte dopředu do obývacího pokoje. Otočte se vpravo a zvedněte obálku na zelené desce v dolní části stolu. Otevřete obálku a uvidíte obrázek domu Amalia. Otočte to a přečtěte si Louisino překvapení pro Svena. Louise rezervovala apartmá Viktoria na víkend pod jménem Sven. Připravila překvapení pro Svena. Podívejte se na batoh u bubnů, najdete běžecké boty. Otočte se ke dveřím. Podívejte se na dřevěnou krabici na stole vpravo od reproduktoru. Chybí zde jeden ornament. Vstupte do dveří vlevo, vedle reproduktoru. Podívejte se na zamčenou oranžovou pokladnu na stole. Otočte se doleva a podívejte se na tablet, potřebujeme heslo, které zatím neznáme. Vyjděte z bytu na mapu a jděte do……..

Hotel Amalia's House

Vraťte se do hotelu Amálie a promluvte si s Stinou o Viktorii. Veronica Stein si rezervovala pokoj před včerejším dnem. Strávila čas v apartmánu. Ukažte fotku Louisi Stině. Zjistíte, že Veronica je Louisa. Vyjděte z hotelu a jděte po schodech vlevo nahoru. Odbočte vpravo a vstupte do dveří s vizitkou Viktoria Sviten.

Apartmá Viktoria

Vstupte dovnitř a otevřete kovové dveře krbu nalevo od zrcadla. Klikněte na krabičku zápalek a otevřete ji. Získáte klíče od stanu. Otočte se vpravo k posteli a otevřete levou zásuvku. Vezměte si starý mobilní telefon. Potřebujeme baterii. V pravé zásuvce najdete pilník na nehty. Otočte se k otevřeným dveřím. Podívejte se na nákupní tašku. Vezměte si nůžky. Jděte do druhé místnosti. Zkontrolujte pohovku. WC je vlevo, ale tam chodit nemusíte. Otočte se vpravo k oknu. Podívejte se na mobil značky Gamesoug napravo od okna. Potřebujeme kód, aby se mobil zapnul. Podívejte se do koše na podlaze. Podívejte se na pohlednici, která ukazuje na polštář na pohovce. Přesuňte polštář na pohovce a přečtěte si brožuru Graffiti Plant. Otočte ji a přečtěte si Louisin vzkaz. Na mapu je přidáno nové umístění. Louise navrhuje hledat zlaté znamení v továrně. Zkontrolujte kamna a ujistěte se, že jsou dveře sešroubovány. Vyjděte z apartmánu ven a jděte dopředu do červené kůlny. Použijte klíč na visací zámek na levých dveřích. Vezměte si šroubovák vlevo od modré tašky Tommasi. Vraťte se do apartmánu a použijte šroubovák na sešroubovanou troubu. Vezměte si dřevěnou krabici s grafikou na obalu, podobnou graffiti na letáku. Vyjděte z apartmánu ven a jděte k exitu, na mapě jděte do.....

The Graffiti Plant

Odbočte vlevo a přejděte na levý konec. Odbočte vlevo a podívejte se na malované balvany. Vraťte se na levý konec budovy. Otočte se, vstupte do budovy a rozhlédněte se. Louise psala, že zde hledala zlatá znamení. Jděte jednou dopředu, otočte se vlevo a vezměte si žebřík ze vzdálené stěny. Jděte zpět na původní cestu. Jděte dopředu a otočte se doleva. Podívejte se na zlatý symbol G na sloupku ve středu budovy. Pokračujte jednou dopředu a otočte se doleva. Vidíte zlatý symbol r na vzdálené stěně. Pokračujte vpřed a otočte doleva. Projděte nízkým otvorem bez oken na vzdálené stěně, abyste byli venku. Otočte se a uvidíte zlatou 7 na graffiti nalevo. Vraťte se dovnitř. Pokračujte na konec, abyste viděli otevřenou trubku a otvor na stěně. V inventáři klikněte pravým tlačítkem myši na dřevěnou krabičku. Stiskněte 3 symboly, které odpovídají třem zlatým značkám na graffiti. Stiskněte (zleva doprava) pozice 2, 3 a 6. Stiskněte tlačítko nahoře. Vidíte čísla 5238. Zde je to vše, takže se vraťte zpět k exitu a na mapě jděte do….

Hotel Amalia's House

Vraťte se do apartmánu Viktorie Sviten. Přejděte do vedlejší místnosti k mobilu Gamesung pod oknem. Zadejte čísla z otevřené dřevěné krabice: 5238 pro zapnutí herní plochy. Vidíte tu otazníky, když na otazník kliknete, tak se objeví symbol. Je to klasické pexeso, kdy musíte najít dva stejné symboly. Poté stiskněte tlačítko se šipkou dole. Podívejte se na čtvercový otvor ve zdi v budově Graffiti. Vyjděte z apartmánu ven k exitu a na mapě jděte do….

The Graffiti Plant

Jděte ke čtvercovému otvoru na zdi na konci cesty. Vezměte si baterii do mobilního telefonu. V inventáři zkombinujte baterii mobilního telefonu a starého mobilního telefonu. Podívejte se blíže na mobilní telefon v inventáři. Stiskněte každé číslo a zobrazí se vám 4 jiná čísla. Tlačítko 1 má 4. Tlačítko 4 má 2. Tlačítko 6 má 1. Tlačítko 0 má 3. Stiskněte tlačítka 6401. Podívejte se na elektrický box se smajlíkem. Jděte ke vchodu do této budovy graffiti. Před odchodem odbočte vpravo a podívejte se na elektrický rozváděč na cihlové zdi. Použijte šroubovák na smajlíka. Vezměte kartu na 7 volných masáží pro Svena. Jděte k exitu a na mapě jděte do…...

Sven Olsen

Promluvte si se Svenem o Scandium. Uvědomte si, že Scandium Insurance Group je místo, kde je Walther šéfem a Louise pracuje na částečný úvazek. Jejich otec Einar jim před 10 lety dal peníze, aby založili firmu. Na mapu je přidáno nové umístění, takže jděte do…..

Scandium Insurance Group

Vyzkoušejte dveře a uvidíte, že jsou uzamčené. V detailu použijte Louisinu magnetickou kartu na zamčené dveře budovy. Otočte se vpravo a podívejte na tlačítko s ikonou klíče, které zvedá blokovací tyč ke schodům na vzdálené stěně. Louisina magnetická karta nefunguje na čtečce karet u schodiště. Otočte se zpátky doleva. Projděte otevřenými dveřmi do kanceláří vzadu nalevo. Napravo vidíte dveře s vizitkou Walther Elliot. Dveře jsou zamčené. Pootočte se zpět směrem do kancelářských boxů a podívejte se na pracovní plochu Lotty Perssonové. Stoly jsou označeny visačkou na stolech. Zkontrolujte ostatní stoly. Projděte uličkou mezi stoly a otočte se vpravo. Je tu stůl Irene a podívejte se na její plánovací kalendář. Pootočte se doleva,vidíte tu dveře s nápisem The Aquarium, jsou zamčené. Otočte se opět doleva a zkontrolujte Louisin stůl. Přečtěte si poznámku o chybějící tiskárně. Vezměte si klíč od Louisina stolu. Zkontrolujte skříň u stěny. Použijte klíč z Louisina stolu na zámek v pravé horní části skříně. Přečtěte si růžovou kartu - kód 1759. Opusťte budovu a na mapě jděte do…...

Louise's apartment

Jděte do obývacího pokoje a pak vejděte do ložnice vlevo. Odbočte vlevo a podívejte se na počítačový tablet. Stiskněte tlačítko vlevo. Použijte kód z růžové karty v kanceláři na tablet - 1759. Podívejte se na erotické fotografie pořízené z klubového setkání. Vyjděte z bytu ven a na mapě jděte do…..

Sven Olsen

Zeptejte se Svena na fotografie. Uvědomte si, že Sven je správcem klubu swingerů a tam se také setkal s Veronikou Steinovou-Louisou. Sven vám půjčí klíč od klubu Adam a Eva. Na mapu je přidáno nové umístění, takže jděte do….

Club Adam a Eva

Použijte klíč zapůjčený Svenem, abyste otevřeli dveře klubu. Otočte se vpravo, vidíte skříňky pro hosty. Odbočte vlevo od zrcadla a svícnů, a vstupte do salonku. Otočte se vlevo a projděte kupředu za bar. Pootočte se vpravo a podívejte se na obrázek označených kostek. Otočte se a podívejte se na skříňku s klíči napravo. Vyjděte zpoza baru, otočte se vlevo a jděte kupředu k dlouhé pohovce s rudými polštářky. Odbočte vpravo a projděte dveřmi vlevo od toalet. Odbočte vpravo a vstupte do dveří vlevo od schodů. Otočte se doleva a podívejte se na pokoj s pohovkou a polštáři, vejděte. Na stole se podívejte na kostky. Odbočte vpravo a vstupte do krytého bazénu se žlutou plastovou kachničkou. Odbočte vpravo od bazénu a vstoupíte do sprchy. Vezměte si sprchový škrabák. Vraťte se do místnosti s kostkami a odbočte vlevo směrem k vchodu. Zkontrolujte nástěnné hodiny, které se zastavily vlevo od vchodu. Podívejte se na vysoký stolek na chodbě. Vezměte si zvlhčovací ubrousek. Projděte vchodem vlevo. Vstupte do místnosti se dvěma dlouhými zrcadly na zdi. Otočte se vpravo a prohlédněte si truhličku na pohovce. To je ta, která je znázorněna na papíře s výkresem kostek u baru. Otočte se a vstupte do masážní místnosti naproti zrcadlové místnosti. Podívejte se pod polštář. Vezměte si MP3 přehrávač s fotoaparátem. Je v něm vybitá baterie. Vyjděte z masážní místnosti a otočte se vlevo. Vstupte do koje, Carol říká - je tady tma. Vyjděte ven a jděte doprava do chodby před masážní místností. Projděte kolem kulatých židlí a jděte dopředu do salonku se svícnem na barovém pultu. Přejděte do uličky vlevo, jděte doprava ke skřínkám, otočte se vpravo, jděte k exitu a jděte do….

Scandium Insurance Group

Vstupte do budovy. Otočte se vpravo a použijte sprchový škrabák z klubu na knoflíkové tlačítko u schodišťové stěny. Zábrana se otevře a vy jděte nahoru. Jděte jednou dopředu a odbočte vpravo. Otevřete dveře na konci krátké chodby. Podívejte se na masážní stůl, který daroval Sven. Otočte se vlevo a otevřete skříň. Přečtěte si dopis v horní části knih na střední úrovni. Zjistíte, že Louise má letní kajutu. Vyjděte z budovy a na exitu jděte do…….

Sven Olsen

Popovídejte si se Svenem a zeptejte se na kabinu. Na mapu je přidáno nové umístění. Na mapě jděte do……………...

Louises summer cabin

Otočte se doleva a uvidíte dlouhou červenou stodolu, která je zamčená. Otočte se zpět doprava a jděte kupředu a podívejte se na kůlnu vzadu. Vidíte paroží nad dveřmi. Otočte se doleva a jděte po pravé straně domu dozadu k další kůlně. Vstupte do červené kůlny kliknutím na háček v levé horní části dveří. Vezměte si klíč uvnitř prázdného plastového hrnce. Vyjděte kůlny a jděte zpátky k předním dveřím domu. Použijte klíč z nádoby na zamčené dveře. Otočte se doleva a jděte do kuchyně, kde otevřete modrou skříň vpředu dole. Otevřete krabici nahoře a podívejte se na fotky Louisi v klubu. Odstupte od skříně, otočte se doleva a prohlédněte si ozdobnou utěrku s výšivkou na poličce vpravo u jídelního stolu. Otočte se doleva a zkontrolujte zásuvky pod oknem, prohlédněte si fotografie.  Otočte se doleva a zkontrolujte rohový regál nad dřezem. Vezměte si klíče. Jděte do místnosti přímo u umyvadla. Otočte se doleva a uvidíte dveře bez rukojeti za červenou židlí. Vyjděte z pokoje ven a do kuchyně. Odbočte vpravo a jděte do malé kanceláře. Otočte se vlevo a podívejte se na stůl, podívejte se na plakát pro Evropu. Sven je kurátor výstavy a ta se nachází v muzeu v Norrköpingu. Přečtěte si zadní stranu plakátu a podívejte se na seznam stop, které Louisu vedli k prstenu. Otočte se ke schodům a vstupte do koupelny pod schody. Můžete si to tu prohlédnout, ale nic zajímavého tu není, takže vyjděte z koupelny a vystoupejte po schodech. Otočte se třikrát doleva a podívejte se do menší ložnice za dveřmi nalevo. Otočte se vpravo a podívejte se na barevnou krabici v proutěném koši. Otevřete si dveře a podívejte se na nedokončenou místnost, je tu štětka na malování, ale vzít jí nemůžete. Vyjděte zpět na chodbičku a projděte do ložnice vpravo, kde si prohlédněte malou krabičku, která je na malém stolku vpravo. Jděte zpět ke schodům. Podívejte se na hrneček na římse schodiště. Carol potřebuje něco, aby ho mohla vzít. Vyjděte z domu. Jděte po cestě dopředu a otočte se vpravo. Použijte klíč z police na zamčené dveře. Uvnitř se otočte doleva a uvidíte dláto na polici. Carol se k němu nemůže dostat. Otočte se k žebříku a vylezte po něm nahoru, kde se otočte vpravo. Je tu záchod s dvěma otvory, vezměte si napravo pinzetu od uhelného prachu. Vyjděte zpátky ven na cestu, jděte zpět do domu, vyjděte po schodech nahoru a otočte se k hrnečku na římse. Použijte pinzetu na hrneček. Získáte lesklý klíč. Vyjděte z domu a jděte ke kůlně, na které je paroží nad dveřmi. Otevřete si dveře klíčem. Vezměte si vidle. Vraťte se po cestě k exitu, otočte se doprava a vejděte do stodoly, kde použijte vidle na dláto na polici nalevo od okna. Hromada dřeva spadne dolů, klikněte napravo na prkénko a pod ním si vezměte dláto. Vyjděte ze stodoly k exitu a vraťte se do domu. Projděte do kuchyně, otočte se vlevo a podívejte se na ozdobnou utěrku s výšivkou na poličce vpravo u jídelního stolu. Použijte dláto ze stodoly na uzavřenou plechovku. Vezměte si rukojeť od dveří. Projděte do pokoje a otočte se ke dveřím bez kliky. Použijte dveřní kliku na dveře. Přečtěte si dopis od Carla R, vyhrožuje jí. Přečtěte si Louisiny myšlenky v notesu. Přečtěte si o Carlově suterénu plném motocyklů, nová lokace se vám objeví na mapě. Louise má vstupní kód. Vyjděte z domu, jděte k exitu a poté do nové lokace…...

Carls motorbike basement

Jděte dopředu k červeným dveřím. Projděte dveřmi. Jděte 2x dopředu do další místnosti. Odbočte vpravo a jděte vpřed do další místnosti. Vezměte si baterku z pohovky. Odbočte vpravo a vezměte si trampolínu vlevo od vchodu. Jděte vpřed do chodby, odbočte vlevo a jděte vpřed. Podívejte se na list papíru na obráceném stolku vlevo. Přečtěte si papír, Carl napsal stížnost. Zkontrolujte uzamčené kovové dveře na konci chodby. Potřebujete kód. Otočte se jděte 2x vpřed, pak vlevo, projděte dveřmi a na exitu jděte do…...

Club Adam a Eva

Vstupte do klubu, otočte se vlevo a jděte 2x vpřed do baru. Otočte se vpravo a jděte kupředu ke schodišti. Projděte nalevo od schodiště, otočte se vpravo a pak jděte nalevo k salonku s pohovkou. Zde se otočte vpravo a jděte vpřed do tmavého salonku. Nyní, když máme baterku, zkontrolujte tmavou místnost. Jděte dopředu do salonku. Otočte se vlevo a vstupte do zadní části salonku. Otočte se vpravo a přesuňte kulatý polštář. Vezměte si nabíjecí kabel ze sexuálního nástroje. Vyjděte ze salonku i z klubu a na exitu jděte do……….

Home

Zkombinujte nabíjecí kabel a vybitý MP3 přehrávač v inventáři. Použijte MP3 přehrávač s nabíjecím kabelem na zástrčku v levém horním rohu obývacího pokoje. Vezměte si nabitý přehrávač MP3. Klikněte na spodní ikonu v přehrávači, přečtěte si poznámku. Zjistíte, kde má Louisa svůj klubový klíč. Vyjděte z bytu a na exitu jděte do….

Sven Olsen

Promluvte se Svenem. Řekne vám, že Louisina skříňka má číslo 34. Na exitu jděte do…..

Club Adam a Eva

Jděte do klubu, otočte se vlevo, jděte vpřed, otočte se vlevo a projděte za bar, kde se otočte vlevo ke skřínce s klíči. Klikněte na klíče a vezměte si klíč 34. Jděte do šatny se skřínkami, podívejte se blíže na skřínky a použijte klíč na skříňku 34. Otevřete malé pouzdro. Vezměte si ornament, vyjděte ven z klubu a na exitu jděte do…..

Louise"s apartment

Jděte do obývacího pokoje a otočte se vlevo. Podívejte se na dřevěnou krabičku napravo od dveří do ložnice. Použijte ornament z šatny na krabici. Vezměte si klíč. Jděte do ložnice a použijte klíč na oranžovou uzamknutou pokladnu na stole. Otevřete pokladnu a podívejte se na minci s číslem 3842 napsaným na minci. Vyjděte z apartmánu a na exitu jděte do…….

Carls motorbike basement

Vstupte červenými dveřmi do suterénu. Jděte vpřed, otočte se vpravo na chodbu a přejděte dozadu ke kovovým dveřím s klávesnicí. Zadejte 3842 na klávesnici a vstupte dovnitř. Podívejte se na hezké motocykly. Otočte se ke dveřím. Podívejte se na krabici nahoře, na černé skříňce. Použijte žebřík z inventáře na skříňku. Klikněte na krabici, vidíte adresu Carla Ropera. Na mapu je přidáno nové umístění. Znovu si vezměte žebřík. Zkontrolujte motorky na druhém konci místnosti. Vezměte si žluté gumové rukavice ze stolu. Vyjděte ven k exitu a jděte do…..

Carl Roper

Zazvoňte na zvonek na dveřích pod rukojetí dveří. Promluvte s Biggem. Bigg chce, abyste mu přinesli něco na čištění oken. Na mapě jděte do…….

Home

Otočte se 3x vlevo a jděte do kuchyně. Otočte se vlevo a otevřete skříň vpravo za jídelním stolem. Vezměte lahvičku na čištění oken Ajax. Vyjděte z bytu a na mapě jděte do…..

Club Adam and Eva

Vstupte dovnitř, otočte se vlevo a projděte do baru. Otočte se vpravo a jděte doleva k uzavřenému schodišti. Jděte doleva. Otočte se vpravo a pak jděte doleva. Otočte se vpravo a jděte vpřed, projděte do kabiny a otočte se vlevo. Použijte rukavice na odpadkový koš, prohlédněte si navštívenku nebo zápalky s logem klubu. Na pohovce je stimulační krém pro ženy na promaštění frndy. Vyjděte z kabiny ven a otočte se vlevo, jděte vpřed a otočte se a opět použijte rukavice na odpadkový koš. Je v něm cosi jako balonek. Podívejte se i na druhou stranu, kde najdete kolíčky s nápisy Remember a Forget. Jděte vpřed k bílému závěsu a otočte se doleva. Zkuste pomocí rukavic prohledat odpadkový koš za nápisem Glory hales. Od tohoto nápisu se otočte doleva a projděte do kabiny, kde se podívejte na přívěšek na sedačce a pak pomocí rukavic i do odpadkového koše. Najdete foto Note from club. Nyní se vraťte až k místnosti, kterou máte na nalezené fotografii a podívejte se na kostky na stole. Všimněte si, že slovo Kiss je žluté, Wink  zelené a Drunk Guy je hnědé. Vraťte se do místnosti před masážní místností, vejděte dovnitř, otočte se vpravo a podívejte se na krabici. Nejdříve stiskněte zelené tlačítko, pak žluté a nakonec hnědé. Vezměte si Finger Tingles, který má modré, žluté a červené tečky. Zde v klubu je to momentálně vše, takže vyjděte ven a na exitu jděte do…...

Louise's summer cabin

Jděte vpřed, vejděte vlevo do domu a vyjděte po schodech do patra, otočte se vpravo a projděte do rozdělané místnosti nalevo, kde se otočte vpravo. Podívejte se blíž na krabičku. Stiskněte modrý, žlutý a červený šestiúhelník. Podívejte se na pohlednici Barthew's Stoll. Na mapu je přidána nová lokace. Otočte pohlednici, vidíte, že je tu napsáno "Pod červeným mechem". Zde je to vše, takže běžte z domu ven a na exitu jděte do…….

Barthew's Stoll

Jděte do tunelu až na konec. Otočte se doprava a jděte dvakrát dopředu. Otočte se doleva a zkontrolujte červený mech na zemi. Seberte kámen s vyobrazením hodin. Otočte kámen, vidíte text. Tunelem se vraťte zpět k exitu a jděte do….

Club Adam and Eva

Vejděte do klubu a jděte do místnosti, kde jsou na stolku hrací kostky s nápisy. Otočte se v místnosti zpět a podívejte se na hodiny, které přestaly pracovat. Otočte je a přečtěte si Louisinu poznámku o zásuvce v pokoji z roku 1950 v museu v Norrköpingu. Na mapu je přidáno nové umístění. Vyjděte z klubu ven a na exitu jděte do…….

Norrköping Museum

Vstupte do místnosti s nápisem 1950. Jděte do obývacího pokoje. Otočte se doprava k sekretáři. Otevřete horní zásuvku. Zvedněte černý disk. Vidíte, že uvnitř jsou malé kruhy. Cílem je obrátit všechny kruhy na červenou barvu. Není to nic těžkého, takže vám žádnou radu ani dávat nebudu, zvládnete to v pohodě sami. Podívejte se na další vodítko - 1980 VHS. Vyjděte ven z místnosti z roku 1950. Odbočte vpravo dvakrát a jděte vpřed k místnosti z roku 1970. Odbočte vlevo mimo budovu 1970 a podívejte se na místnost vzadu z roku 1980. Vstupte do této místnosti a otočte se. Vezměte si kazetu VHS na stříbrné hudební věži. Potočte se na druhou stranu k televizoru, nalevo od něj je VHS rekordér. Použijte kazetu VHS na rekordér. Podívejte se na další stopu v televizi: 1950 červená kniha. Vyjděte z místnosti zpět do haly, odbočte vpravo a jděte dopředu dvakrát k stříbrnému letadlu ve vzduchu a odbočte doleva. Jděte znovu do místnosti 1950. Jděte opět k sekretáři a zkontrolujte červenou knihu na levé straně polic. Podívejte se na zadní stranu knihy, vidíte další stopu - 1970 džbán s hadem. Vyjděte opět z místnosti ven a jděte do místnosti 1970, projděte do obývacího pokoje a podívejte se na džbán s hadem na polici. Podívejte se na korku na další stopu - popelník roku 1960. Vyjděte z místnosti 1970 ven a otočte se k místnosti 1960. Vstupte dovnitř a prohlédněte si červený popelník na konferenčním stole. Podívejte se na další stopu - vinylovou desku z roku 1970. Vyjděte opět z místnosti ven do haly, otočte se vlevo a projděte do místnosti 1970. Jděte do obývacího pokoje a zkontrolujte vinylový záznam na pravé přední straně předzesilovače. Podívejte se na zadní stranu vinylové desky a uvidíte další stopu. Louise ukryla něco v otcově továrně. Na mapu je přidáno nové umístění. Vyjděte z místnosti do haly, jděte k exitu a pak do lokace…..

The Elliot Metal Factory

Jděte 3x dopředu k opačnému rohu budovy. Otočte se 2x vlevo a jděte dolů po schodech do suterénu. Otočte se vpravo a z okenního parapetu si vezměte škrabku. Jděte vpřed dvakrát a otočte se doleva. Vezměte si mobilní telefon ze země. Otočte ho, vidíte, že mobil potřebuje baterii.  Jděte ven a odbočte doprava. Podívejte se na plastový kanystr na zemi. Zatím ho vzít nemůžete. Otočte se na druhou stranu a podívejte se do studny. Podívejte se na sprej a pipetu, zatím je také nemůžete vzít. Jděte 2x vpřed a vejděte do druhé budovy. Otočte se doleva a jděte vpřed do tmavé oblasti. Použijte baterku na tmavou oblast na obrazovce. Podívejte se na pisoár vpravo. Vezměte si baterii do mobilu. Všimněte si barevných čar nad pisoárem. V inventáři spojte starý mobilní telefon a baterii. Podívejte se zblízka na mobilní telefon s baterií. Stiskněte tři tlačítka s čárkami postupně tak, dokud se na displeji nezobrazí barevné čáry nad pisoárem - hnědá vlevo, zelená ve středu a modrá vpravo. Stiskněte tlačítko OK. Podívejte se na obrázek bílé misky z roku 1970. Tou samou cestou co jste přišli i odejděte a na exitu jděte do…….

Norrköping Museum

V hale se otočte 3x vpravo a jděte vpřed do místnosti 1970. Zkontrolujte bílou mísu v pravé střední části obývacího pokoje. Podívejte se na další stopu napsanou na kartičce - vinyl z roku 1950. Vyjděte z místnosti. Jděte vpřed, otočte se vlevo a projděte do místnosti 1950. Projděte do obývacího pokoje, otočte se vpravo. Zkontrolujte vinylovou desku na gramofonu, otočte jí. Podívejte se na další stopu - obrázek Design Museum. Na mapu je přidáno nové umístění, takže jděte k exitu a jděte do……...

The Design Museum

Podívejte se na různé kostýmy. Jděte do nejvzdálenější místnosti vpravo. Podívejte se na 4 kostýmy v pravém rohu. Přečtěte si další kartičku zastrčenou v pasu šatů vpravo. Podívejte se na další stopu – druhý (second) oblek (suit) se znakem H v erbu. Vraťte se zpět do první místnosti a podívejte se na uniformy se znakem H v erbu. Zkontrolujte kapsu druhého obleku. Další stopa říká, že kamenný blok stojí za nízkým oknem v závodě graffiti, takže na exitu jděte do…….

The Graffiti Plant

Otočte se vlevo, jděte vpřed, otočte se vpravo a pokračujte 5x vpřed. Odbočte vlevo a jděte ven nízkým oknem. Jděte 2x dopředu a podívejte se pod kamenný blok nalevo. Otočte kámen. Přečtěte si poznámku Louise. Zde je to vše,takže se vraťte zpět k exitu a jděte do…...

Club Adam and Eva

Vstupte dovnitř, otočte se vlevo a projděte do baru. Otočte se vpravo a jděte doleva k uzavřenému schodišti. Jděte doleva. Otočte se vpravo a pak jděte doleva. Otočte se vpravo a jděte vpřed, projděte do kabiny. Na pohovce je stimulační krém pro ženy na promaštění frndy. Odšroubujte víčko a pak použijte nůžky na tubu, získáte svatební prsten. Nyní, když máte čistič na okna a škrabku, jděte zpátky do bytu Carla Ropera…..

Carl Roper

Zazvoňte na zvonek a promluvte s Biggem. Vstoupíte do bytu. Otočte se doleva a přečtěte si dopis na stolečku. Carl má obchod v Ciccone St, objeví se vám nová lokace na mapě. Podívejte se na skříň s klíčem na konci chodby. Zablokovaný klíč vyžaduje promazání. Vstupte do kuchyně vpravo. Zkontrolujte obrázky motocyklu na pultu nalevo. Přejděte do obývacího pokoje naproti a přečtěte si dopis ve složce na konferenčním stole. Jděte naproti do ložnice. Přečtěte si báseň na parapetu okna. Vezměte si magnetickou kartu z počítačového stolu. Otevřete zásuvku na skříňce vpravo. Ve střední zásuvce je krytka se čtyřmi čísly. Zde je to vše, takže vyjděte z bytu a na exitu jděte do…...

Carls Storage Room

Použijte magnetickou kartu z počítačového stolu na čtečce karet nalevo od dveří. Otočte se vpravo a jděte ke kabince číslo 7. Vidíte barevnou klávesnici. Použijte jako stopu báseň, stiskněte fialové, zlaté, spodní červené a modré tlačítko. Podívejte se uvnitř na skateboardy. Vezměte si Rubikovu kostku z krabice nalevo. Přijde vám smska od Jonase. Je v DeVille Parku. Na mapu je přidáno nové umístění. Takže vyjděte k exitu a jděte do……..

Jonas

Promluvte s Jonasem. Dozvíte se, že studuje starověké jazyky. Jonas vás požádá o pomoc při hledání ztracených věcí svého otce v zahradě Herb. Na mapu je přidáno nové umístění. Jonas vám dá seznam chybějících věcí. Jonas mezitím bude pracovat na Rubikově kostce. Jděte do…..

The Herb Garden

Jděte 3x dopředu, otočte se vpravo a projděte vrátky dovnitř, jděte vpřed, otočte se vlevo a jděte vpřed, jste za budovou. Podívejte se vlevo na hromadu kamenů. Vezměte si metr. Vraťte se zpět na hlavní cestu. Odbočte vlevo a jděte vpřed. Odbočte vpravo a podívejte se na rostlinu vlevo od postranní cesty. Vezměte si balíček semen Macarena, skrytý pod listím. Otočte se doleva, abyste čelili hlavní cestě. Jděte 2x dopředu až ke stromu. Odbočte vpravo a podívejte se na jinou rostlinu. Vezměte si pohlednici z kaktusové zahrady. Jonášův otec tu byl, když se cítil zle. Nové místo bylo přidáno na mapu. Jděte za strom s lavičkou a klikněte dopředu u okraje vody. Vezměte si platíčko s léky ze země. Podívejte se na lavici kolem stromu. Vezměte si sluchadlo. Zde je to momentálně vše, takže se přes most vraťte k exitu a jděte do……...

The Cactus Display

Otočte se doleva, jděte vpřed a opět se otočte doleva. Zkontrolujte koš na odpadky. Vezměte Zon-krém ze země na pravé straně koše. Otočte se vpravo a jděte jednou po cestě vpřed. Otočte se vpravo. Vezměte si balíček indického květu květu z květinového záhonu u sochy. Otočte se na hlavní cestu. Pokračujte 2x krát dopředu. Otočte se vpravo a vezměte si tubu pilulek z trávy. Otočte se doprava na cestu a jděte vpřed a pak se otočte vpravo. Podívejte se na modrou kartu na zemi. Zahrada je ve výstavbě a plot je vysoký. Použijte trampolínu z inventáře na plot. Skočte na trampolínu. Vezměte si modrou členskou kartu. Jděte k exitu za sochou. Dostanete smsku od Jonase, která žádá o list Belladonny. Jděte tedy k exitu a jděte do…….

The Herb Garden

Přejděte most a vejděte vrátky k domku do bylinné zahrady. Jděte 3x krát dopředu. Otočte se doleva a vezměte si list Belladony . Jděte zpět k exitu a jděte do……

Jonas:

Promluvte s Jonasem. Dá vám vyřešenou Rubikovu kostku a vy mu na oplátku dáte všechny věci, které požadoval. Nyní jděte do……….

Carl Roper

Vejděte do bytu, jděte do ložnice a pak k zásuvkám vpravo od počítače. Otevřete střední zásuvku. Jak vyřešit hádanku? 2 vlevo nechte, nahoře nastavte 3, 6 nastavte jako prostřední, 8 nastavte vpravo. Klikněte na otevřený visací zámek dole. Přečtěte si dopis o zamítnutí. Informujte se o problému, který měl Carl v laboratoři Elliot. Objeví se vám nová lokace na mapě, takže vyjděte z bytu ven a na exitu jděte do…...

The Library

Otočte se vpravo a klikněte na myš u počítače, na monitoru se vám objeví Carl Roper,takže si přečtěte, co se tu píše. Přečtěte si o tom, že Carl Roper ztratil své odvolání z neoprávněného propuštění. Carl byl hlavním chemikem v Elliotově laboratoři a byl obviněn z nepravidelného chování. Ostatní kolegové žili na Mercury Street, takže si přečtěte o opuštěných domech na Mercury Street. Carlův dům byl číslo 3. Nové místo na mapě je přidáno, takže tam jděte.

Mercury Street

Jděte 2x dopředu. Vstupte do domu vpravo. Jděte dopředu, kam až to jde a otočte se vpravo. Vezměte si páčidlo na podlaze vpravo. Otočte se a jděte vpřed a pak se otočte doleva a projděte do kuchyně. Podívejte se na plechovku na kávu na pultě. Víčko je rezavé, nejde s ním otočit. Otočte se doleva, vidíte filtr na kávu na polici. Otočte se k chodbě a vezměte si klíč na háčku. Jděte vpřed a na zamčené dveře vpravo použijte páčidlo z inventáře. Vstupte dovnitř, otočte se vlevo a otevřete kovovou krabici na podlaze pomocí klíče v inventáři. Vezměte si syntetický olej. Vyjděte z místnosti a jděte kupředu, směrem ke kuchyni a klikněte na dveře napravo, které vedou do suterénu. Sejděte dolů. Odbočte vpravo a jděte vpřed do suterénu. Odbočte vlevo a podívejte se na dvě místnosti před vámi. Jděte do levé místnosti. Otočte se ke vstupu. Vezměte si skalpel pod spínačem světla. Jděte do přilehlého pokoje. Otočte se ke vchodu a zkontrolujte pracovní ponk. Vezměte si šmirgl. Vraťte se nahoru. Jděte do kuchyně a podívejte se zblízka na plechovku na kávu. Použijte šmirgl na rezavou plechovku. Vezměte si klubovou kartu. Jděte na začátek ke vstupu do domu, otočte se vlevo a vyjděte po schodech do patra a otočte se vpravo. Vezměte si kleště z podlahy. Poté se otočte dvakrát doleva a podívejte se na kabát visící u okna. Zkontrolujte kapsu a uvidíte Carlovu volací kartu, v době kdy byl šéfem chemie v laboratoři Elliot. Zde je to vše, takže vyjděte z domu, jděte k exitu a směřujte do…...

Carl Roper

Vejděte do bytu a jděte ke skříni na konci chodby, kde je klíč v klíčové dírce. Použijte syntetický olej z Mercury Street na klíč. Zkontrolujte a otevřete tiskárnu Canon. Přečtěte si papír. Zjistíte jak deaktivovat centrální zámek v kanceláři Scandium. Je tu telefonní číslo Securitas a kód 2178. Vyjděte z bytu a na exitu směřujte do…...

Scandium Insurance Group

Vstupte do budovy kanceláře. Použijte mobilní telefon z inventáře (klikněte na něj pravým myšítkem) a zavolejte Securitas, abyste deaktivovali zámky. Udejte kód. Poté se otočte vlevo a projděte až na konec do kanceláří, kde projděte až k zadní kanceláři s nápisem The Aquarium. Vstupte dovnitř, vstoupíte do konferenční místnosti. Otočte se vpravo. Zkontrolujte tašku na židli. Přečtěte si Louisiny poznámky. Zde je to vše, takže vyjděte z budovy k exitu a jděte do…... 

Carl Roper

Zazvoňte na zvonek u dveří. Promluvte s Carlem. Dozvíte se spoustu zajímavých věcí, třeba o tom jak to bylo s jeho propuštěním, jaký byl Louisin otec . Carl připustil, že vydírací dopis vzal z Louisiných odpadků. Vydírací dopis byl určen pro pana Carlssona. Řekne vám jak vstoupit do kanceláře šéfa společnosti Walthera. Carl použil ohnutou kreditní kartu. Takže na mapě jděte zpět do…….

Scandium Insurance Group

Vstupte do budovy, otočte se vlevo a jděte 3x vpřed, otočte se vlevo, jděte 2x vpřed a pak se otočte vpravo ke dveřím. Nalevo je kancelář šéfa firmy Walthera. Podívejte se na zámek. V inventáři použijte kleště na klubovou kartu z plechovky na kávu. Použijte ohnutou klubovou kartu na zámek dveří Waltera. Podívejte se po kanceláři. Zapněte tablet na stole a uvidíte symboly používané jako zámek hesla. Jděte jakoby zpět, Carol chce požádat Jonase o překlad starobylého jazyka. Udělejte snímek pomocí fotoaparátu na mobilním telefonu, který se automaticky zobrazí na obrazovce za účelem získání fotografie podivných písmen. Přečtěte si dopis zaslaný společnosti Walther od Immodie Berlingové ohledně Louisených činností. V inventáři klikněte pravým myšítkem na mobil a zavolejte Immodii Berlingovou. Immodia se s Carol setká u ní doma, takže tou samou cestou co jste přišli i odejděte a na exitu jděte do…..

Home

Promluvte si s Immodií. Dozvíte se o jejích úmyslech ohledně Louise a klubu. Zjistíte také, že se Waltherova matka se nastěhovala vedle Waltera. Nové místo bylo přidáno na mapu. Dozvíte se také o tom, že Walther převezme továrnu. Na mapě jděte do……..

Louise's mother  

Klikněte na otvírání dveří nalevo. Poraďte se s matkou Louise. Walther by mohl být ve své chatě. Louiseina matka dostala od Louisi sebevražedný text. Na mapě směřujte do…..

Sven Olsen

Promluvte se Svenem. Uvědomte si, že Walther koupil rodný dům Christiny Nilssonové. Informace o domě najdete v horách Rostock. Na mapu je přidáno nové umístění. V klubu došlo k vloupání.

The Rostock Moutain

Jděte 6x dopředu lesem. Odbočte doleva na konci a vylezte na útes. Jděte vpřed, doprava a přečtěte informační panel. Uvědomte si, že Walter koupil a přesunul dům na nové místo. Nové místo bylo přidáno na mapu. Jděte tou samou cestou zpět k exitu a jděte do……..

Club Adam & Eva

Sven řekl, že do klubu se někdo vloupal. Vstupte dovnitř, otočte se vlevo a projděte do baru. Otočte se vpravo a jděte doleva k uzavřenému schodišti. Jděte doleva. Otočte se vpravo a pak jděte doleva. Otočte se vpravo a přejděte dopředu do tmavé oblasti. Otočte se doleva k závěsu před černo-červenou místností. Uvnitř na pohovce nalevo si vezměte klíč na levé straně. Zde je to vše, takže stejnou cestou vyjděte z klubu a na exitu jděte do…….

Walters cottage

Vstupte brankou na pozemek, jděte 2x vpřed. Použijte klíč z klubu na zámek chaty. Přečtěte si dopis na stole u pohovky. Zjistíte, že Jed, který financoval Scandium, je vydírán Louise. Otočte se ke dveřím vpravo a vstupte do nich. Zkontrolujte skříň. Podívejte se na balík označený Waltherovou adresou na Mercury Street. Balík má cedulku s nápisem křehké (fragile). Snažte se jí sundat. Nejprve použijte zvlhčovací ubrousek z inventáře na cedulku, pak použijte skalpel z Carlova starého domu. Adresa je Mercury St 10.  Po odchodu z ložnice jděte do kuchyně vlevo od obývacího pokoje. Vezměte si pilník z odpadkového koše pod umyvadlem. Přečtěte si dopis na kuchyňském stole. Walther rozepsal dopis, ve kterém žádá Louise, aby se přestala navážet do  Mercury Street. Vyjděte z domu ven k exitu a jděte do…...

Mercury Street

Jděte vpřed, až k předposlednímu domu, vejděte do domu. Jděte vpřed a pak doleva. Projděte vlevo do ložnice. Otočte se doprava a otevřete šatní skříň vlevo. Zkontrolujte černou skříňku a vezměte si cívku ocelového drátu. Jděte zpět do chodby, otočte se a vstupte napravo do přilehlé ložnice a zkontrolujte levou skříň. Přečtěte si dopis od Myany (bývalá přítelkyně). Otočte se na druhou stranu a přečtěte si poznámku na podlaze od Grety, poděkovala mu za kávu. Vyjděte zpět do chodby a jděte vpravo po schodech dolů do sklepa. Otočte se vpravo a z podlahy si vezměte výsadbovou vidlici. Otočte se 2x vpravo a vezměte si hák u elektrické skřínky u schodů. Zde je to vše, takže vyjděte z domu, jděte k exitu a poté do …….

Jonas

Zeptejte se Jonase na starověký jazyk a písmena ve Waltherově tabletu. Jonas vše zapsal v poznámce, kterou vám dal. Nyní jděte do…….

Scandium Insurance Group

Vstupte opět do Waltherovi kanceláře (cestu už znáte) a podívejte se zblízka na tablet. Zadejte heslo Myana na tabletu, tak jak to vidíte na přiložené poznámce od Jonase. Podívejte se na seznam úkolů. Zde je to vše, takže jděte z budovy ven a na exitu jděte do….

The Elliot Metal Factory

Jděte 3x vpřed, otočte se doleva ke schodům a sejděte dolů do sklepa. Rozhlédněte se kolem sebe a vzít všechny kontejnery. Jděte kupředu a otočte se vlevo. Seberte ze země plastovou láhev. Poté jděte 2x vpřed a pak se otočte vpravo. Vidíte plastový kanystr na zemi. Použijte hák na plastový kanystr. Otočte se 2x vlevo a podívejte se do betonové studny. V inventáři zkombinujte prsten s ocelovým drátem. Použijte tuto kombinaci na to co je ve studni. Získáte pipetu. Jděte 2 vpřed, přejdete do další budovy. Otočte se vlevo a jděte vpřed do tmavé oblasti. Podívejte se zblízka na odtok na podlaze v levé místnosti. Použijte výsadbovou vidlici na odtok. Otvory jsou příliš malé, takže v inventáři použijte pilník na výsadbovou vidlici. Pak použijte výsadbovou vidlici na odtok. Vezměte si stříkačku s jehlou. Zde je to vše, takže jděte zpět k exitu a jděte do….

Carl Roper

Carl bude analyzovat předměty z továrny. Dozvíte se, že Walther dával kávu sousedům na Mercury Street. Na mapě jděte do…...

Mercury Street

Jděte 2x vpřed, otočte se vpravo a vejděte do domu. Jděte vpřed, otočte se vpravo, projděte do kuchyně a otočte se vlevo. Vezměte si kávový filtr na polici napravo od vchodu. Dostanete smsku od Carla. Zjistil, že plastová nádoba nese stopy fentanylu. Vyjděte z domu, jděte k exitu a jděte do…..

Carl Roper

Dejte kávový filtr Carlovi na analýzu. Carl vás požádá o kapalinu, odkud se dostala do stříkačky. Dá vám pipetu. Stříkačka byla nalezena v odtoku v továrně, na mapě jděte do…….

The Elliot Metal Factory

Jděte dolů do sklepa (cestu už znáte). Dostanete smsku od Carla. Kávový filtr nese stopy po léku, který zkresluje vnímání obrazu a zvuku – způsobuje závažné halucinace. Přejděte do budovy a jděte do tmavé oblasti. Otevřete odtok v levé místnosti. Použijte pipetu na kapalinu na dně. Dostanete další smsku od Carla. Zde je to vše, takže se vracejte zpět k exitu, ale narazíte na…..

Walther

Walther vám blokuje cestu ven. Až to bude možné, tak použijte z inventáře čistič oken na Walthera. Až se Walther sehne, tak kolem něj rychle projděte a směřujte k exitu. Na parkovišti  zkontrolujte červené auto. Otevřete opěrku mezi sedadly. Získáte kódy pro matku (1679), garáž (1395) a Jeda (4988). Zkontrolujte přihrádku. Přečtěte si dopis od matky. Ví o tom, že Walther otrávil nájemníky na Mercury Street . Walther chce přesvědčit Louise k zastavení vyšetřování incidentů na Mercury St a Carla Ropera. Opusťte auto a jděte do….

Louise's mother

Zkuste vzít za kliku. Použijte kód 1679 na dveřním panelu nalevo. Jděte vpřed, otočte se vpravo a vstupte do ložnice na pravé straně chodby. Vezměte si klíč z krabičky na léky v knihovně. Vyjděte z ložnice zpět do chodby, otočte se vpravo a jděte jednou vpřed. Otočte se vlevo a otevřete dveře do malé místnosti s dřezem. Otočte se vpravo a z obalu na žárovku si vezměte kartu srdcové eso. Otočte se vpravo a jděte dopředu, až k tácu s květinovým vzorem a za ním si vezměte kartu černou trojku. Otočte se vlevo a otevřete plechovku čaje na polici napravo od okna. Vezměte si papír s číslem 8591. Otočte se na druhou stranu  a zkontrolujte plechovku s jasmínovým čajem. Vidíte, že na plechovce jsou čtyři barvy karet na rozích. Z kuchyně jděte zpět jakoby k ložnici, ale otočte se na druhou stranu k obývacímu koutu. Jděte vpřed a otočte se vpravo, vidíte tmavý stoleček na kolečkách. Otevřete levou zásuvku a vezměte si kartu dvojka černá. Otočte se od stolečku k truhle se zámky pod zrcadlem napravo. Použijte klíč na zámek na truhle. Vezměte si  SIM kartu z pouzdra na brýle.  Jděte chodbičkou zpět ke vstupním dveřím a vyjděte nahoru po schodech vpravo. Otevřete červené odpočívadlo na nohy. Vezměte si kartu čtyřku červenou. Vraťte se do kuchyně a podívejte se zblízka na plechovku jasmínového čaje nad sporákem. Stiskněte tlačítka v tomto pořadí: srdce, trojlístek, list a kosočtverec. Vezměte mobil. Zadejte číslo převzaté z druhé čajové plechovky - 8591. Chce to SIM kartu. Vložte SIM kartu. Stiskněte ikonu SMS. Vyberte „send“. Přečtěte si dopis -zpověď zaslanou Waltherem. Opusťte byt. Zjistíte, co se dělo dál. Konec hry.

savegame

 

Náhledy fotografií ze složky Carol Reed Mystery 12 - Profound Red

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář