Jdi na obsah Jdi na menu
 

TOPlist

Panty Raider: From Here To Immaturity

22.12.2010 Autor návodu-Standa Madukas

Hra z roku 2000

Jmenujete se Nelson,ocitnete se v roli fotografa, který na Ostrově modelek musí nafotit sexy fotky supermodelek ve spodním prádle, aby pomocí nich ukojil pudy tří nadržených teenagerských mimozemšťanů. Pokud se vám to nepodaří, zničí mimozemšťané celou planetu.

Hlavní menu

Na začátku se vám objeví menu.Nalevo nahoře v okně jste vy,pod vámi trojice mimozemšťanů a na sloupech se vlní trojice sexymodelek.Napravo máte New , Save / Load ,Credits a Exit.

Model Briefing

Když kliknete na New a spustíte hru,tak se vám objeví tři obrázky modelek,které musíte vyfotit.Když na jednotlivé modelky kliknete,tak se vám napravo zobrazí ve spodním prádle a nebo bez něj/mlask/Klikněte na mapu v levém dolním rohu.Zbývající čas se zobrazuje v pravém dolním rohu .

Mapa

Většinu obrazovky zabírá pohled na Ostrov modelek.Jsou tu tři oblasti: les na levé straně , Beach/pláž/v dolní části , a zříceniny na pravé straně . Klikněte na některou z nich,tím se dostanete do oblasti ostrova , kde si můžete shánět modelky .V dolní části obrazovky jsou dvě tlačítka: Mission , které vás vrací na Model Briefing , a Main,kterým se vrátíte do hlavního menu.Zbývající čas se zobrazuje v pravém dolním rohu .

Beach/pláž/ , zříceniny a les

Lovit modelky budete v těchto třech oblastech.Když kliknete a najedete na nějakou oblast,tak se vám objeví postava blikajícího Nelsona.Klikněte levým myšítkem na oblast,kterou si vyberete. Pomocí směrových kláves se otáčíte doleva ,doprava a díváte se nahoru a dolů.Stále stojíte na jednom místě .Pokud kliknete levým myšítkem tak budete cosi házet/munici máte neomezenou/.Vždy když se před vámi objeví nějaká modelka tak na ní to cosi hodťe,tím ji částečně svléknete.Nalevo dole je hlava Nelsona ,která je v zeleném kruhu, který je rozdělen do tří částí .Pokaždé, když odhalíte špatné modely spodního prádla tak se část kruhu zabarví červeně. Čtvrtý špatně vybraný model znamená konec hry.Napravo od obrázku Nelsona jsou X- Ray brýle . Levým tlačítkem myši brýle aktivujete.Když najedete na modelku a zmáčknete levé myšítko,tak si ji naskenujete a zjistíte co má za spodní prádlo/mlask/Směrovými klávesami brýlemi pohybujete ,abyste udrželi svůj cíl před objektivem. Levé tlačítko myši opět brýle vypne .Hned vedle je fotoaparát . Jakmile modelku svléknete do spodního prádla můžete levým tlačítkem myši aktivovat fotoaparát a pomocí směrových kláves najet na modelku a vyfotit ji .Když kliknete levým tlačítkem myši na fotoaparát,tak ho dáte pryč.Vedle fotoaparátu je mobil a hned vedle ledvinka z které můžete vytáhnout nějaké lákadlo.

Herní čas

Hra v plném rozsahu trvá 12 minut!!! Čas se spustí, když zadáte první oblast ( pláž , les, nebo zříceniny ).Hra poběží dál , dokud nevyhrajete nebo prohrajete.Poté se vrátí do hlavního menu.

Smysl hry

Nejprve si vyberete jednu ze tří lokací ( pláž , les, nebo zříceniny ),na pořadí nezáleží.Pak počkejte až se před vámi objeví modelka.Ihned použijte mobil,tím modelku přilákáte . Jakmile uslyšíte vyzváněcí zvuk, tak klikněte na X- Ray brýle a až budete mít modelku před vámi ,tak na ní najeďte brýlemi,tím si ji naskenujete a vidíte co má pod oblečením.Modelka se před vámi pomalu prochází po dobu několika sekund.Jakmile máte naskenované její spodní prádlo,tak ji přilákejte zpět mobilem.Je potřeba dostat modelku do klidu.

Jak modelku zastavit

Vyberte z ledvinky lákadlo a nalákejte jím modelku na krátkou vzdálenost před vás .Stačí pouze tři lákadla k tomu ,aby se modelka svlékla.

Svléknout a vyfotit modelku

Pokud se modelka zastaví ,tak na ni klikněte levým tlačítkem myši.Modelka sundá první část svého oděvu . Jakmile odhodí první část oděvu tak klikněte na fotoaparát,tím ho aktivujete.Použijte stejnou strategii jako u X- Ray brýlí.Nefoťte příliš dlouho,protože jinak modelka odejde a vy ji budete muset znovu přilákat .Poté, co úspěšně modelku vyfotíte,tak klikněte na mapu a pokračujte k další nedokončené oblasti ostrova.Takto vyfoťte všechny tři modelky.

Poznámka na okraj

Občas se vám mimo modelek objeví před objektivem rádoby rocková hvězda nebo stará panna . Nenechte se zmást nebo ztrácet čas fotografováním.Nejrychlejší způsob , jak se jich zbavit je naskenovat je x -ray brýlemi .Pokud vyfotografujete tři modelky ve správném spodním prádle a zvládnete to do 12 minut,tak zvítězíte .No a to je konec této krátké a nepříliš povedené hry.

Uložené pozice

Čeština

Demo

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

Screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář