Jdi na obsah Jdi na menu
 

Serious Sam II

25. 8. 1997

TOPlist

SERIOUS SAM 2
27.4.2006 Autor návodu-Stan Madukas
3D střílečka Serious Sam II je postavena na úplně novém enginu s vynikající grafikou. Valit se na vás budou ze všech koutů nejrůznější týpkové - démoni, čarodějnice, děsiví klauni, různé příšery a další podivná monstra. Levelů je přes 40, navštívit byste v nich měli okolo sedmi různých světů (džungle, bažina, zamrzlá tundra, vulkanické planety, futuristická města, aj.). Pokud jde o zbraně, některé z nich budete znát z dřívějška, i když budou trochu jiné. Těšit se ale můžete i na spoustu nových,nebudou chybět pila, granáty, plazmová zbraň, raketomet, Uzi, a mnoho dalších.
Toto není klasický návod do hry,protože hra je natolik přímočará ,že zabloudit nemůžete a tak jsem zde vypsal jen tajné místa ,které ve hře jsou a která můžete přehlédnout.Můj návod obsahuje všechny tajná místa ze všech světů kterými projdete.Mám i pár rad .
M'DIGBO
Džungle (4)
1: Tajná jeskyně: Za vodopádem blízko vesnice.Musíte vodopádem projít.
2: Fotbalové tajemství: Nasedněte na dinosaura a na poli za první vesnicí je malé fotbalové hřiště. Před ním je malá palma. Srazte palmu ,použijte míč a skórujte.
3: Extra tajná zkratka: Na levé skále, blízko konce pole kde osedláte dinosaura, vedle stromu je vypínač na skále.Stiskněte ho.
4: Tajný raketomet: Blízko vrcholu skály vlevo od vodopádu ,na plošině.
Riverdance (5)
1: Prdící tajemství: V chatě přímo u břehu. Vezměte si koláč a prdnete si.
2: Tajný sexy křik: Blízko skal na konci říčních břehů blízko mostu je malé křovisko obsahující dva Simbíky jak spolu dovádí.
3: Tajný spínač: Na pravé straně středního ostrova je vypínač.Zmáčkněte ho.
4: Tajná položka ( bomba): Ze středu ostrova se podívejte do skal vlevo a budete vidět bombu na voru.
5: Nekrmte opici: V druhé straně mostu vpravo jsou nějaké skály. Za jednou ze skal jsou obrovské banány. Seberte je a hoďte do obrovské opičí hlavy vlevo od mostu.
M'Kekeho vesnice (0)
(žádná tajemství)
Cesta do Ursulu (3)
1: Tajný poklad:Naskládejte bedny na sebe a vylezte nahoru tam kde jsou ty dvě kulometná hnízda a najdete poklad.Vylezte tam až všechno pobijete,aby vás nic neobtěžovalo.
2: Tajné falešné zdraví: Vlevo od velké modré koule je primitiv oblečený do zdravotní krabice. Přibližte se k němu .
3: Tajný zmrzlý tučňák: Doprava od modré velké koule jsou nějaké bedny a u skály blízko nich je lednička.Otevřete ji.
Obrazek
Ursulské předměstí (6)
1: Tajná bomba: Na začátku jděte doprava,tam kde vidíte bedny.Vyskákejte nahoru.
2: Návrat boxera Barryho a jeho tajemství: Napravo v druhé oblasti pod doškovou střechou je vypínač.Stiskněte ho a aktivujete tajemství.
3: Tajný kuřecí přítel: Nalevo v druhé oblasti na střeše je kuře. Zabijte ho a aktivujete tajemství.
4: Tajný poklad: V třetí oblasti vstupte do chrámu,odkud budete střílet na terče na střechách a zahněte vlevo. Tam je zdravotní krabice na mřížce. Zničte mřížku raketometem. Za červenou záclonou je nádobka splachovače a šňůrka za kterou zatáhněte.Voda se vypustí a vy skočte dolů pro poklad.
5: Tajné brnění: Poté co získáte odstřelovačku tak až vše venku pobijete tak se podívejte nahoru kolem sebe a uvidíte 5 terčíků různě umístěných na střechách budov.Když se trefíte do všech pěti tak získáte brnění.
6: Tajné položky: Projděte doleva od velkého chrámu. Na vrcholu zdi na plošince jsou nějaké rakety do raketometu.Sestřelte je.
Kukuleho vězení (6)
1. Tajný opičí dech:Vpravo u obrovské opičí hlavy na pravé straně
místnosti je vypínač.Stiskněte páku.
2. Tajná vysoká plošina: Po vězeňských celách v koridorech nakonec přijdete do velké místnosti s televizí na bedně. U levé zdi jsou vyskládané bedny.Vylezte nahoru.
3. Tajná tmavá pasáž: Ve velké místnosti s pěkně světlými sloupy, projděte dveřmi vpravo vedle postupových dveří.
4. Tajná vysoká plošina 2: Na konci oblasti s jezerem jsou nějaké rozvaliny s pokladem na vrcholu. Vylezte na rozbitý sloup a skočte na plošinu.
5. Tajná plošina:Když vyjdeš k prvnímu kulometnému hnízdu tak jako na dlani uvidíš obří opice vytesané ve skále.Uprostřed dole je plošinka a na ní je brnění.Raketometem si sestřel brnění.
6. Tajná opičí ruka: Směrem k vrcholu ve skalním koridoru vstoupíte do malého otvoru vlevo a pak opatrně skočte na plošinku pod vámi a pak vpravo na opičí ruku.
Ursulské zahrady (11)
1. Tajný spínač blesků: Na nedalekém pravém obelisku v první oblasti je
vypínač.Stiskněte ho.
2. Tajná oblast: V jednom z rohů první oblasti za hromadou kamení je tajná munice.
3. Tajné vznášedlo: Jděte směrem doleva a uslyšíte dětský pláč.Nedaleko mezi domy pláče chlapeček,klikněte na něj a kousek dál budete mít k dispozici dvě vznášedla.
4. Tajná oblast: V další velké oblasti,vpravo je velký dům a
vedle je velký obelisk. Tajemství je za obeliskem.
5. Tajné dělo: Vlevo od velkého chrámu je basketbalový koš. Skórujte a
aktivujte tajemství.
6. Tajná oblast: V rohu vlevo u chrámu je tajná oblast.
7. Tajná oblast: V rohu doprava od chrámu je tajná oblast.Získáte vznášedlo.
8. Tajný spínač blesků II:Kousek od chrámu vpravo je velká hromada kamenů. Největší kámen má na sobě spínač blesků.
9. Tajná oblast: U chrámu se otočíte a koukáte na obrovský most na pilířích,běžte k němu a jděte doprava do rohu a najdete batoh.
10. Tajná oblast: Doprava u velké brány ve finální oblasti (kde musíte
 sbírat banány) je tajná oblast.
11. Tajný poklad: Vlevo od velké brány ve finální oblasti, v rohu
, je velký a malý kámen. Za nimi je tajná truhla.Vyskočte nejprve na malý kámen,poté vyskočte na římsu brány a z ní skočte na velký balvan.
Kwongo (0)
(žádná tajemství)
MAGNOR
Suchá větev (4)
1: Tajný přítel rybáře: Mírně se vraťte a doprava na trávě u vody je
deštník a rybářský prut. Přiblížíte se k prutu a znáte tajemství.
2: Tajný krokodýlí roh: Po cestě z místa kde začnete bude napravo obrovský skelet kostí nějakého dinosaura v močálu. Roh je kousek za ním.
3: Tajná bomba: Jděte po cestě kupředu až přijdete na první rozcestí,dejte se doleva a opět doleva.Jděte až dozadu a tam na kontejneru nahoře je bomba.Vy budete potřebovat barel na to dostat se nahoru,okolo jich je mnoho takže to není problém.
4: Tajný krokodýl: Pro otevření brány na konci této úrovně potřebujete
najít páku.Jděte do bahnité oblasti napravo a najděte krokodýla. Přiblížíte se k němu a spustíte tajemství.
Opuštěná separace (8)
1: Tajná položka: Zahněte vpravo přímo po prvních vratech a jděte kolem
pravého stavení. Seberte bombu vedle bedny.
2: Tajné brnění:Použijte bedny a barel a vyšplhejte se na kontejner vedle bomby.Vyskákejte až nahoru k tajnému brnění.
3: Tajný krokodýl roh II (tm): Mimo začínající vrata je velká zaplavená oblast kterou se musíte probít. Když všechno vybijete tak se podívejte doleva dozadu do močálu a uvidíte tam krokodýlí roh.Běžte k němu a vezměte si ho.
4: Tajné zdraví: Mírně vpředu a doprava za druhými vraty v oblasti tam je velké zdraví.
5: Tajný Dukeho meč: Za třetími vraty půjdete po kovových lávkách.Vrátíte se zpět a po malých travnatých ostrůvcích se dáte doprava do močálu. Následně najděte meč. Seberte ho a spustíte tajemství.
6: Tajný Dukeho klobouk: Pokračujte od meče ke klobouku. Seberte ho.
7: Tajný Dukeho kabát: Pokračujte od klobouku najít kabát. Seberte ho.
8: Tajná Dukeho kostra: Pokračujte od kabátu ke kostře a jak vidíte Croteam Dukeho Nukema navždy pohřbil.
V tomto levelu se občas stává chyba-když ten gigant prorazí vrata, projdete jimi, postřílíte vše až k dalším vratům s nápisem "Rig 13", ta se však neotevřou. Jak postupovat dál? Bohužel jediná možnost je restarovat level a zahrát ho od začátku. Při druhém hraní vše proběhne většinou OK, po zabití nepřátel se vrata automaticky otevřou.
Branchester (4)
1: Tajná oblast: Jděte obráceně z místa kde začínáte a jděte po mostě.Jděte ke stromu ke kterému vede most do kopce. Za velkým kmenem stromu je zezadu vchod. Jděte dovnitř a získáte tajemství.
2: Tajné místo: Nakonec budete muset použít trampolínu a přeskočit do
další oblasti. V této oblasti je uprostřed velký kmen stromu .Na kmenu stromu je vypínač. Stiskněte ho a sjede výtah. Stiskněte
vypínač na výtahu , který vás odveze do tajné oblasti.
3: Tajná položka:Jděte kousek dál k vodě s plovoucími prkny.Přeskákejte na druhou stranu aniž se dotknete vody.Získáte bombu.
4: Tajná místnost:Přijdete do oblasti s dvojitým Uzi uprostřed.Střílí šíleně rychlou kadencí.Po této oblasti následuje další velká oblast. Vpravo té oblasti je velký kmen stromu. Vpravo toho kmenu stromu je obrys dveří.Střelte do nich a odhalíte tajnou oblast.
Obrazek
Woodstock (2)
1: Tajný výtah nahoru: Až na jakémsi pojízdném výtahu doputujete nakonec tak jděte vpřed a před vámi je velký kmen stromu s plošinou-výtahem.Musíte reagovat rychle dokud výtah sjíždí dolů,jinak se už nahoru nedostanete. Nahoře přeskákejte až nakonec a jděte k tajnému místu.
2: Tajná oblast:Na konci první malé vesnice je malá trampolína.Jděte od ní doleva a na druhé straně mostu je velký kmen stromu které musíš obejít.
Na druhé straně kmenu vejdi dovnitř k tajné oblasti.
Obrovské místo s harampádím (2)
1: Tajné obrovské lejno: Toto místo je na cestě hned po zápase s obrovským pavoukem. Nemůžete to minout.Běžte směrem kde byl obrovský pavouk a k lejnu přijdete.
2: Klavírní tajemství: Potom co vstoupíte do tunelu ,přímo vlevo najdete klavír.
Obrazek
Zumzum (0)
(žádná tajemství)
Tady musíte zabít obrovskou včelu.Taktika je vcelku jednoduchá-rozstřílejte všechny pampelišky okolo a včela nebude mít kde brát energii a pak už jí snadno zabijete.
CHIFANG
Hong pong (3)
1: Tajný mrtvý králíček zabitý tajným Ninjou Projděte prvními velkými vraty a jděte vlevo od další oblasti. Za domem nalevo je mrtvý králíček. Přiblížíte se k němu a spustíte tajemství.
2: Tajná položka: Projdete skrz první vrata a podívejte se doprava. Tam bude barel na balkoně. Zničte ho granátem.
3:Tajná bomba:Když projdete na druhé nádvoří, hned vpravo je bomba.
Kola štěstěny (2)
1: Tajné zdraví: Po prvním souboru vrat (ven z trhu) jděte doleva. Tam bude balík "přísně tajné" .Zničte ho ,seberte zdraví a spustíte tajemství.
2: Tajné Ninja kuře: V poslední oblasti (s kulatými dveřmi na pravé straně) jděte úžinou vpředu u vrat a ve štěrbině vlevo najdete kuře.
Chaolinské komnaty (2)
1: Tajné zdraví: Na konci první místnosti až všechny a všechno zabijete budete vidět malý gong blízko zdi. Skočte na něj a on vás odrazí přes místnost. Měli byste získat tajné zdraví .
2: Tajná položka: V místnosti kde z podlahy vyjíždějí velké válce. Na ochozech jsou nějaké lustry . Sestřelte všechny a jeden z nich má tajnou položku.
Obrazek
Tady musíte vyskočit na jeden z válců,který funguje jako trampolína.Musíte přeskákat až na poslední válec vepředu a hra se vám uloží a otevřou se vám dveře.Chce to trochu natrénovat,snažte se vždy přiblížit co nejvíc ke kraji a nejblíže k dalšímu válci a pak skočte.
Chanolinský chrám (2)
1: Tajný drak: V první oblasti jsou dvě řady dračích soch. Když půjdete k soše draka napravo tak ho aktivujte a spustíte tajný smrtící dračí dech.
2: Tajný spínač: V první oblasti blízko draků jsou dvě řady velkých vlajek na žerdích. Na spodu druhé vlajky nalevo je vypínač.
Princ Chan (0)
(žádná tajemství)
Tady svedete souboj o obrovským vyžraným chlapem.Jeho likvidace je jednoduchá.Nad jeho postavou je gong ,který se v určitých intervalech vždy objeví.Vy do něj střelte a jemu to ubere kus života.To dělejte až do jeho totálního zničení.
KLEER
Neskutečná pustina (2)
1: Tajné brnění: Jakmile spadne sloup a vytvoří jakýsi most měli byste vidět brnění na plošině vlevo.Nahoru se dostanete tak ,že vidíte jakési vzduchové výtahy na které když skočíte tak vás vynesou výš.Takhle se dostanete až k brnění.
2: Tajný Teleport: Vy budete nakonec budete plout podél řeky lávy na
 kamenné plošině. Budete muset někde vyskočit a plošina projede vodopádem lávy. Podívejte se dolů a uvidíte poblikávající jiskry. Naskočte si na ně,je to teleport.
Odsouzený kaňon (4)
1: Tajná položka: Postupujte kupředu a za chvíli se změní směr vlevo k obrovské lebce. V tomto bodě jděte doprava a najděte štěrbinu ve skále. Jděte dovnitř a seberte velké zdraví.
2: Tajná oblast: Jděte zprava ke skále u obrovské lebky.Projdete štěrbinou do tajné oblasti.
3: Tajná zbraň: Vlevo od obrovské lebky je lávový vodopád. Vyjděte kousek nahoru a pak vzdušným výtahem o plošinu výše a vzadu v rohu je bomba.
4: Tajný skok do řeči: Poté co projdete skrz obrovskou lebku se objevíte ve
velké jeskyni s lávou. Na druhé straně jeskyně jsou nějaké rozvaliny.Napravo na stěně je vypínač.Stiskněte ho a získáte tajemství.
Krchov (2)
1: Tajná oblast:Na začátku první oblasti je nalevo na skále něco jako obrys dveří.Použijte raketomet a objevíte tajnou oblast.
2: Tajemství: V další pasáži po první oblasti přijdete k další velké oblasti s lávou. Na skalní zdi vpravo bude velký obrys ' S' vyobrazený na skále. Odstřelte ho a spustíte tajemství.
Spočítejte to Kleerofskimu (0)
(žádná tajemství)
Zabít tohoto bosse je už trochu náročnější.Musíte střílet do jakýchsi "lamp"z rukou,které se postupně otevírají a uvnitř je diamant.Vždy když se ruka otevře úplně tak z ní jde paprsek k další "lampě" který nakonec zničí ten prostřední diamant a boss je mrtev.
ELLENIER
Greendale (3)
1: Tajný poklad: Jeďte doleva do spodní části hradu směrem ke třem
kamenným pilířům. V bodu kde se skalní zeď setká s vodou je truhla s pokladem.
2: Tajný balík munice: Po spuštění řetězového mostu jděte kupředu. Ve
vodě napravo v bodu kde kopec náhle klesá je balík munice.
3: Tajné zdraví: Doprava, cestou vedoucí až k velké vesnici je malá oblast s několika chatami. Tam je velké zdraví vedle jedné z chat.
Tady je řešení jak spustit řetězový most.Vlevo je páka ale zatím nejde použít, napravo od té páky je ozubené kolo, to přeskočte a dostanete se za tu páku.V těch kolech za pákou je uříznutá ruka, vyndej jí a odhoď, stejným způsobem se dostaň zpátky a zatáhni za tu páku.Most normálně sjede dolů.
Pobřeží (3)
1: Tajná položka: Jděte doleva kde začínáte. Proti skále je krabice. Rozbijte ji a seberte položku.
2: Tajná oblast: Na pláži je velká hlava sochy připoutaná lany .Před ní jsou plakáty s Elvisem.Rozstřelte druhý zleva a odhalíte vstup k tajné oblasti v hlavě.
3: Po pláži půjdete přes kopec. Tam jsou nějaké skály na kopci
a hadrové nápisy na stromech. Za jednou ze skal je život. Dostaňte se tam a získáte tajemství.
Obrazek
Kingsburg (3)
1: Tajný Teleport: Na konci prvního území zahněte vlevo směrem k slepé uličce(pod "ZAGREB" upoutávkou). Podél cesty narazíte na jakési jiskry v rohu. Vstupte do nich, je to teleport.
2: Tajná bomba: Jděte kupředu až přijdete k jednomu ze vznášejících se světel která jakoby visí na dvojdílné vlajce. Nad vlajkou je vyobrazení bomby.Zničte světlo a až dopadne bomba na zem tak si ji vezměte.
3: Tajná položka: Hned na začátku v jedné z uliček se dáte doprava. Nalevo je pytel peněz. Seberte ho a spustíte tajemství.
Královské kanály (1)
1: Tajná homosexuální svatba: Dojdete do místnosti kde zachráníte dívku. Na pravé straně místnosti jsou zavřené dveře . Skrz okénko můžete vidět dva strážce. Zabijte je oba ,otevřete dveře a jděte koridorem k svatbě,spustí se tajemství.
Hradní skály (3)
1: Johnny Lee Gnaarovo tajemství:Jděte vlevo do zahrady a hledejte
 velkou minci . Já jsem našel čtyři,ale stačí jedna.Seberte ji a jděte do středu oblasti kde najdete Gnaara se saxofonem a kloboukem.Hoďte minci do klobouku a spustíte tajemství.
2: Tajný poklad: Na pravé straně zahrady je živý plot obklopený ze tří stran kamennou zídkou s lavicemi. Odstřelte stranu bez lavice a odhalíte tajemství.
3: Tajná položka: Jděte k další oblasti vpravo do zahrady.Přiblížíte se k jedné ze studní,rozstřílejte jí a vezměte si položku.
Plovoucí půda (3)
1: Tajná plošina: Projdete malou pasáží na prvním ostrově.Je tam zdravotní krabice na plošině. Odstřelte plošinu.
2: Tajný Teleport: Nalevo střední plochy druhého ostrova jsou hlavy kamenných ptáků s balvanem v ústech. Odstřelte balvan a odhalíte tajemství.
3: Tajná položka: Namočte Gnaara v tajné oblasti kam se dostanete teleportem a dostanete tajnou položku.
Cecil (0)
(žádná tajemství)
Tenhle drak je docela dost odolný,takže to chce trpělivost,ideální taktika je vyhýbat se jeho dračímu dechu a přesně mířit a pomalu mu ukrajovat ze života.
KRONOR
Oblast 5100 (3)
1: Tajná položka: Na začátku je bazén se zelenou vodou. Za
bazénem jsou dvě roury s velkými koly. Otevřete obě kola, voda bude odtékat a vy získáte velké zdraví.
2: Tajemství vznášejícího se bojovníka:Kousek mimo za bazénem byste měli vidět vznášet se bojovníka za stavidlem.Je tam Gnaar ve věžičce nad  bránou. Zabijte ho, otevřete si a vstupte ke vznášejícímu se bojovníkovi a spustíte tajemství.
3: Tajné dělo:Je na vrchu budovy kde začínáte tento level. Vystupte nahoru a vezměte si ho.
Obrazek
Velící centrum (1)
1: Tajná zbraň: Na začátku je vpravo velká skupina obrovských námořních kontejnerů.Když kolem nich budete procházet tak budete sbírat nejen munici,zdraví ale budou na vás z těch kontejnerů vyskakovat i protivníci.Až budete u jednoho z těch vepředu ,uvidíte že v něm je odstřelovačka s municí.Vezměte si bedny opodál ,přistavte je ke kontejneru a vyskákejte nahoru.
 
Zamrzlá plošina (3)
1: Tajný sněhulák: Vyhoďte sněhuláka vedle druhé ohřívárny do povětří a
seberte položku to aktivuje tajemství.
2: Tajný poklad: Za plotem(vedle druhé místnosti na ohřátí) je bedna. Hoďte tam granát a aktivujte tajemství.
3: Tajná oblast: V jediném otevřeném hangáru kousek nalevo dozadu od druhé ohřívárny je tajná oblast.Rovnou tady aktivujte i výtah ke kterému se budete muset prostřílet.
Obrazek
Tento level má opravdu skvělý nápad a tím jsou místa na ohřátí.Vždy když budete vidět,že zmrznete tak se běžte ohřát a zase rozmrznete.Až budete na střeše ve finále tohoto levelu a budou na vás nalétávat letadla tak se běžte vždy ohřát do výtahové kabiny.
Ledové město (5)
1: Tajná nádoba: Doleva u první ohřívárny(ohřát se můžete i v hangáru nalevo i napravo) je venku kontejner s nápisem "přísně tajné". Odstřelte ho a vše si vezměte.
2: Tajný Santa: Po projití první ohřívárny uvidíte v dálce Santa Klause jak se prochází po potrubí.Sejměte ho odstřelovačkou a aktivujete tajemství.
3: Tajná nádoba: Vepředu v levém rohu hangáru ve druhé oblasti je kontejner s nápisem "přísně tajné".Střelte do něj a otevřete.
4: Tajná bomba: U třetí ohřívárny vlevo je kontejner do kterého střelte raketometem a on se rozletí .Uvnitř je bomba.
5: Tajné položky: U třetí ohřívárny jsou tři velké kontejnery vlevo.Střelte do nich a odhalíte tajné položky.
Hugo (0)
(žádná tajemství)
Hugo je hodně tvrdý a odolný boss.Já jsem použil tuto taktiku.Když jsme se ocitli na konci u helikoptéry tak jsem nejdříve do Huga vystřílel všechnu munici co jsem měl tak ,aby mu ubyla alespoň polovina života.Při střílení musíte neustále pendlovat ze strany na stranu a ustupovat.Hugo se k vám nesmí přiblížit jinak je konec.Pokud vás zasáhne je to velmi citelné.Až budete mít tuhle půlku hotovou tak si rychle nasedněte do helikoptéry a několika přesně mířenými střelami Huga zlikvidujte.
SIRIUS
Siriuspolis (3)
1: Tajní Neanderthálští fotbaloví fanoušci: Směrem doprava jsou dveře. Přiblížíte se k nim a spustí se tajemství. Skórujte a získáte velké zdraví.
2: Tajné položky: Když přeskákejte danou pasáž,tak nejdříve vše živé zabijte a pak se otočte směrem odkud jste sem přiskákali. V mezeře na římse by měl být nějaký peněžní bonus. Přeskočte k němu a spustí se tajemství.
3: Rostlinné tajemství: Když se dostanete do části se vznášedlem,tak se podívejte na rostlinu nalevo ,blízko zábradlí.Jsou na něm nějaké plody. Přibližte se a spustí se tajemství. Sestřelte každý plod kulovnicí a získáte zdravotní pilulky.
Ochranný generátor (2)
1: Tajné králíčí klobásy: Přijdete k malé otevřené travní oblasti.Vzadu vlevo vidíte velký mlýnek na maso.Opodál najdete mrtvého králíčka,kterého vezmete a hodíte ho  do mlýnku na maso a získáte tajemství.
2: Tajný jeřáb :Přijdete k oblasti s velkým množstvím garáží a mraky nepřátel. Podél zábradlí, přímo vlevo od mostu vedoucího k oblasti je malá páka . Použijte ji a spustíte tajemství.
Buďte rychlí nebo budete mrtví (0)
(žádná tajemství)
Vítejte v džungli (0)
(žádná tajemství)
Zapálení ohýnku (0)
(žádná tajemství)
Siriuspolis střed města (1)
1: Tajná telefonní budka: Přijdete k velké fontáně s obrovskou kytkou uprostřed. Telefonní budka je na levé, v rohu..Běžte k ní ,zvedněte sluchátko a uslyšíte hlas přítele.
Obrazek
Mentalův institut (1)
1: Tajná zbraň : Na konci hry budete u zďi za kterou je obrovská socha. Po
dlouhém boji ,kdy se na vás budou valit hordy nepřátel zeď na pravém konci sestoupí,ale jen na chvíli. Proto rychle jděte za zeď a objevíte tajnou stíhačku.
No a to je konec této dlouhé a pěkné hry.
Uložené pozice
Čeština
Demo
Recenze
Videoukázka
Obal na cd(dvd)
 

Náhledy fotografií ze složky Serious Sam 2

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

mentálův institut

(Martin, 7. 2. 2013 19:21)

nevíš jak mam ve střední obtížnosti zničit tím vznášedlem ten krystal?vždycky když dojdu až k tomu že vylétají bombardéry tak mě buď zničí bombami nebo mě převálcuje ten institut.díky.

Cast 2

(nemusi te zajimat, 28. 10. 2010 12:14)

rekni mi jak mam udelat celou cast 2 (nasleduje po Simba)????, to by me vazne zajimalo.. navod sem tu nenasel..

tajna zbran

(Dandi, 8. 10. 2009 15:09)

jak mam zabyt tu tajnou zbran??(tu piramidu s kristale??) a s jednim letadylkem to snad nejde ne

odpověd

(stan, 21. 12. 2008 15:50)

dík za upozornění,až budu mít chvilku tak to v návodu opravím

plošina

(Smajloš, 21. 12. 2008 14:57)

Jo už vím. Máš totam špatně napsané. Není to výtah, ale plošina do které musíš střelit.

výtah-woodstock

(Smajloš, 21. 12. 2008 14:18)

já nemůžu najít ten výtah jak sjíždí v tom levelu woodstock. Je jich tam plno ale ani na jeden mi nejde vlézt. Poraďte pls.

stíhačka

(Dolina, 17. 12. 2008 19:29)

já jsem jí našel, jak na vás vyjíždí z těch garáží tak je postřílejte pak se vraťte a tam na konci je sestouplá zeď a za tou zdí je hoverfighter.

stihacka

(Spiker, 5. 10. 2008 13:08)

mate nakej dukaz ze existuje

stihacka

(Tom, 9. 11. 2007 19:05)

skusim ji jeste najit

mentaluv institut

(Tom, 8. 11. 2007 10:32)

a jak velka je ta zed me sestoupi cela od toho oblouku po tu sochu napravo a ta za takovyma trojuhelníkovýma malima zdema sou mensi nepratele a healty naboje apod po kilovanim nepratel mali trojuhelnikovy zdi sestoupi a otevre se dalsi zed.tam sou takovy garaze kery se otevyraj a vyskakujou z nic nepratele po jejich dokilovani zajdu za tamtu velkou nerozbitnou sochu a zed se zavre seberu healty a brneni a pusti me to dal smerem k institutu no.... a jak ta stihacka vlastne vypada

mentaluv institut

(stan, 7. 11. 2007 22:49)

tak jak to popisuješ tak by tam ta stihačka měla být.je to divný,pokud ti zed napravo sestoupí/jen na chvilku/tak za ní je ta stihačka.pokud tam není tak nevím v čem je problém.

mentaluv institut

(Tom, 7. 11. 2007 14:35)

nemuzu najít tu tajnou stihacku vyjdu z vlaku kiluju nepratele potom projdu velkym obloukem kiluju nepratele predemnou je naka socha ktera se neda rostrelit napravo se otevre zed jdu tam a tam je jenom dalsi kopa nepratel tak je zabijim a zabijim a je tam jeste jedno sousosi ktery rosstrelit jde a ani tam nic neni reknete mi kte je vlastne ta stihacka

závěr

(Karsmi, 23. 4. 2007 4:46)

Nejde mi na konci zlikvidovat to velké valící se monstrum,střílim mu do toho modrého krystalu co se občas objeví,ale vubec nic se neděje,můžete mi poradit?Děkuji.

další secrety

(stan, 17. 3. 2007 11:32)

jsem rád ,že ti návod pomohl.ta nová tajemství co jsi objevil do návodu rád přidám,ale napiš mi přesně kde to je třeba...sirius/siriuspolis 3/za rostlinným tajemstvím....jde o to abych věděl přesně kam to dát,prootože já už si to nepamatuju.

dalsi secrety

(Hans, 17. 3. 2007 9:56)

Diky tvuj navod k tajemstvim mi moc pomohl a protobych chtel jeste nejake tajemsti pridat.
V M digbo je hned na zacatku basket-balovy kos kdyz do nej hodis mic mas dalsi secret a penize. A potom v extra zkratce kdyz projdes teleportem ve kterem byl primitiv objevis se najinem miste s dinosaurem ktery ma 500 zivotu.

Díkyyy

(Sussy, 24. 1. 2007 17:39)

většinu tajemství sem našla ale když sem se zasekla u toho padacího mostu eLLenieru tak sem se mrkla na tuhle stránku a hned to bylo jednodušší....díky a ahojky