Jdi na obsah Jdi na menu
 

The Artifact

14.4.2014 Autor návodu-Standa Madukas

Tato adventura má podobný styl jako série Carol Reed. Obdržíte dopis od neznámého odesílatele, který vás upozorní na  artefakt, který má neocenitelnou hodnotu.Výchozím bodem je váš vlastní domov, ze kterého jdete do hor, do opuštěného domu, kostela či továrny.Scenérie vám ukáží krásnou švědskou přírodu.

Domov

Hra začíná,jste před kulatým stolem,přečtěte si zprávu na stole.Chcete-li jít ven z domu,tak jděte vlevo ,klikněte na diagonální šipku vlevo. U dveří se otočte doleva dvakrát a vezměte si klíče od auta z věšáku.Jděte dveřmi ven, odbočte vpravo,jděte 2x vpřed a otočte se vpravo .Vidíte tu vaše auto,klíč z inventáře na něj přetáhněte.Zobrazí se vám mapa.Klikněte na kostel na mapě.

Kostel

Otočte se k autu zády a jděte 4x vpřed.Na lavičce vidíte pípír,klikněte na něj.Přečtěte si ho.Jděte zpět k autu,otočte se vpravo a jděte 2x vpřed po silnici. Zahněte vpravo a podívejte se na díru na louce. Musíme tu kopat,ale zatím nemáme čím.Otočte se doleva zpět na silnici a jděte jednou vpřed a otočte se vpravo.Jděte přímo k altánu a klikněte na zprávu na pravé straně,přečtěte si jí.Vraťte se zpět k autu,klikněte na auto,zobrazí se mapa.Jděte do Staré budovy.

Stará budova

Klikněte na zelené dveře,bohužel nejdou otevřít.Otočte se a na mapě se vratte domů.

Domov

Otočte se vlevo,jděte dvakrát vpřed,opět se otočte vlevo a dveřmi vstupte do domu.Otočte se vlevo,klikněte na diagonální šipku v obývacím pokoji a pak se otočte vpravo.Vidíte před sebou kuchynskou linku.Vedle dřezu napravo je červená olejnička,vezměte si jí.Vratte se zpět k autu(opět přetáhněte klíč na auto) a na mapě klikněte na starou budovu.

Stará budova

Použijte olejničku na dveře a vstupte dovnitř.Když vstoupíte, odbočte doleva a jděte po schodech nahoru. Odbočte doleva a uvidíte dvoje dveře: otevřete ty napravo a vezměte si lopatu.Jděte po schodech dolů,vyjděte ven a ustupte od dveří.Na mapě jděte do kostela.

Kostel

Otočte se doprava,jděte po silnici 2x vpřed a otočte se vpravo.Použijte lopatu na díru na louce.Vykopete zprávu,přečtěte si jí.Objeví se nám další lokace na mapě.Vratte se k autu a klikněte na Horskou dráhu na mapě.

The Mountain Path

Jděte 7x vpřed, odbočte vlevo,jděte jednou vpřed směrem k velké věži v dálce, odbočte vpravo a jednou jděte vpřed,otočte se doleva ,jděte jednou dopředu.Stojíte před žlutou budovou.Otočte se vpravo dvakrát,jděte 6x kupředu,přijdete do dřevěné pozorovatelny.Otočte se vpravo jednou a klikněte na šipku dolů. Otočte se doprava 2x.Podívejte se na prkna před vámi a pak klikněte na zprávu.Píše se tu o Mittaklappen.Odstupte od prken ,klikněte napravo na velkou šipku která ukazuje směrem nahoru,vrátíte se tak do pozorovatelny.Otočte se 3x vpravo a jděte 2x vpřed.Otočte se vpravo k velké věži a klikněte na ní,zobrazí se vám v detailu.Otočte se vlevo a jděte 4x vpřed,jste opět před žlutou budovou.Otočte se 2x vlevo a jděte dolů tou samou cestou kterou jste sem přišli.Na mapě klikněte na Mittaklappen v levém horním rohu.

Mittaklappen

Jděte 5x vpřed, odbočte doleva,jděte 2x vpřed,otočte se vpravo ,nahoru po schodech a 1x vpřed,otočte se vpravo a jděte 1x vpřed,otočte se vlevo a jděte 2x vpřed.Podívejte se na kruh s hromadami kamení. Klikněte na kameny ,zobrazí se bližší detail.Na zem ve středu kruhu použijte lopatu,objeví se otvor. Zkuste jít dovnitř.Potřebujeme plynovou masku z místní továrny.Vraťte se zpět dolů:otočte se,jděte 2x vpřed,vpravo a 1x vpřed,otočte se vlevo a jděte 2x vpřed,otočte se vlevo a jděte 2x vpřed,otočte se vpravo a jděte 6x vpřed.Na mapě klikněte na místní továrnu,která je nalevo od kostela.

Místní Továrna

Uvnitř jděte vpřed 1x,otočte se vpravo,jděte vpřed 1x a zkuste projít plastovými dveřmi.Potřebujeme přenosnou lampu z chalupy.Otočte se a jděte zpátky ke dveřím,na mapě klikněte na novou lokaci(Ve středu mapy)To the Cottage.

Chalupa

Otočte se vpravo,jděte po silnici 1x vpřed a zahněte vlevo,jděte 2x vpřed,odbočte vlevo, Jděte 2x vpřed a pak diagonálně vpravo, jděte 1x vpřed.Slyšíte tekoucí vodu,jděte 2x vpřed k plotu.Klikněte na plot a pak na chalupu napravo.V detailu se vám zobrazí visací zámek, potřebujeme klíč.Otočte se doleva,před vámi je bílý stožár.Klikněte na levou polovinu od stožáru.Zobrazí se vám tekoucí voda ve žlábku.Vedle nalevo vidíte klíč v levém dolním rohu.Vezměte si klíč a použijte ho na visací zámek chalupy napravo.Po otevření stojíte před dveřmi s plakátem vodopádu.Otočte se doleva a vezměte si přenosnou svítilnu v horní části obrazovky na levé straně dveří.Otočte se opět doleva,vyjděte z chalupy ven a tou samou cestou co jste přišli se vratte k autu.Klikněte na auto,zobrazí se vám mapa a vy se vratte do Továrny.

Místní Továrna

Jděte vpřed,otočte se vpravo a jděte k plastovým dveřím.Použijte na ně přenosnou svítilnu.Budeme hledat plynovou masku.Jděte vpřed k červenému hasicímu přístroji,ocitnete se u stolu: klikněte na bloček na stole, všimněte si čísla 512.Odstupte od stolu 2x.Jděte 3x vpřed,otočte se vlevo a jděte 2x vpřed(projdete dveřmi)Otočte se vpravo a jděte uličkou jednou vpřed.Otočte se vlevo a jděte k červeným skřínkám.Vidíte tu visací zámek.Na zámku naklikejte 512 a až se skřínka otevře,tak si vezměte plynovou masku.Tou samou cestou co jste přišli se vratte zpátky ke dveřím,na mapě klikněte na Mittaklappen.

Mittaklappen

Jděte 5x vpřed, odbočte doleva,jděte 2x vpřed,otočte se vpravo ,nahoru po schodech a 1x vpřed,otočte se vpravo a jděte 1x vpřed,otočte se vlevo a jděte 2x vpřed.Podívejte se na kruh s hromadami kamení. Klikněte na kameny ,zobrazí se bližší detail.Na zem ve středu kruhu použijte lopatu,objeví se otvor.Použijte plynovou masku na otvor.Jděte kupředu 5x,přijdete ke kovovým dveřím,použijte lopatu na střed pravé části dveří.Klikněte na meč.Klikněte na obrazovku,přečtěte si text a hra tím končí.

Uložené pozice

Čeština

Demo

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

 

 

Náhledy fotografií ze složky The Artifact

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář