Jdi na obsah Jdi na menu
 

Unreal Tournament 3

23. 4. 1995

TOPlist

Unreal Tournament 3

23.ledna 2008 Autor návodu/průvodce/Standa Madukas

Toto je návod ve zkratce,protože autoři hodně odflákli singleplayerovou část a tak hrajete v podstatě zdeformovaný multiplayer.Na mapách bojujete o vlajky,o z ničení jádra nebo o to, kolik soupeřů zabijete.Klasický příběh neexistuje.Je tu jakási animační omáčka příběhu,vražená mezi mise,ale ta je tak nedůležitá,že v podstatě nemá smysl příběh popisovat.Snad jen že bojujete proti Axonu.

Ve hře je trochu problém s uložením pozic.Nevím jak je to když jste offline,ale pokud jste online připojeni na internet tak si nejprve vytvořte profil,kde si zadejte jméno pod jakým se budete přihlašovat a heslo.Vždy když spustíte hru tak se nejprve přihlašte a potvrďte to kliknutím na login in.Pak klikněte na campain a na continue.....tím se dostanete k poslední uložené pozici.

Pokud byste stáhli moje sejvy pod návodem tak už.jméno je hordubal a heslo Lakota.

Pokud se vám bude zdát,že hra je nad vaše schopnosti tak si můžete zapnout nesmrtelnost.Klikněte na klávesu Tab a do lišty napište god.

Nejprve si vytvořte postavu a pak si jí upravte podle toho jak vám to bude vyhovovat.Já si vybral Ronina.

Obrazek


Rising Sun
Jděte kupředu,vezměte zbraň a u dveří střelte do svítícího čtverce napravo.Pak střelte do svítícího čtverce nalevo/pravé myšítko/ a dveře se povysunou nahoru.Jděte do dřepu a projděte dál.Cestu vám blokuje robot,takže si navolte zbraň Impact Hammer a do robota střelte.Ten padne k zemi a vy projděte dál.Nalevo střelte zbraní shock rifle do čtverce a dveře se otevřou.Ocitnete se v aréně ,kde se utkáte s protivníkem/v mém případě to byla Jester/kterého musíte 10 x porazit/zabít/Tím ukončíte první misi.
Shangri-La
Nejprve se podívejte na úvodní animaci a pak klikněte na accept mission.Opět jste v aréně a bojujete s modrým týmem.Musíte zabít celkově víc protivníků.Na každé straně bojují čtyři členové týmu.
Reflection
Tady je to opět aréna a klasický boj o vlajku.Musíte získat tři vlajky soupeře s tím,že vás nesmí předběhnout.Musíte používat jak obranu tak i protiútok na sebrání vlajky.
Sinkhole
V této misi musíte zničit modré jádro protivníka.Takže utíkejte k jádru a střílejte do něj tak dlouho ,dokud se vám ho nepodaří společně s kolegy v týmu zničit.
Market District
Opět jsou tu dvě jádra a vy musíte zničit dříve modré jádro než soupeři zničí to vaše.
Tank Crossing
Opět jsou tu dvě jádra a navíc i portál uprostřed,který musíte vždy obsadit/aby svítil tou barvou za kterou hrajete/a pak rychle utíkat k jádru soupeře a ničit ho do doby až vybuchne.Jestli vám můžu doporučit taktiku tak zůstaňte u portálu uprostřed.Hlídejte si aby ho nezískali soupeři a na zničení portálu soupeře pošlete své spolubojovníky.
Kargo
Klasický boj o vlajku.Musíte soupeři vzít tři vlajky a odnést ke ke své vlajce.Tím zvítězíte.
Hydrosis
V podstatě to samé jako Kargo.Opět musíte třikrát získat vlajku soupeře.
Torlan Delta
Nyní musíte propojit všechny jádra tak aby se spojili do té barvy za kterou hrajete.To znamená ,že vpravo nahoře máte mapku ,kde vidíte jakýsi posunutý kosočtverec.Vy musíte spojit všechny body a pak musíte zaútočit na hlavní jádro soupeře/viz obrázek/.To musíte rozstřílet.Poté zvítězíte.

Obrazek


Suspense
Opět boj o vlaku.Musíte třikrát získat vlajku soupeře a přinést jí na své stanoviště,kde máte svojí vlajku.
Serenity
Podobně jako v misi Torlan Delta musíte propojit všechny jádra tak ,aby se spojili do té barvy za kterou hrajete.To znamená ,že vpravo nahoře máte mapku ,kde vidíte jak si stojíte.Musíte propojit všechny body tak ,abyste na konci mohli rozstřílet jádro soupeře./viz obrázek/

Obrazek


Downtown
Podobně jako v misi Torlan Delta musíte propojit všechny jádra tak, aby se spojili do té barvy za kterou hrajete.To znamená ,že vpravo nahoře máte mapku ,kde vidíte jak si stojíte.Musíte propojit všechny body tak abyste na konci mohli rozstřílet jádro soupeře.
Defiance
Klasický souboj,kdy musíte zabít 50 protivníků dřív než tohoto čísla dosáhnou oni.

Obrazek


Kargo
Musíte získat tři vlajky soupeře k tomu,abyste vyhráli.Musíte být aktivní,to znamená že všechny vlajky musíte ukořistit vy sami.

Obrazek


Torlan Delta
Tady jsem se pěkně natrápil než jsem misi zvládnul.Opět musíte propojit všechny body tak,abyste mohli zlikvidovat jádro soupeře a tím vyhrát.

Obrazek

Až vyhrajete tak se spustí animace.Jste s celým týmem na základně.Vedete boj proti Axonu a nyní je třeba zlikvidovat hlasní inkvizitorku Akashu.

Arsenal
Musíte zabít 50 soupeřů k tomu,abyste vyhráli tuto misi.
Heat Ray
Opět to samé,musíte zabít 50 soupeřů k vítězství.Liší se jen jiným prostředím.Cíl zůstal stejný.
Dusk
Opět musíte propojit jednotlivé uzly a na konci zničit jádro nepřátel.Hodně obtížná mise i tím ,že je dost nepřehledná a chvilku trvá než se zorientujete,kde jednotlivé uzly jsou.

Obrazek


Power Surge
Opět propojujete uzly.Nejprve propojte první trojúhelník a pak i ten druhý.Na konci rozstřílejte jádro a máte vyhráno

Obrazek


Coret
Dost těžká mise.Je to boj o vlajku.Musíte získat 5 vlajek soupeře a donést je na své stanoviště.Je to ztížené tím,že tu není mapa ,takže se musíte orientovat podle toho jak si trasu zapamatujete.
Heat Ray
Stejně jako v předchozí lokaci stejného jména musíte zabít 50 soupeřů k vítězství.
Islander
Musíte zneškodnit jádro soupeře ,které je pod vodou.Musíte opět propojit uzly,abyste mohli jádro zlikvidovat.

Obrazek


Strident
Opět boj o vlajky.Musíte jich získat celkem pět k vítězství.
Gateway
Přecházíte z džungle do zimní krajiny a nebo na vysoký mrakodrap.Úkolem je zabít 40 soupeřů k vítězství.Obrazek
ObrazekIslander Necris
Celkem jednoduchá mise.Musíte obsadit nepřátelský uzel a pak kousek za ním rozstřílet jádro.
Market District
To samé co předchozí mise,obsadíte uzel a pak rozstřílejte jádro.
Shangri La
Musíte zabít 50 soupeřů k tomu,abyste vyhráli tuto misi.Tahle mapa se mi moc líbila,krásná krajina okolo a nádherné vodopády.
Corruption
Další krásná mise co se týká scenérie.Musíte třikrát ukořistit vlajku soupeře a donést jí na vaše stanoviště.Máte tu i mapku,takže je tu lepší orientace.
The Decks
V této misi musíte zabít 40 protivníků.
Torlan Delta
Propojte uzly a na konci rozstřílejte jádro soupeře.Hodně těžká mise.Vůbec se mi Torlan Delta nezamlouvala.A to jsem hrál na tu nejnižší obtížnost.
Onyx Coast
Jděte kousek dopředu,kde máte znázorněno na mapce ,že je uzel.Vyskočte nahoru na střechu a projděte uzlem/viz obrázek/Jděte podle mapky k dalšímu uzlu,je také na střeše.Poté už jděte k jádru soupeře a rozstřílejte ho.Opět hodně těžká mise.

 

Obrazek


Avalanche
Jděte kupředu získejte pro sebe hlavní uzel a pak vejděte do tunelu jeskyně a uvnitř propojte tři body,které máte na mapce.Pak vyjděte ven,získejte další uzel,utíkejte k jádru soupeře a rozstřílejte ho.
Deimos
V uzavřené aréně musíte zneškodnit 50 nepřátel k tomu,abyste tuto misi vyhráli.

Je tu opět animace,která nemá naprosto nic společného s náplní misí,jsou to jen kecy o tom,že je třeba zabít Akashu,takže vidíme jak tam celá skupinka našich hrdinů letí.

Omicron Dawn
Stále dokola,nic nového.Musíte třikrát ukořistit vlajku soupeře a donést jí na vaše stanoviště,kde máte vlajku.
Sandstorm
Znovu boj o vlajku,jděte vpřed k vysokým hradbám,nasedněte na létajícího robota a přeleťte hradbu/viz obrázek/.Seberte vlajku soupeře a utíkejte nahoru do kopce,kde projděte bránou a utíkejte dolů ke své vlajce.Takhle to udělejte třikrát a máte vyhráno.

Obrazek


Sanctuary
Musíte zabít 25 soupeřů k vítězství.Vše probíhá v prostředí starobylého hradu,který je zpracován opravdu skvostně.
Fearless
Musíte pro změnu zabít celkem 40 soupeřů k tomu,abyste vyhráli.V této misi je skvělý zvuk,které vydává monstrum.
Necropolis
Vracíme se zpět k boji o vlajku.Pokud získáte tři vlajky soupeře a donesete je na vaše vlajkové stanoviště tak vítězíte.
Vertebrae
Hodně těžká mise.Opět musíte získat tři vlajky soupeře k vítězství.Je to z tížené tím,že se přesouváte v několika patrech,úrovních,takže neustále seskakujete,jezdíte výtahovou plošinkou a tak pořád dokola.Je to zpočátku dost obtížné na orientaci.
Floodgate
Musíte propojit jednotlivé uzle postupně tak ,abyste se na konci dostali k jádru.Hodně tuhá a tvrdá mise i na nižší obtížnost.Až budete u jádra tak nestůjte přímo u něj,protože je trochu pod zemí a když budete blízko tak přijdete i o podstatnou část zdraví a potažmo i života.

Obrazek

 

Po této misi se spustí animace,vidíte naše hrdiny téměř u cíle.Zbývá už jen zabít Akashu.

Sentinel
Nyní je to souboj mezi vámi a Akashou.Čekal jsem tvrdší boj,ale oproti některým misím je tahle celkem pohodová.Musíte jí 20x zabít,abyste vyhráli.No vyhráli.......ono to vlastně ani vítězství není.V závěrečné animaci sice uvidíte mrtvou Akashu

Obrazek

,ale zemře také vaše milá kolegyně Sára.A kdo za to může?No přece Malcolm...takže pokračování?Probůh jen ne v takovéto formě.Konec hry.
Uložené pozice
Čeština
Demo
Recenze
Videoukázka
Obal na cd(dvd)

 

Náhledy fotografií ze složky Unreal Tournament 3

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář