Jdi na obsah Jdi na menu
 

TOPlistNapište nám dolů, do komentáře.Pokud budete mít konkrétní dotaz, na někoho z nás, tak do kolonky nadpis napište, na koho svojí otázku směřujete.Na výběr máte z trojice-Karel Frey, Midnight Knight, Standa Madukas. Karin Madukas už se psaní návodů nevěnuje a tudíž ani neporadí.Děkujeme

Přispívatelem návodů je i dvojice ze Slovenska(kaake,kika).

Novým přispívatelem je od října 2014 Michal Paclt

První návody vytvořili s naší nápomocí i Dan Gasparik s Míšou Freyovou,kterým je 10 a 12 let.

Jen na okraj-už se nechceme a nebudeme zabývat odpovědí těm, kteří používají sprostá slova a nebo jim naše stránky nějakým způsobem vadí a musí to okomentovat.Je to pro nás jen ztráta času a tak tyto komentáře budeme okamžitě mazat.

Jinak vám všem moc děkujeme za kladné ohlasy na naše stránky.

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Myst IV Revelation

(Honza, 24. 3. 2008 18:45)

Tak už jsem to našel...bylo to v dokumentech... Zkoušel jsem to hledat v PC a povedlo se...
Každopádně dík za radu...
Máš tady dost těch návodů a různých savů...
Fakt super stránky určitě od tud budu čerpat návody na hry...
Dost si mi pomohl......dík

Skvělé

(Pulky, 21. 3. 2008 22:34)

Super stránka o hrách, jde vidět že sis na nich dal záležet i proto jsou nejnavštěvovanější na estránkách.cz. Mnoho gratulace, ale mohl bysis tímhle i vydělat nějakou tu korunu. No nic obzvlášť obdivuju ty návody. Super stránka.

Mutant

(Azazel71, 10. 1. 2008 6:42)

Ahoj lidi,předem musím uznat,že tyto stránky jsou fakt výborný,co člověk nenajde jinde tak tady téměř vždy.Ted k problému.Nedávno jsem koupil LEVEL a byla tam plná hra MUTANT,mě tyto věci neberou ale můj devítiletý synek je smutnej že pořád každou chvilku umře.Nenašel by se nějakej cheat nebo trainer na nesmrtelnost?Moc by jste synkovi a potažmo mě pomohli,díky moc.
petr.rov@seznam.cz

staz@seznam.cz

(Standa Zedek, 27. 12. 2007 11:56)

Výborné stránky. Chtělo by to ale nějaký vyhledávač. Když kliknu na češtiny, tak se zobrazí pouze část pod čísly a písmenem "a" další listování není možné?Návod na CRYSIS jsem si stáhl z hlavní stránky a jinak jsem ho nenašel. Podobně i návod na Call of Duty4. Dík a přeji úspěšný Nový rok.

Navody a cestiny

(Belize, 30. 9. 2007 18:45)

Hezky vecer vam vsem! Jiz nekolikrat jsem "musela" zabloudit na vase stranky a musim rict, ze jsem vzdy nasla co jsem potrebovala. :-) Diky moc! Ocenuju co pro nas vsechny delate! Pekny vecer!!!

The Matrix - Path Of Neo

(Mirek K., 14. 9. 2007 22:02)

Čau, jste fakt SUPER. Návod na Matrixe nikde není k sehnání, jen u Vás. Díky

sepik.estranky.cz

(Šepík, 29. 8. 2007 12:20)

strasne to tu mate supr

pochvala

(kandis, 10. 5. 2007 22:10)

Joj veru dobre stránky kluci robíte. Žadne chybičky, žádne porušovania zakonu. Všechno v poriadku. Dosti moc článkov a obsah paráda. Ja občas pre preklady zájdam na www.slovenciny.com no aj sem pozisťovacz novinky. Nechť sa dari.