Jdi na obsah Jdi na menu
 

25 to Life

19. 10. 2016

TOPlist

25 TO LIFE
13.5.2006 Autor návodu-Standa Madukas
Freeze, mladý kluk s dívkou a dítětem se právě chystal skončit s životem kriminálníka. Vzal poslední práci. Něco se ale semlelo a celý život se mu obrátil naruby. Teď po něm jde mafie i policie.Tato hra je čistokrevná střílečka,kde je prvořadé a důležité dobře ,přesně a rychle střílet.Hru si nakonfigurujte podle toho jak vám to bude nejlépe vyhovovat a proto vám nebudu popisovat co a jaká klávesa má za funkci.Na to si myslím přijdete sami.
Kapitola 1:Skladiště
cíl-probojujte se do skladiště sekundární cíl
vezměte si dva lidi jako živý štít
zabijte 26 nepřátel
dosáhněte 15% přesností
Začíná vaše první akce,takže jdeme na to.Všimněte si dvou policajtů,kteří přicházejí zprava.Jděte do podřepu a schovejte se za auta, a čekejte na to až policajti vyjdou. Zabijte je pistolí.Vepředu vidíte bránu odkud přiběhnou dva policajti. Znovu zůstaňte za autem a čekejte na policajti až dorazí směrem k Vám.Oběhněte je a proběhněte směrem odkud přišli.Je tam lékarnička za autem, kterou můžete použít, nebo schovat na později.Buďte v podřepu a pomalu postupujte kupředu. V další oblasti kam přijdete vidíte otvor. Střílejte na nepřítele okamžitě, než vás uvidí. Pak jděte doprava k aleji,kde vidíte přibíhat nepřítele. Zabijte ho, a vezměte si lékarničku pokud ji potřebujete. Přelezte přes plot a jděte směrem na sever.U nároží je lékarnička, stejně jako dva nepřátelé. Zabijte je a pak se podívejte nahoru na balkon.Jděte do další oblasti, kde budete vidět elektrický plot.V tuto chvíli ještě nemůžete dveře otevřít, protože by jste byli mrtví.Nalevo je policajt v rohu,a další za zrezivělým autem. Zabijte oba dva,pak se otočte do protisměru k další oblasti.Zde jsou tři policajti .Vlevo je lékarnička, pokud ji potřebujete. Zabijte tři policajty, pak jděte dovnitř, kde najdete kulovnici!Naprosto skvělá zbraň! Stiskněte červený knoflík. Tímto jste vypnuli elektrický plot, kam už nyní můžete vstoupit.
Dostaňte se k vašemu autu
Vezměte si kulovnici, a nalákejte na sebe dva policajty.Postupte dopředu a narazíte na další tři policajty blízko plotu. Nalákejte je ke vchodu, pak jděte ven a utíkejte k plotu.otevřete si branku,vezměte lékarničku a vylezte po žebříku nahoru do další části.Zde bude několik policajtů běžících proti vám.Proto si připravte kulovnici a za běhu je zblízka pošlete vstříc smrti.Jděte dovnitř dobudovy ,všimněte si civilisty před vámi.Je tu také v rohu lékarnička.Uchopte rukojmího-civilistu zezadu (jeden z vašich cílů)a zabijte dva policajty v další oblasti.Jděte kupředu a vezměte si druhého rukojmího a zabijte zbytek policajtů v této budově.Směřujte dál kolem nároží ,kde narazíte na dalšího policajta.Zabijte ho a jděte k velkým dveřím nebo spíš vratům.Vezměte klíč a otevřete dveře. Pak uchopte rukojmího vpravo venku a jděte kupředu.Zastřelte policajta před vámi,ale policajti zase rozstřílejí vašeho rukojmího,takže se rychle schovejte do budovy a postřílejte policajty kteří jsou poblíž.Poté vyběhněte ven,seberte lékarničku vpravo a jděte postřílet další várku policajtů za nákladní kontejner.Používejte raději kulovnici,protože je na zabití rychlejší a vy rychlost v tomto případě potřebujete.Poté až to vystřílíte tak už vás čeká jen ulička vzadu,kde jsou dva policajti.Jděte ještě doprava po schodech,kde je otevřený jeden z kontejnerů a v něm je lékarnička.Poté už jen zabijte ty poslední dva policajty a mise je splněna.
Apartmá
cíl-dostat se do apartmá
sekundární cíl
nastříkat čtyři zdi tagem
zabít 25 nepřátel
Začínáte jen s baseballovou pálkou.Jděte do podřepu a jděte vlevo k domu a podél keřů kupředu.Vidíte jak se policajt baví s někým uvnitř.Přibližte se k němu a zezadu ho sejměte pálkou a hned jak zemře máte jeho zbraň.Jděte v podřepu doleva za dům a zabijte dva policajty stojící na schodech.Vyjděte po schodech nahoru do domu č.22,otevřete dveře a uvnitř postřílejte grázly rychleji než to udělají oni.Vezměte si lékarničku a šikovný Uzi samopal.Vlevo u kuchyně si na zdi ,kde je bílý flek nastříkejte první tag neboli grafiti. vyjděte z domu a přímou cestou mezi domy postupte dál k další bílé ploše,kde nastříkejte další grafiti.Cestou na vás vyrukuje několik policajtů ,takže opatrně každého z nich nalákejte k sobě a postřílejte je.Postupujte kupředu až k domu č.25.Jakmile vejdete tak se spustí animace a telefonem dostanete zprávu ,že drží vašeho syna jako rukojmí.
Dostaňte se zpět k vašemu autu
Vaše auto je tam,kde jste začínali celou misi,takže se tam budete muset probít.Jste však obklíčen a tak musíte jednat.Nejprve si ,ale slezte zadním vchodem po žebříku k další bílé zdi a nastříkejte své grafiti.Poté se vraťte a pusťte se do práce.Nejprve u okna si vezměte samopal a munici a postřílejte dva chlápky vpravo na balkoně.Poté zabijte toho ,který pálí naproti vaším dveřím.Vyjděte pomalu ven a zabijte grázla pod schody.Postupujte stále kupředu a zabijte další dva grázly.Ted na vás pro změnu vyrukuje policista,takže ho zabijte a pokud chcete tak použijte rukojmího ,který tady sedí,ale já volit cestu prostřílení se.Jste už obklíčen policií,ale vyjděte si nahoru po schodech do bytu č.22 a sejměte je odtud.Až všechny zabijete tak sejděte dolů na prostranství a vlevo na zeď nastříkejte svoje poslední čtvrté grafiti.Jděte ke svému autu a hurá do další mise.
V centru
cíl-vyloupit banku
sekundární cíl
vyberte čtyři bankomaty
zabijte 25 nepřátel
Potřebujete peníze na zaplacení výkupného ,ale jak je sehnat a nekrást.Samozřejmě banka je má,takže jdeme tam.V bance přeskočte přepážku,na rukojmí se vykašlete a otevřete dveře vlevo a jděte k otevřenému obrovskému sejfu.Pozor na bankovního policistu,který tu hlídá vpravo.Hned jak ze sejfu vezmete peníze tak se spustí poplach a vy v animaci vidíte ,jak speciální jednotky obsadili banku a mají vás obklíčeného.Tady musíte být opravdu rychlí a pohotový,protože střelba specops je velmi přesná a protože oni mají neprůstřelné vesty tak jejich zabití je dost namáhavé.Musíte to přesto zvládnout.Opět vám nebudu popisovat strategii,protože to ani nejde.Prostě musíte zneškodnit veškerý odpor v bance.Jsou tu i lékarničky,takže se přemisťujte tak ,aby se vám vždy doplnilo zdraví ve správnou chvíli.
Únik zadním východem
Jakmile všechno v bance zabijete,tedy mimo rukojmích tak vyjděte zadním vchodem ven.Tady je další várka speciálních jednotek ,takže opatrně postupujte kupředu dokud nepřijdete k otevřenému náklaďáku.Postřílejte vše okolo a vlezte do náklaďáku pro další skvělou zbraň-odstřelovačku.Postupujte kupředu až se dostanete na velké prostranství,kde vám bude opravdu horko,protože na vás vyrukují jak specops tak speciální agenti,kteří jsou nesmírně pohyblivý a navíc to tu pročesává i helikoptéra.Já jsem zvolil taktiku pomalého přesunu v podřepu po obvodu celého prostranství.Upozorňuji vás hlavně na snajpery,které není skoro vidět,takže musíte vždy trpělivě čekat až se nějak prozradí.Až bude po všem tak se pomalu přesuňte do budovy.
Únik k vašemu autu
Uvnitř si doplňte zdraví,lékarnička je vpravo i vlevo.Nyní se dejte doleva chodbou a zase opatrně vyjděte ven.Nyní se musíte dostat k autu,které je nalevo prostranství pod schody.Napadne vás opět mnoho policajtů ze speciálních jednotek,ale teď už by to mělo být lehčí a tak by to neměl být problém dostat se k autu.Tímto máme splněno a jdeme dál.
Kapitola 2-V pasti
cíl-najít chybějící důkaz
sekundární cíl
udržet partnera na živu
zatknout 5 zločinců
dosáhnout 20% přesností
Toto je část hry ,kdy jste pro změnu policajt a jste na straně zákona. Budete mít i partnera, který je ve skutečnosti slušný a solidní chlap tak se snažte aby přežil,ale pokud zemře tak hra nekončí,jen budete na všechno sám.Začátek je vcelku jednoduchý ,postupujte stále uličkami dopředu a zabíjejte s parťákem vše co zabít lze.Až přijdete k části ,kde je vlevo zaparkované auto tak si dejte pozor,protože je za ním schovaný grázl.Na konci přijdete k velkému domu,v Americe asi dost běžný barák,u nás velká luxusní vila.Nejprve zlikvidujte dva gaunery ,kteří jsou venku,jeden je na balkoně a druhý na střeše.Poté se opatrně přesuňte k domu a prostřelte dole skleněné dveře.Je tu dost velká banda grázlů,takže se raději držte venku a likvidujte je postupně.Až celý vnitřek postupně vyčistíte tak běžte k barovému pultu a pak do dveří vpravo.Vezměte si tašku s drogami,poté se spustí animace a vy se nyní musíte prostřílet za každou cenu k autu.
Dostat se i s důkazem/taška plná drog /k autu Mendezové
Tentokrát, musíte vyrazit druhou stranu domu.To znamená ,že nyní jděte ze dveří ,kde jste vzali drogy rovně po schůdcích a nyní už jsou otevřené dveře nahoru,do dalšího patra.Tyto dveře byli předtím zavřené.Nejprve, zabijte všechny zbylé gaunery v domě.Používejte hlavně kulovnici,protože její účinek je okamžitý a fatální.Poté vyjděte na balkónovou terasu a spustí animace.Přijedou sem další posily ,pravděpodobně další členové tohoto rozvětveného gangu.Je jich opravdu hodně,takže buďte opatrní,hlavně v případě pokud jste už přišli o parťáka.Naštěstí je tu docela dost lékarniček,takže s rozvahou doplňujte zdraví.Hlavně si dejte pozor na maníky na střeše nad vámi.Nejsou totiž skoro vidět a jsou hodně nebezpeční.Až vyčistíte bezprostřední prostor před domem tak postupte kupředu směrem k autům.Sundejte chlápka ze střechy a až se budete blížit k autu na konci tak na vás vyrukuje šílenec s protiraketovou zbraní.Snažte se ho zlikvidovat rychle,protože vás jinak usmaží.Jakmile ho zabijete tak se spustí animace a jdete do další mise.
Klub
cíl-najít Shauna Calderona
sekundární cíl
zatkněte čtyři překupníky drog
dosáhnout 25% přesností
zasáhni osm nepřátel do hlavy
Začínáte přímo v klubu.Zabijte gaunera před vámi a pak si podejte zmetka na parketě,který si vezme rukojmího.Zabil jsem ho přesnou ranou do hlavy což je mimochodem jeden ze sekundárních cílů této mise. Místo abyste šli po schodech doprava,které vedou do jakéhosi skyboxu s velkým proskleným oknem ,jděte přes parket vlevo a nahoru po schodech. Zde jsou další členové gangu,takže je zlikvidujte.Používejte kulovnici,protože je nejúčinnější.Postupujte kupředu až ke dveřím na střechu.
Pronásledujte Shauna po střechách
Venku si dávejte pozor hlavně na molotov koktejly,které na vás házejí.Tady je zase nejúčinnější používat samopal,protože má delší dostřel.Po prknech přejděte na další střechu a pak přijdete k takové lávce,kde už chybí kusy podlahy.Bud to přeskákejte a nebo skočte dolů,vše vystřílejte a pak po žebříku vylezte opět nahoru.Nahoře opět zničte veškerý odpor a když to bude nutné použijte lékarničky a slezte po žebříku nalevo dolů.
Dostaňte se do podchodu
Jděte kupředu a vidíte,že jste se ocitli v uličkách mezi domy,kde se potuluje spousta grázlů,ale naštěstí jsou tady i vaši kolegové,kteří vám kryjí záda a máte tedy o poznání lepší pozici.Postupujte mezi domy tak ,aby jste se dostali na konec oblasti,kde je podchod/viz obrázek/ObrazekNebudu vám popisovat kam máte jít nebo zahnout,protože je to vcelku jednoduché a pokud společně se všemi kolegy-policajty vše vyčistíte tak budete mít dost času si to tady projít a podchod najít bez problémů.Až to zvládnete tak máte hotovo a jdeme do další mise.
Klub
cíl-chytit Shuana v metru
sekundární cíl
osvobodit poldu
dosáhnout 30% přesností
zabít 24 nepřátel
V podstatě jednoduchý návod.Postupujte stále kupředu a likvidujte mraky nepřátel.Mají jednu zvláštnost-jsou nesmírně pohyblivý,takže zasáhnout je, je někdy docela fuška a navíc neuvěřitelně přesně střílejí.Až dojdete k soupravě metra tak si nastupte a dojedete na další stanici.Měl jsem takový pocit ,že stoupla i kvalita protivníků,takže jsem měl co dělat je všechny zlikvidovat.V rozích jsou lékarničky tak si to snažte naplánovat tak ,aby jste nepřišli o život dřív než k ní doběhnete.Nakonec jen proběhnete do další soupravy metra a mise tím končí.V animaci vidíte jak nějaká holka odpráskne policistu ,který vede Calderona v poutech pryč.Nakonec Calderon odchází sám.
Kapitola 3:Bláznivý Calderon
cíl-najít Riggse v Curtains Clubu
sekundární cíl
přepsat čtyři tagy-grafiti
zabít 60 nepřátel
Nyní budete hrát za Shauna Calderona.Musíte se probít doslova mračnem různých grázlů,policistů,speciálních jednotek a já nevím ještě čeho.Takže se chopte zbraně a nejdříve vystřílejte vše venku před domem.Poté si dejte pozor na zeď vlevo před vámi odkud budou dovnitř skákat další protivníci,takže si jen postůjte před zdí a mačkejte spoušť.Pak zeď za vámi nevydrží a vy můžete otvorem pokračovat dál.Stále postupujte kupředu až přijdete k místu kde vidíte na zemi odstřelovačku.Okamžitě si jí vezměte a začněte likvidovat nejdříve policajty na pravé části budovy a pak grázly na levé.Postupte opět kupředu a za chvíli na vás vyrukují policisté z nějakého speciálního útvaru.Jsou hodně mrštní a poletují jak čamrdy,takže buďte opatrní ať vás nezabijí.Ted musíte být velmi opatrní,protože za rohem je už klub který hledáte ,ale hlídají ho lépe než amerického prezidenta.Před klubem je totiž nějaký šílenec s raketometem a tak buďte velmi opatrní.Použijte odstřelovačku a pokud možno jednou ranou do hlavy ho zabijte.Jakmile se ke klubu přiblížíte tak na vás vyrukuje další várka nepřátel.Utíkejte se tedy zase schovat za roh odkud jste přišli a likvidujte jednoho po druhém.Nakonec tu je opět zase nějaký chlapík s raketometem,takže zlikvidujte i jeho.Ted už konečně můžete vstoupit do klubu.
Kasino
cíl-najít bezpečnostní místnost sekundárnícíle
najít 5 pokladen s penězi
zabít 45 nepřátel
zasáhnout 12x hlavu nepřátel
V podstatě jednoduché -neustále postupujte kasinem kupředu a likvidujte policajty a ochranku kasina.Normálních lidí si nevšímejte.Já osobně ani nebral rukojmí,protože to byla jen ztráta času.Ideální je používat samopal .Nakonec se dostanete až k vytoužené bezpečnostní místnosti.Tady si dejte trochu pozor,ale až to uvnitř vystřílíte tak běžte na určené místo a dostanete klíč od výtahu.
Seberte hotovost
Teď máte klíč,takže běžte do výtahu a běžte si do trezoru pro tašku s penězi.Pozor je tady čtveřice ozbrojenců,takže musíte být opatrní,ale až je zabijete tak je ještě jeden uvnitř tak si na něj dejte pozor.Vezměte tašku s penězi a rychle pryč.
Únik s kořistí
Utíkejte co nejrychleji pryč,zabijte tři policajty před vámi ,po schodech nahoru a pak přes kasino dozadu na schodiště.Nemusíte se zdržovat s opětováním střelby,stačí jen vzít nohy na ramena a utíkat.Na schodišti budete mít hovor na mobilu,tak si ještě jako správný frajer pokecáte a tím tato mise končí.
Apartmá
cíl-najít Saragosu a zabít ho
sekundární cíl
zasáhnout 16x hlavu nepřátel
zabít 32 nepřátel
Vyšplhejte po žebříku před vámi a zabijte policajta zády k Vám.Další policajt bude běžet k vám, tak ho taky zabijte. Jsou tady ještě další dva policajti,takže zabijte i je.Postupujte kupředu kolem bazénů s holkama a likvidujte pro změnu gaunery,kteří tu hlídkují.Přijdete až k poslednímu bazénu ,kde jsou dveře do sprch.Vejděte a vlevo vidíte jak se sprchují dvě oblečené holky?!/nechápu proč jsou oblečený-asi se stydí./a otevřete další dveře před vámi.Tady už je docela silná stráž,takže budete mít co dělat.Postupte kupředu až se ocitnete u velké prosklené vily.Tady už je Saragosa,ale má tady hodně silnou ochranku.Nejdříve zůstaňte venku a likvidujte ty co jsou vidět.Až to vyčistíte tak vejděte dovnitř,pokud budete potřebovat vezměte si lékarničku a zlikvidujte veškerý odpor dole a v přilehlých místnostech.Poté vyjděte po schodech nahoru a až všechny zabijete vezměte si klíč od ložnice.Vstupte do dveří vlevo ,zabijte ochranku a rychle si vezměte klíč před vámi.Nyní vás už čeká poslední krok,likvidace Saragosy.Vejděte do dveří vpravo a hned vlevo za dveřmi se zbaběle schovává Saragosa.Zabijte ho a mise je hotová.
Kapitola 4-vězení
cíl-otevřít dveře k bloku A
sekundární cíl
chránit Lazaruse
zabít 36 nepřátel
Nejdříve se snažte pořídit si zbraň,takže až bude přibíhat první strážný tak ho sejměte a zbraň si vezměte.Opět klasicky postupujte kupředu,střílejte strážné a až přijdete k ochozu ,tak po schodech běžte nahoru a pokud potřebujete tak si v jedné z cel vezměte lékarničku.Postupujte až k oblasti s nápisem SECURITY.Tady na vás vyrukují tři strážní,takže se na ně připravte.Prostřílejte se až do bezpečnostní místnosti,zabijte strážného a vezměte si kartu.Nyní jděte dál až do oblasti s nápisem COURTYARD a pak ven na nádvoří.Zde si dejte pozor na odstřelovače.Až se vám podaří zabít všechny tak jděte do dveří s nápisem WARDEN ,zabijte dozorce a vezměte si kartu.Pozor na dozorce v neprůstřelných vestách s kulovnicí.Je jich tu docela dost a tak postupujte velmi obezřetně.Jděte do oblasti LOADING DOCK a pokud se dostanete až nakonec této oblasti,tak máte splněno a mise končí.
Nákupní středisko
cíl-najít obchod Dr.Jays.com
zabít Mendezovou
sekundární cíle
vybrat pět bankomatů
Toto je pravděpodobně nejtěžší mise, protože na konci svedete dost nerovnou bitvu s velkou přesilou a asi budete tuto část několikrát opakovat.Opět postupujte kupředu a až se dostanete do oblasti ,kde jsou policajti nahoře na patrech,tak si vezměte rukojmí.Je to uječená ženská,ale stejně dlouho nepřežije protože policajt jí zabije a vy pak zabijte jeho.Vejděte do knihkupectví,projděte dveřmi s nápisem Exit a dozadu uličkami.Likvidujte policajty i speciální jednotky.Až se dostanete do oblasti ,kde bude uprostřed vystavené velké auto ,tak prostřelte skleněné dveře do GALLERY a projděte ,respektive prostřílejte se až na konec.Nakonec se ocitnete na velkém obchodním prostranství,kde jsou dvě brouzdaliště a uprostřed velikánské schodiště.
Zabít Mendezovou
No a jsme u velmi obtížné pasáže,jak jsem se zmínil na začátku .V animaci uvidíte jak si Mendezová přivede velmi silný kontingent speciálních jednotek a na vás je ,aby jste je zabil a ve finále si to vyřídil i se samotnou Mendezovou.Velmi nebezpeční jsou odstřelovači na střeše.Pokud to zvládnete tak se nejdřív zbavte jich a nakonec si nechte ty kteří jsou dole.Je to docela náročné a nebudu vám popisovat co a jak máte dělat.Myslím ,že na to přijdete sami.Až Mendezovou zabijete tak je mise hotová a jdeme do finále.
Hacienda
cíl-spravedlnost pro Shauna
sekundární cíl
najít pět tajemství
zabít 36 nepřátel
Tato poslední mise je vcelku pohodová.Nejdříve se prostřílejte bludištěm okrasných keřů do domu.Poté postřílejte z domu gaunery poblíž,otevřete si dveře do zahrady a likvidujte další.Na konci zahrady budete zatáčet doprava a tady si dejte pozor na gaunera s raketometem.Nyní se dostáváte k obrovské nádherné haciendě,která je však velmi tvrdě střežena,ale na vás si nepřijdou.Zlikvidujte odpor venku a pak vejděte dveřmi úplně nalevo do haciendy.V bazénu je mrtvý krokodýl a vy postupujte stále kupředu až do finále.V animaci vidíte ,že jste se dostali až k bossovi s jeho ochrankou v kloboucích.Moje jednoduchá taktika byla ,že jsem za nimi vyběhl na patro a kroužil kolem nich a likvidoval jednu gorilu za druhou a nakonec v pohodě jsem si vychutnal i nenáviděného bosse.V závěrečné scéně ještě vidíte šťastné shledání Freeze se synem,ale v patách už má policii..............že by další pokračování?Pro tentokrát je to konec.
Uložené pozice
Čeština
Demo
Recenze

Videoukázka
Obal na cd(dvd)
 

Náhledy fotografií ze složky 25 to Life

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář