Jdi na obsah Jdi na menu
 

Carol Reed Mystery 6-Black Circle

11. 4. 2013
TOPlist

Carol Reed Mystery 6-Black Circle

11.dubna 2010 Autor návodu-Standa Madukas

Tentokrát už 6 pokračování je poplatné tomu,co znáte z předchozích dílů.Carol Reed je anglická dívka žijící ve Švédsku,kde pracuje jako soukromý detektiv.Hra je nelineární,tento návod berte jako jednu z možností.

Carolin domov:

Rozhlédněte se kolem kuchyně,jděte na chodbu k telefonu.Ten začne zvonit,vezměte sluchátko mobilního telefonu na staromódním telefonu. Stiskněte tlačítko na mobilu,promluvte s Oscarem, sousedem z apartmá dole. Chce,aby za ním Carol přišla a promluvila s ním.

Návštěva Oscara:

Otočte se a vyjděte z bytu/exit/. Jděte po schodech dolů a zaklepejte na modré dvoukřídlé dveře.

Promluvte s Oscarem o všem. Dozvíte se, že našel mrtvolu v zchátralém domě, během jeho procházky u přístavní hráze. Oscar je vysloužilý doktor, slepý na jedno oko. Oscar zavolal policii,ale mrtvola zmizela dřív než policie přijela.Samozřejmě,že mu nevěřili.

Stinas Bakery:

Stina má tentokrát hezké pekařství . Promluvte s ní a pak na mapě jděte do lokace The Allotment.

The Allotment:

Jděte kupředu, vlevo,vpřed a vpravo .Vstupte do boudy.Zahněte uvnitř vpravo a vezměte si pilník z police.Vyjděte z boudy jděte k exitu,na mapě klikněte na The Railway Bridge.

The Railway Bridge:

Projděte po mostě. Otočte se vlevo a jděte vpřed k červené chatrči.Obejděte chatrč ke dveřím a klikněte na trávu dole.Vezměte si kousek papíru s vyobrazením kola a adresou.Když papírek otočíte získáte i telefonní číslo 011- 23 80 70.Klikněte pravým myšítkem na mobilní telefon v inventáři .Pak klikněte u telefonu na číslo nalevo,automaticky na něj zavoláte. Nikdo telefon nezvedá.Klikněte na operátorskou ikonu nahoře vlevo.Dozvíte se , že telefonní číslo není uvedeno v seznamu.Zahněte vlevo od chatrče a pokračujte procházkou kupředu k vodě. U vody se otočte vlevo a vezměte si pouzdro na cigarety.Otočte se, jděte zpět k mostu a exitu.Na mapě klikněte na 27 Cotton Road.

27 Cotton Road:

Vstupte do domu a promluvte s mužem.Muž si myslí,že Carol je uklízečka.Carol se nabídne,že přinese materiál a potom se vrátí.Na mapě jděte do lokace Home.

Domov:

Jděte kupředu do obýváku a otočte se ke stolku vpravo.Zkontrolujte růžovou obálku. Vraťte se do chodby a jděte na WC nalevo. Otočte se nalevo a vezměte si mop a vědro.Vyjděte z apartmá a vraťte se do lokace 27 Cotton Road.

27 Cotton Road:

Muž odejde.Stojíte v chodbě . Jděte kupředu a vstupte do prvních dveří vpravo. Vezměte modrou tužku ze stolu. Vyjděte z místnosti. Vstupte do kuchyně na konci chodby. Zahněte vlevo a jděte vpravo do obývacího pokoje.Jděte ke stolu s počítačem ,pod oknem na konci místnosti.Zkontrolujte nádobu na odpadky pod stolem.Dejte dohromady jednotlivé kousky papíru.Pravým myšítkem můžete jednotlivými kousky papíru otáčet.Když vše složíte na správná místa, tak se kousky změní na fialovou barvu .Dozvíte se adresu Milly – Vivace Road 35.Vyjděte přes kuchyň do chodby a projděte ke schodům.Otočte se a podívejte se na obraz na stěně,sejděte po schodech dolů.Na mapě jděte do lokace Millys Apartment.

Millys Apartment:

Promluvte s Millou. Dozvíte se, že je externí sekretářkou v Cotton Road.Pouzdro na cigarety byl dar bývalému příteli.Její bývalý přítel Edvin Vergerus byl uvězněný pro drogové zločiny. Řekne vám i adresu Edvinových rodičů.Na mapě se zobrazí lokace Edvins Parents Apartment,jděte tam.

Edvins Parents Apartment:

Promluvte s Edvinovým otcem. Dozvíte se, že Edvin nepřišel domů minulou noc a byl zatčený před týdnem.Jděte kupředu do kuchyně, vpravo projděte k počítačové místnosti.Podívejte se na papír na posteli. Podívej se na Edvinovu stavební skicu a dopis požadující náhradní klíče od apartmá.Otočte se a podívejte se na poznámku na papíře.Vraťte se do místnosti /prádelny/ vlevo.Zahněte vpravo a projděte dveřmi do hostinského pokoje.Otevřete skříň nalevo, je zde zdobená krabice na střední polici. Vyjděte skrz dveře vlevo,ocitnete se v chodbě. Jděte dvakrát kupředu v chodbě, otočte se vlevo a rozhlédněte se v obýváku.Dveře balkonu,jsou zamčené, potřebujete klíč.Vyjděte z obýváku zpět do chodby,otočte se vlevo a jděte ke gobelínu pověšenému na zeď. Otočte se vpravo a vyjděte z apartmá/exit/.

Millys Apartment:

Promluvte s Millou. Ona se zmíní o tom,že Edvinovým sociálním kurátorem je Ben Dorner.Milly dá Carol telefonní číslo na sociálního kurátora.Také se zmíní o tom,že Edvin skrývá věci za obrázky.Objeví se vám mapa lokací,klikněte v inventáři pravým myšítkem na mobil a pak klikněte na číslo vlevo,na Bena Dornera.Na mapě se vám objeví nová lokace The Riverside Café,jděte tam.

The Riverside Café:

Promluvte s Benem Dornerem,dá vám starou adresu apartmá,kde bydlel Edvin.

Edvins Old Apartment:

Bohužel nemáme klíče od dveří apartmá,takže jděte k Edvinovým rodičům.

Edvins Parents Apartment:

Jděte kupředu skrz chodbu až na konec. Vstupte do dveří vlevo.Zkontrolujte obrazy žen na stěně.Podívejte se na obraz ženy s velkým modrým kloboukem,klikněte na něj.Vezměte si Edvinův klíč od starého apartmá. Umístěte obraz zpět na stěnu. Vyjděte z apartmá a jděte do lokace Edvins Old Apartment.

Edvins Old Apartment:

Projděte do domu,otočte se vlevo a na dveře použijte klíč. Otočte se vlevo a projděte do kuchyně.Zkontrolujte skříňku pod umyvadlem. Prohlédněte si časopisy a podívejte se na soudní předvolání o nedovoleném vstupu na cizí pozemek v Berling Foundry .Vyjděte z kuchyně,otočte se vlevo a jděte opět vlevo do koupelny.U umyvadla si vezměte toaletní papír.Vyjděte z koupelny na chodbu a jděte dozadu do prázdné ložnice.Vezměte si malé štafle.Vyjděte z ložnice ven,otočte se dvakrát vlevo a umístěte štafle na místo/ikona ozubených koleček/Vylezte na štafle a podívejte se zblízka na kovovou krabici napravo na zdi. Je uzavřená závitem.Slezte dolů,jděte ke kuchyni,otočte se vlevo a vyjděte dveřmi ven.Na mapě klikněte na lokaci Stinas Bakery.

Stinino pekařství:

Promluvte se Stinou o Berling Foundry,pošle vás do knihovny.

The Library/Knihovna: Zahněte vpravo a podívejte se na 2 monitory. Jděte k tomu napravo,klikněte na myš. Přečtěte si článek o Berling Foundry.Slévárny byli založené Otto Berlingem a později je vedl jeho syn, Hugo Berling.Ábel Kant byl zavražděný právě zde. Vražda je spojena s Madonniným kultem .Klikněte v článku na Madonnin kult.Dozvíte se o nebezpečném obřadu .Členové kultu byli pokřtění v hydrodynamickém tunelu v Hammer Hill.Ábel Kantovy ruce byly odříznuté od těla.Abelův bratr byl zabitý den poté ve svém bytě.Tři členové kultu jsou ještě naživu : Max Vogler, Emil Vogler a neznámá třetí osoba.Klikněte v článku na hydrodynamický tunel v Hammer Hill . Dozvíte se ,kde je tunel umístěn.Vyjděte z knihovny a na mapě klikněte na The Berling Foundry.

The Berling Foundry:

Projděte dírou v drátěné bráně.Jděte 5x vpřed,zahněte vpravo a jděte kupředu. Zahněte vpravo a podívejte se na rozbitou zeď s kovovými dveřmi.Pokračujte vlevo. Zahněte vpravo a podívejte se  na kovové dvoukřídlé dveře pomalované graffiti.Projděte dovnitř.Jděte kupředu na konec haly a otočte se vlevo. Vstupte do červené místnosti vpravo.Otočte se vlevo a podívejte se na pojistkové skříně. Vpravo vidíte,že kabel není připojen.Pokračujte vpřed,do přední části místnosti a podívejte se na pytel cementu na lavici.Zahněte vpravo, vpřed a vstupte do místnosti nalevo, projděte jednu místnost a pak další.Zahněte vlevo a vyleze po schodech do horního patra.Zahněte vlevo, vpřed a vlevo až dozadu.Otočte se vpravo k policím,vezměte si hák z police.Odstupte, sejděte po schodech opět dolů a projděte místností ,kde je na stole pytel cementu.Vyjděte z místnosti,otočte se vpravo a jděte k temné místnosti,Carol řekne ,že je zde tma.Otočte se ,jděte 5x vpřed a otočte se vlevo.Jděte dvakrát vpřed,otočte se vlevo a projděte do kukaně ,která má rozbitá okna.Přečtěte si papír na nástěnce,napsal ho Max Vogler,který je jedním z přeživších členů kultu.Otočte se vpravo a podívejte se na skříňku první pomoci. Vyjděte z kukaně,zahněte vpravo a jděte vpřed ke kovové peci,kde jsou otevřené dveře.Podívejte se do místnosti,ze země si vezměte šroubovák.Otočte se k oknu a přes žebřík v okně vylezte ven na cestu,otočte se vlevo a projděte dírou v bráně ven.Na mapě klikněte na Edvins Old Apartment.

Edvins Old Apartment:

Vejděte do apartmánu,zahněte vpravo,jděte vpřed ke štaflím. Vylezte na ně,otočte se vpravo a použijte šroubovák na panel.Okraj šroubováku není dost tenký,takže v inventáři na šroubovák použijte pilník.Poté už použijte ostrobřitý šroubovák na závit.Přečtěte si papír za provázkem. Co je ve tmě v místnosti? Je tato temná komora ve slévárně? Hledat v Millyině apartmá důkladněji?Vyjděte z apartmá,máte telefon od Jonase. Na mapě jděte do lokace The Leonardo Diner.

The Leonardo Diner

Promluvte s ním,žádá vás o pozvánku na Adventure Game Convention.

Domov:

Vstupte do obýváku,otočte se vpravo a vezměte si růžovou obálku na komodě,získáte modrou pozvánku. Vraťte se do The Leonardo Diner.

The Leonardo Diner

Dejte Jonasovi pozvánku.Jděte do lokace The Train Repair Depot.

The Train Repair Depot

Jděte podél vlaku vpřed,zahněte vlevo,jděte vpřed, vlevo a vpravo. Podívejte se na uklízeče vpravo,promluvte s ním.Řekne vám,že ztratil mobilní telefon v Tower Remains,číslo na Maxe má v mobilu.Otočte se doleva, jděte vpřed,vpravo a vpřed až k věži.Jděte až k mříži,za ní vidíte na zemi mobilní telefon.Otočte se,začne vám zvonit telefon,zvedněte to,volá Edvinův otec.Vyjděte na cestu,otočte se vlevo a na exitu jděte do Edvins Parents Apartment.

Edvins Parents Apartment:

Přečtěte si poznámku na stole.Vstupte do obýváku.Jděte vpřed k balkonu,otočte se vpravo a otevřete skřinku.Vezměte si klíč. Otočte se k balkonu a na zámek použijte klíč.Otočte se vlevo a podívejte se na obrázek na kterém jsou kostky,obrázek si zapamatujte. Vraťte se do hostinského pokoje.Otočte se ke skříni a otevřete skříň nalevo.Klikněte na krabici na které jsou kostky.Jestli jste si zapamatovali ,kde byl na obrázku kostek na balkoně zámeček tak klikněte na skřínce na tuto kostku/je to kostka dole vlevo/Otevře se vám tajná přihrádka ze které si vezměte magnetickou kartu. Přečtěte si dopis od Josse Ábela.Souvisí s Madonniným kultem.Vyjděte z hostinského pokoje a projděte do pokoje naproti,do ložnice.Otočte se vpravo k šicímu stroji.Vezměte si šicí nit vedle šicího stroje. Vyjděte z apartmá a jděte do The Train Repair Depot.

The Train Repair Depot

Jděte podél vlaku a projděte až k věži,kde je za mřížovým mobilní telefon. V inventáři spojte nit a hák ze slévárny.Použijte šicí nit s hákem na mobilní telefon, získáte uklízečův mobilní telefon.

Vraťte se k vlakovému skladišti a promluvte s uklízečem. Dáte mu mobilní telefon.Uklízeč však ztratil zápisník ,ve kterém má kód k odemčení jeho telefonu.Podél vlaku se vraťte k exitu a na mapě jděte do lokace Millys Apartment.

Millys Apartment:

Podívejte se na poznámku na dveřích. Milly je pryč ale apartmá je otevřené.Vstupte do ložnice vlevo.Otočte se k posteli a podívejte se pod postel,vidíte podivnou malbu.Otevřete krabici.Vezměte si ostrý nůž na koberce.Vyjděte z bytu a jděte do lokace The Berling Foundry.

The Berling Foundry:

Projděte dírou v oplocence,jděte 8x vpřed,otočte se vpravo a projděte dvoukřídlými dveřmi/pomalované graffiti/dovnitř.Jděte 4x vpřed,otočte se vlevo a projděte dveřmi napravo ke stolu na kterém je pytel cementu.Použijte ostrý nůž na koberce na pytel cementu.Vezměte si cement.Vyjděte ven a po cestě se vraťte k díře v oplocence.Na mapě klikněte na lokaci The Silos.

The Silos:

Jděte 2x kupředu k šedému silu.Otočte se u zelených vrat vlevo a jděte k žebříku u sila.Vyšplhejte nahoru,na další část žebříku použijte cement z inventáře,vylezte poté nahoru.Před vámi leží zápisník,použijte šicí nit s hákem na zápisník.Zápisník však zapadne kamsi do otvoru. Slezte dolů,zahněte vlevo a pak vpravo mezi sila. Zahněte vlevo a vezměte si štafle.Zahněte vlevo a jděte kupředu k rozbitému žebříku. Umístěte štafle pod rozbitý žebřík.Vyšplhejte nahoru,zahněte vpravo, vyšplhejte na další žebřík a otočte se vpravo a jděte vpřed po rampě.Vezměte si zápisník na podlaze rampy. Sejděte dolů,projděte mezi sily k exitu a jděte do lokace The Train Repair Depot.

The Train Repair Depot :

Jděte kolem vlaku vpřed a pak vlevo ,kde je před domem uklízeč.Promluvte s ním,vrátíte mu zápisník a on vám dá adresu Emila Voglera.Jděte podél vlaku zpět k exitu a na mapě klikněte na lokaci Emil Voglers House.

Emil Voglers House:

Promluvte s Emilem/vypadá jak ženská/. Dozvíte se o svatyni,získáte novinový článek o válcovém drtiči . Na mapě klikněte na Stinas Bakery.

Stinas Bakery:

Promluvte se Stinou. Přečtěte si článek o Edvinově zmrzačeném těle.Na mapě klikněte na Oscars Apartment.

Oscarovo apartmá:

Promluvte s Oscarem.Řekne vám ,kde našel tělo.Jděte do lokace Where The Body Was Found.

Where The Body Was Found:

Jděte 7x kupředu ,až k řece.Otočte se vlevo a vezměte si rukavice.Vraťte se zpět k exitu a na mapě jděte do lokace The Shrine.

The Shrine:

Jděte kupředu dvakrát, zahněte vpravo a jděte 2x kupředu.Otočte se vlevo a klikněte na ohniště.Vezměte si dláto .Vraťte se zpět k exitu a na mapě klikněte na lokaci The Berling Foundry.

The Berling Foundry:

Vstupte do slévárny skrz dírou v plotě,jděte 3x vpřed a pak se otočte vpravo a prolezte skrz otevřené okno se žebříkem dovnitř.Jděte 4x vpřed až do kukaně.Otočte se vpravo ke skřínce s první pomocí.Použijte na ní dláto,vezměte si a přečtěte si dopis. Podívejte se také na náčrtek.Vyjděte ze slévárny dírou v plotě k exitu a jděte do lokace The Mine.

The Mine/Důl:

Před vámi jsou dvě cesty,vlevo a vpravo.Jděte cestou vpravo 3 vpřed,otočte se vlevo a vezměte si ze země cihlu.Projděte jeskyní vpřed až na konec,za velkým balvanem ve středu obrazovky zahněte vlevo a podívejte se na vstupní dveře v jeskyni. Otevřete je a vezměte si páčidlo z podlahy.Vylezte z jeskyně,jděte k velkému balvanu ve středu obrazovky a za ním zahněte vpravo a projděte do další jeskyně.Uprostřed se otočte vpravo a podívejte se na dveře s třemi klíčovými dírkami.Zahněte vlevo a jděte vpřed až k exitu.Jděte do lokace The Train Repair Depot.

The Train Repair Depot :

Jděte kolem vlaku až k domu,kde jste viděli uklízeče.Použijte magnetickou kartu na otvor na levé straně dveří a vstupte dovnitř do kanceláře. Podívejte se zblízka na levou stranu modrých souborových složek. Vezměte si izolační pásku.Podívejte se zblízka na stroj vpravo,vezměte si Benův dopis položený nad strojem.Zajímá nás hlavně kód 1024,který budeme potřebovat.Vyjděte ven z kanceláře,projděte až k exitu a na mapě jděte do lokace The Berling Foundry.

The Berling Foundry:

Projděte dírou v oplocence,jděte 8x vpřed,otočte se vpravo a projděte dvoukřídlými dveřmi/pomalované graffiti/dovnitř.Jděte 4x vpřed,otočte se vlevo a projděte dveřmi napravo.Otočte se vlevo a podívejte se zblízka na elektrickou krabici vpravo.Použijte rukavice na uvolněný kabel,tím ho umístíte do krabice a pak na kabel použijte izolační pásku.Klikněte na páku vpravo.Zahněte vpravo, jděte vpřed ,otočte se vlevo a jděte vpřed.Otočte se vpravo,vidíte,že tmavá místnost je osvětlena.Vstupte do místnosti.Zahněte vlevo a jděte kupředu až na konec.Zahněte vlevo a vstupte do kóje.Podívejte se zblízka na plechy na podlaze. Použijte páčidlo na plechy.Vezměte si  pytlíky kokainu a klíčovou formu.Vyjděte ze slévárny za oplocenku k exitu a na mapě jděte do lokace The Police Station.

The Police Station:

Klikněte na policejní stanici ,tím odevzdáte kokain na stanici.

Ben Dorners Office:

Podívejte se zblízka na klávesnici nalevo od dveří. Naklikejte 1024.Vstupte, zahněte vlevo a vstupujte do výtahu. Podívejte se na tlačítka,slepecké písmo je pod každým tlačítkem. Vyjděte z výtahu a vyjděte po schodech.Otočte se na vrcholu schodů vlevo,jděte vpřed a opět vlevo.Projděte otevřenými dvoukřídlými dveřmi.Zahněte vlevo, vpřed a vstupte do kanceláře vlevo.Zahněte vlevo a klikněte na knihu.Podívejte se zblízka na žlutý papír na kterém je napsáno OK!Použijte na papír modrou tužku ,vypadá to jako slepecké písmo.Papír se vám uloží do inventáře.Sejděte zpátky po schodech dolů a jděte do výtahu.Podívejte se na tlačítka a porovnejte papír s tlačítky,respektive se slepeckými znaky pod tlačítky.Na papíře jsou tedy čísla: 40 70 60.Opět se vraťte nahoru do kancelářské oblasti. Zahněte vpravo jakmile projdete dvoukřídlými otevřenými dveřmi.Vstupte do dveří vpravo. Zkontrolujte nádobu na odpadky. Vezměte si poznámku od Veronicy. Ben je na dovolené.Vyjděte z kanceláře a projděte do protějších dveří,je tu sejf.Klikněte na sejf a nastavte kód: doleva 40, vpravo 70 a doleva 60.Vezměte a přečtěte si modrou složku. Zjistíte Benovu adresu -13 Rovner Drive.Sejděte po schodech dolů a na mapě klikněte na The Water Tunnel.

The Water Tunnel :

Jděte kupředu a přečtěte si na ceduli informaci o Hammer Hills.Zahněte vpravo ,jděte kupředu a otočte se vpravo. Podívej se na bordel na zemi,vezměte si superlepidlo. Pokračujte vpřed,vstupte do říčky a podívejte se na hydrodynamický tunel. Vraťte se k exitu a na mapě klikněte na Ben Dorners House.

Ben Dorners House:

V inventáři spojte klíčovou formu a lepidlo. Vezměte si klíč zhotovený z lepidla.Klikněte na kliku dveří a použijte klíč zhotovený z lepidla na zámek. Vstupte do domu.Jděte kupředu,otočte se vlevo a podívejte se na prádlo na stolku. Vezměte si z kabelky klíč.Otočte se ke vchodovým dveřím a vyjděte po schodech nahoru.Vstupte do místnosti s počítačem,klikněte na papíry nalevo a podívejte se na papír s tečkami v kosočtvercích.Jděte po schodech dolů. Jděte kupředu do kuchyně.Přečtěte si poznámku na pultě vpravo. Ben ztratil mobilní telefon.Projděte další místností a projděte na terasu.Pokračujte vpřed na dvorek.Otočte se k terase a sejděte nalevo po schodech ke sklepu.Použijte na dveře klíč do jste našli v kabelce a vstupte.Jděte kupředu a vlevo.Použijte váš mobilní telefon, zavolejte na číslo nalevo ,slyšíte zvonící zvuk mobilu.Otočte se k umyvadlu a podívejte se dolů k plastové kádi.Vezměte si mobilní telefon. Stiskněte tlačítko,poslechněte si Edvinovu poslední hlasovou zprávu. Seberte knoflík.Vraťte se do vedlejšího pokoje.Jděte k únikovým dveřím. Zahněte vpravo a vstupte do další místnosti.Otočte se dvakrát vpravo a otevřete modrou skříňku na stěně.Vezměte si zlatou krabici na vrcholu police. Umístěte knoflík na díru.Nyní musíte kliknout na správné knoflíky.V inventáři máte papír s kosočtverci a očíslováním ,v jakém pořadí knoflíky zmačknout,takže to podle toho obrázku udělejte.Skřínka se otevře.Přečtěte si dopis ,Ben zabil Ábel Kanta.Vezměte si 3 barevné klíče: červený, zelený a modrý.Opusťte byt a jděte do lokace The Shrine.

The Shrine:

Jděte 2x kupředu a pak vpravo lesem ke svatyni. Zahněte vlevo a jděte vpřed až na konec.

Zahněte vlevo a projděte po pilířové konstrukci až dozadu,kde je mech. Použijte na mech dláto,vidíte zašpiněnou desku.Klikněte na desku a pak na ní použijte toaletní papír,tím desku očistíte. Je tu nápis-Klíč ke klíčům je na přelomu tunelu.Odstupte,vraťte se zpátky na silnici k exitu a klikněte na lokaci The Water Tunnel.

The Water Tunnel:

Jděte k ukazateli,zahněte vlevo a projděte až k říčce a pak jděte do tunelu.Jděte kupředu až na konec. Klikněte na strop,jsou tu čísla 1,2,3.Carol si automaticky čísla barevně nakreslí.Otočte se a vraťte se k exitu a jděte do lokace The Mine.

The Mine/Důl:

Jděte cestou vlevo 4x vpřed a pak se v tunelu otočte vlevo.Podívejte se na dveře s 3 klíčovými dírkami.Použijte klíče vzaté ze zlaté krabice. Vložte nejprve modrý klíč na střední klíčovou dírku, slyšíte kliknutí. Pravým myšítkem klikněte na klíč,tím se vrátí zpět do inventáře.Vložte zelený klíč na spodní klíčovou dírku,slyšíte kliknutí. Pravým myšítkem klikněte na klíč,tím se vrátí zpět do inventáře.Vložte červený klíč do horní klíčové dírky,slyšíte kliknutí. Pravým myšítkem klikněte na klíč,tím se vrátí zpět do inventáře.Dveře se otevřou.Jděte po schodech dolů. Otočte se vlevo a podívejte se na malbu viděnou pod postelí v Millyině apartmá.Otočte se a klikněte na cihly u oltáře. Carol k tomu bude mít komentář.Použijte cihlu z inventáře na cihlovou zeď a odklikejte všechny cihly,které odklikat jdou.Za zdí nic není.Vraťte se do Millyina apartmá.

Millyino apartmá:

Promluvte s Millou.Dá vám skicu cihlového oltáře s 3 cihlami ,které musíte vyndat.Milly je mimochodem Ábel Kantova dcera.Na mapě klikněte na The Mine.

The Mine:

Vraťte se k cihlovému oltáři/musíte opět ve správném pořadí otevřít dveře s barevnými klíči,je to popsáno výše/.Použijte cihlu z inventáře a klikněte na tři cihly,které vidíte na skice v inventáři.Klikněte na pohár a pak na obsah poháru,najdete lidské prsty.Promluvte s Benem Dornerem. Použijte cement na Bena,tím mu ho hodíte do očí.Projděte kolem něj ke schodišti.Pak už se jen podívejte na novinovou zprávu a Carolin komentář.Konec hry.

Uložené pozice

Čeština

Demo

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

 

Náhledy fotografií ze složky Carol Reed Mystery 6-Black Circle

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář