Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amensia: The Dark Descent – Gabry Games

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Ujetý italský mód je vcelku zábavným povyražením. I když do hry nepřináší nic vyloženě nového, snaží se být do určité míry originální.

- - - - -

U hromady kamení seberte ze země dokument Gabry Games a poté vstupte do dveří. Jděte do dalších dveří vpravo a za dveřmi najdete v regálu vpravo lucernu, 2 OLEJNIČKY, 2 laudanum a 2 lektvary zdravého rozumu, v levém regálu 5 křesadel a na zemi u stolu kladivo. Vraťte se do velké haly a na dveře na druhém konci použijte kladivo. Sestupte dolů po schodech a jděte do dveří vpravo. V pravém zadním rohu leží na zemi Chiave. Vyjděte z místnosti, klíčem si odemkněte dveře naproti a projděte na konec. Prolezte na konec tunelu a poté se přenesete do další úrovně.

V chodbě jsou dvoje dveře. Jděte do levých a z komody seberte VELKOU OLEJNIČKU. Odstraňte trámy, které překrývají poklop, odklopte poklop a seskočte do podzemní chodby. Projděte na konec a vylezte po žebříku nahoru. Seberte z police stolu Chiave, odstraňte trámy od dveří, na chodbě si klíčem odemkněte dveře do další úrovně a vejděte do nich.

Na domu vpravo je žebřík, po kterém vylezte. Na střeše seberte 3 laudanum a 3 lektvary zdravého rozumu a poté klikněte na vikýř ve střeše.

Mezi stolem a postelí leží na zemí 2 křesadla. Dejte psí hlavu na stůl a jedno z brnění zmizí. Projděte tímto průchodem a poté se zhroutíte na zem. Ze skříně seberte laudanum, lektvar zdravého rozumu, křesadlo a naposled dokument Important@05@.

V truhle je křesadlo a ve skříni VELKÁ OLEJNIČKA, 2 laudanum a lektvar zdravého rozumu. Nakonec odtáhněte na stranu koberec ve středu a seberte ze skrýše Chiave. Vyjděte do široké chodby a na konci si odemkněte prostřední dveře klíčem. Vyjděte po schodech, seberte lucernu a vstupte do dveří. Jděte do dveří vlevo a z police regálu seberte Detergente anti-merda. Vraťte se do chodby a použijte tuto chemikálii na kopeček slizu na stěně. Z výklenku seberte Chiave, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně na konci a vejděte do nich.

Za obrazem vlevo je ve zdi výklenek a v něm Chiave. Za zamčenými dveřmi jsou další dvoje. Všechny tři si odemkněte klíčem, projděte na konec a vstupte do dveří do další úrovně.

Projděte dvěma dveřmi a na stěně jsou páku. Vyzkoušejte všechny páky, pohybujte jimi směrem nahoru i dolů a regál vpravo se odklopí. Projděte na konec a skočte do černé prázdnoty, čímž hru zakončíte.

uložené pozice

screenshot

videoukázka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář