Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia : The Dark Descent – Hell Awakening – Prologue: The Dorm

Autor návodu-Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké, docela nápadité a originální dobrodružství ze světa Amnesie okořeněné navíc prvky z Penumbry. Vtělíte se do role studenta univerzity, který se probudí ve svém pokoji a vše kolem je podivně tiché a liduprázdné. A to rozhodně nevěští nic dobrého...

STATISTIKY

Main Hall

Začínáte na studentském pokoji. Prohledejte skříňky a seberte lucernu a 2 OLEJNIČKY. V přihrádce prvního psacího stolu vlevo je Key. Tím si odemkněte dveře a vyjděte ven do chodby. Dejte se vlevo a najděte vchod na toalety. Vpravo leží dokument Janitor's Report for 2011/5/03 a vlevo vzadu za kabinkami OLEJNIČKA. Vraťte se do chodby a jděte ke schodišti, kde sestupte o patro níž. Vejděte do pootevřených dveří. Na prvním psacím stole klikněte na červeně osvětlenou knihu a do deníku se vám přidá nový zápis. Poté seberte dokument Unusual Statue a z přihrádky druhého stolu OLEJNIČKU. Nakonec klikněte na železnou skříň a do inventáře se vám přidají nové předměty – Key 308 a Key 322. Když přistoupíte ke dveřím, zabouchnou se. Otočte se čelem vzad, jděte k soše a dveře se opět odemknout. Vyjděte po schodech nahoru do třetího podlaží a odemkněte si klíčem pokoj 308. Seberte ze stolu Student ID a opět se vraťte do chodby. Nyní najděte ještě pokoj 322, odemkněte si ho a uvnitř seberte ze stolu TV Hall and Study Key. Vyjděte zpět do chodby, sejděte o dvě poschodí níž, najděte dveře do další úrovně, které si odemkněte klíčem, a poté do nich vejděte.

TV Hall and Study

Přímo před vámi jsou dveře, do kterých vejděte. Na stole leží dokument Fellow Student's Diary 1. Vraťte se do chodby a jděte do dveří vlevo. Vstupte do dalších dveří vpravo, což je kuchyně. Jděte ke sklu a bude následovat děsivé představení s monstrem. Poté seberte ze země dokument Fellow Student's Diary 2 a vyjděte zpět do televizní místnosti. Vzadu u televize leží páčidlo. Vraťte se do chodby a jděte zpět do hlavní haly.

Main Hall

Sejděte po schodech dolů ke dveřím do sklepa. Na klávesnici použijte kartu z inventáře a vejděte.

Basement

Dejte se vlevo a vstupte do pootevřených dveří. Ze stolu seberte dláto a OLEJNIČKU. Pokračujte dál po obvodu sklepa a dalšími dveřmi se dostanete do rozlehlé místnosti, kde seberte ze stolu kladivo. To můžete rovnou zkombinovat v inventáři s dlátem a získáte tak kladivo a dláto. Vyjděte z místnosti a najděte prosklenou místnost, kde za sklem něco na zemi svítí. Použijte na sklo kladivo s dlátem a poté proskočte do místnosti, kde seberte ze země Basement Storage Key. Vraťte se do velké místnosti, kde najděte po obvodu zamčené dveře, ke kterým pasuje získaný klíč. Uvnitř skladiště seberte páčidlo a poté se můžete vydat zpět ke dveřím do hlavní haly.

Main Hall

Vyjděte o patro výš a přistupte ke vchodovým dveřím. Na prkna použijte obě páčidla z inventáře a poté do dveří vstupte.

Outside

Hlas z rozhlasu vám říká, abyste se vrátili zpět do budovy. Pokud půjdete ven přiběhnou monstra a zabijí vás. Jděte tedy zpět do domu a tím hru zakončíte.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář