Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – A Lot of Stories: Lost Levels (Bonus Version)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké lehce nadprůměrné dobrodružství ze světa Amnesie, které nepostrádá pár zajímavých nápadů a ucházející atmosféru.

- - - - -

House

Vyjděte po schodech nahoru, dejte se vpravo a vstupte do dveří na konci chodby. Na stole vlevo leží OLEJNIČKA a v proskleném výstavním stolku vpravo je 1st Floor Key. Použijte na rozbití skla nějaký předmět. Poté vejděte do druhých dveří vpravo a prohledejte psací stůl a najdete křesadlo. Vraťte se zpět do chodby a sejděte dolů po schodech vlevo. Klíčem si odemkněte levé dveře a poté pokračujte do druhých dveří vlevo. V uličce mezi regály leží Diamond. Vraťte se ke schodům a dveřmi vlevo vyjděte ven do lesa. Držte se vlevo a dostanete se k farmářským domkům. Vstupte do toho prvního

Farmer House

Z psacího stolu seberte dokument Diamond as Money, z přihrádky Diamond, laudanum a lektvar zdravého rozumu a ze zásuvky 2 křesadla. Oba kusy diamantu použijte k odemčení truhly vlevo a seberte páčidlo, OLEJNIČKU a 2 křesadla. Páčidlem si vylomte poklop v podlaze a seskočte dolů do podzemí načež se přesunete do další úrovně.

Basement

Sestupte po schodech a ze židle seberte OLEJNIČKU a křesadlo a vpravo u závalu je další křesadlo. Dejte se do dveří vlevo a dostanete se do místnosti s regály. Vlevo na zemi leží křesadlo. Prohledejte všechny přihrádky a najdete Wine Cellar Key a dalších 9 křesadel. V přilehlé chodbičce je ve výklenku za pravým obrazem VELKÁ OLEJNIČKA. Vraťte se do hlavní chodby a pokračujte do následujících dveří vlevo. V regálu je OLEJNIČKA a křesadlo a vlevo na stole další křesadlo. Vyjděte zpět do chodby a naproti vám jsou dveře do další úrovně. Ze země seberte 2 křesadla, klíčem si odemkněte dveře a vstupte do nich.

Wine Cellar

Chvíli se potloukejte po okolí a poté nakonec ztratíte vědomí.

House

Ze stolu u dveří seberte lucernu a z krbové římsy 2 křesadla. Vyjděte do chodby a na konci jsou troje dveře. Vstupte do prvních vpravo a z psacího stolu seberte OLEJNIČKU. Vraťte se do chodby a pokračujte do následujících dveří vpravo. Sestupte dolů a vyjděte do dvora, kde najdete v truhle mezi stromy Corridor Key. Jděte zpět nahoru do chodby a klíčem si odemkněte zamčené dveře naproti. V následující chodby je za prvními dveřmi místnosti, kde je voda pod proudem. Na druhé straně místnosti leží na stole Outside Key. Abyste se k němu dostali, musíte si vystavět cestu z beden. Těch najdete spousty v předcházející chodbě za druhými dveřmi. Až budete mít klíč, běžte do dveří naproti, ze kterých běží monstrum. Vpravo jsou dveře do další úrovně, které si odemkněte klíčem a tím hru zakončíte.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář