Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – A Story of Death

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o krátké, ale velice atmosférické dobrodružství ze světa Amnesie. Hra autorovi zřejmě nedala mnoho práce, ale je vidět, že měl nápady a mimořádný cit pro stavbu úrovní. Toto jinak průměrnou hru A Story of Death posouvá z průměru do nadprůměru. Rozhodně stojí za to s ní pár desítek minut ztratit.

- - - - -

Začínáte zavření ve vězeňské cele. V louži krve leží maso a u mříže křesadlo. Seskočte dírou do podzemí a poté ještě níž do tunelu. Prolezte na konec a budete automaticky pokračovat do další úrovně.

Vylezte po žebříku nahoru a z nedalekého výklenku na rakve seberte lucernu. Vlevo je hromada mrtvol, kde můžete sebrat OLEJNIČKU a laudanum. Vydejte se chodbou na druhou stranu a v místě, kde jsou dřevěné trámy, je vpravo vchod do tunelu. Jestli chcete můžete si jít prohlédnout sál s točitým schodištěm, ale zde nic zajímavého není. Odstraňte tedy trámy v chodbě a poté prolezte tunelem až na konec.

Seskočte dolů a poté po dalších kamenech vyskákejte do podivné chodby. Na konci vylezte po žebříku, vyjděte po schodech a vstupte do dveří do další úrovně.

Vyjděte do chodby a vlevo na konci chodby leží na zemi Key. Jděte na opačnou stranu chodby a vstupte do dveří do další úrovně.

Na dveře do další úrovně použijte klíč z inventáře a vejděte do nich.

U prvního stolu vpravo leží na zemi kalamín a lučavka královská a u dalšího stolu rovněž kalamín a lučavka královská. Vlevo mezi žíněnkami najdete na zemi 2 laudánum. O kousek dál je další skupina žíněnek a zde lze sebrat další 4 laudánum. Na druhé straně sálu přeskákejte přes překážky vpravo a sestupte po schodech dolů. Ze stolu vpravo seberte dokument Conduct with Quarantined Patients. Jděte do místnosti vpravo a ze země seberte Key a dokument To Final Disaster. Vraťte se ke schodišti a jděte do dveří vpravo. Proběhněte místnostmi s celami a vejděte do dveří do další úrovně.

Klíčem si odemkněte mřížové dveře, projděte jimi a tím hru zakončíte.

uložené pozice

videoukázka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář