Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Abducted by Billy (nedokončený návod)

Autro návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Velice působivé a inspirované slavnou hororovou sérií Saw. Hádanky jsou poměrně obtížné, avšak dávají hře ten správný šmrnc.

- - - - -

Vystupte z výtahu a vstupte do podzemních garáží. Bude následovat animace, po jejímž skončení se přesunete do další úrovně.

Nyní musíte uchopit lopatu a přistrčit si klíč ležící na zemi. Oddalte lopatu kolečkem myši a půjde to. Kliknutím seberte zrezivělý klíč, otočte se a použijte klíč na židli. Běžte do sousední místnosti a vlevo na stole najdete dokument Billy's Note. Jděte k televizi a objeví se Jigsaw. Máte omezený čas na to najít klíč, jinak vás zabije monstrum, které je ve skříni. Key je v malé postranní místnosti ve vaně. Odemkněte si jím dveře vlevo a v chodbě jděte do dveří vlevo. Ze zásuvek komody seberte 2 laudanum a 3 lektvary zdravého rozumu. Na skříni je hlava, kterou dejte do nakresleného obrazce na podlaze. Ukryjte se za dveřmi a počkejte až vejde do místnosti. Poté proklouzněte ven a dejte se do sousední místnosti vpravo. V přihrádce v prvního psacího stolu je Exit Key, avšak někdy bývá i v jedné prostřední zásuvce komody. Kámen, ležící na stole vedle dveří odneste do rohu úhlopříčně protilehlého a rozbijte jím sklo výstavního stolku. Pod knihou leží Dungeon Key. Kryjte se před monstrem. Až odejde mělo by zpřístupnit dveře na konci chodby. Za nimi jsou dveře do další úrovně, které si odemkněte klíčem a vejděte do nich.

Před vámi je šachta, kde musíte opatrně seskákat dolů. Vždy z trámu vede krátký řetěz, u kterého se vám objeví symbol žebříku. Problém je v tom, že řetěz je velice krátký, a jakmile začnete lézt dolů, spadnete. Musíte z této pozice vždy skočit na nějaký trám dole. Z dolního řetězu musíte skočit na úzkou římsu u stěny a z ní dolů. V široké chodbě jděte do dveří vpravo a bude následovat děsivé představení. Vyjděte ven a vraťte se na začátek chodby, kde shlédněte televizi. Doufám, že jste v minulé úrovni sebrali Dungeon Key, protože byste se pro něj nyní museli vracet. Klíčem si odemkněte dveře po levé straně a vzadu z poslední police seberte Glass Container. Nyní se vydejte zpět ke dveřím koupelny. Vyskočte na židli a nyní musíte vyskočit a zachytit se řetězu na stěně vlevo vedle temného vchodu. Z řetězu skočte na řetěz lampy, z něj na další řetěz u stěny a takto pokračujte až se dostanete k dalšímu temnému vchodu. Vzadu použijte na sud s kyselinou sklenici z inventáře získáte Acid Jar. Opatrně přeskákejte zpětk prvnímu temnému vchodu a použijte na sliz kyselinou. Vraťte se zpět po řetězech do druhé místnosti a znovu získejte Acid Jar. Znovu použijte na kyselinu sliz, projděte ke dveří do další úrovně a vejděte do nich.

Z této úrovně nevím, jak dál, takže se k psaní návodu vrátím později. Když se vrátíte do předchozí úrovně a opět přeskáčete po řetězech do místnosti s kyselinou, můžete sebrat Drill Part (předtím myslím nešel sebrat).

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář