Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Alex's History

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké spíše podprůměrné dobrodružství ze světa Amnesie se spoustou zbytečných vedlejších místností a předmětů v nich.

- - - - -

Castle

Ve skříni vedle vás je křesadlo, v koutě za bednami lucerna a v proskleném výstavním stolku dokument Welcome to my Castle. Rozbijte sklo nějakou bednou. Vyjděte do chodby a jděte do dveří vlevo. Na stole leží laudanum. Vraťte se do chodby a vstupte do dveří naproti. Na komodě vlevo je křesadlo, v koutě za komodou vpravo OLEJNIČKA a v zásuvce pravé komody další křesadlo. Vyjděte zpět do chodby a vstupte do dveří na konci. Pokračujte do dveří vpravo a ze stolu seberte dokument One Last Thing a OLEJNIČKU a z plotny v krbu křesadlo. Jděte zpět a poté do dveří vpravo. Nyní jděte do dveří vlevo, kde najdete uvnitř býka nádobu s kyselinou a křesadlo. Vraťte se do chodby a pokračujte do dveří naproti. Pod skříní leží křesadlo a uvnitř skříně je další křesadlo. Vyjděte zpět do chodby a použijte kyselinu na dveře zalepené slizem. Jděte dál do dveří naproti a z psacího stolu seberte dokument Explication a ze zásuvek lektvar zdravého rozumu a křesadlo. Vyjděte z místnosti a vstupte do dveří vpravo. Za dveřmi je truhla a v ní OLEJNIČKA a laudanum a po okolních policích 2 křesadla. Za dalšími dveřmi jděte ještě do dveří vpravo a ze skříně seberte křesadlo. Vraťte se do předchozí místnosti a vstupte do dveří do další úrovně vpravo.

Mansion

Ve skříni je křesadlo. V následující místnosti jděte do dveří vlevo a za pohovkou leží páčidlo. Otevřte skříň a seberte další křesadlo. Vyjděte z místnosti a jděte do dveří naproti. V místnosti najdete ve skříni opět křesadlo. Vraťte se do předchozí místnosti, páčidlem vylomte dveře vpravo a projděte červenou chodbou. Pokračujte jedinou možnou cestou až do ložnice, kde najdete vlevo na psacím stole dokument My Chamber a v zásuvce křesadlo a v zásuvkách komody vpravo lektvar zdravého rozumu a další křesadlo. Zatáhněte za páku a prázdný regál se odklopí. Dostáváte se na další křižovatku, kde jděte do dveří vlevo a z psacího stolu seberte dokument The Key for the Door a ze skříně OLEJNIČKU. Vraťte se na křižovatku a pokračujte do dveří rovně. Na krbové římse najdete křesadlo a na klávesách piana leží dutá jehla. Vyjděte z místnosti, jehlou si odemkněte dveře vpravo a vejděte do dveří do další úrovně.

Torture Chambers

Ze země seberte dokument Last Words of Roger a jděte do prvních dveří vlevo. V mučírně s pannou najdete v zásuvce křesadlo. Vraťte se na rozcestí a jděte do následujících dveří vlevo. V místnosti najdete ve skříni OLEJNIČKU. Jděte zpět na rozcestí pokračujte do pravých dveří naproti. Pod druhou postelí zleva najdete Sewers Key. Poté prohledejte skříně a posbírejte 3 laudanum, 4 lektvary zdravého rozumu a křesadlo. Vraťte se na křižovatku a jděte do následujících dveří vpravo. V horní zásuvce komody leží lektvar zdravého rozumu a ve skříni je křesadlo. Vyjděte zpět na křižovatku a vpravo jsou ještě troje neprozkoumané dveře. V levé místnosti je ve skříni lektvar zdravého rozumu, v prostřední je na stoličce křesadlo a za pravými dveřmi jso dveře do další úrovně, do kterých vejděte.

Sewers

Jděte do dveří rovně před vámi a poté zahněte vpravo a vstupte do skladištní místnosti. Z polic posbírejte OLEJNIČKU, lektvar zdravého rozumu a křesadlo. Jděte zpět na křižovatku a pokračujte do dveří vpravo. Dostanete se do velké místnosti, kde na jedné zídce leží A Old Crowbar. Vylomte jím dveře a jedinou možnou cestou se dostaňte ke dveřím do další úrovně, do kterých vstupte.

Entrance Hall

Jděte vlevo a ze stolu seberte dokument You Must Read This!!! Pokračujte do dveří a dole jděte do dalších dveří vpravo. Mezi sudy najdete nádobu s kyselinou a OLEJNIČKU. Vyjděte z místnosti a použijte kyselinu na sliz vpravo. Z psacího stolu seberte First Door Entrance Hall a ze zásuvky komody vpravo křesadlo. Vyjděte z místnosti, pokračujte do dveří vpravo a poté do dalších vlevo. Ve skříni leží OLEJNIČKA a na stole křesadlo. Nyní se vydejte zpět do haly, kde vyjděte na balkón, na dveře použijte první klíč (jehlu) a poté vejděte do dveří do další úrovně.

Outside

Projděte na konec a poté se spustí závěrečné titulky.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář