Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – All That Remains (demo)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam)

ÚVODEM

Jedná se o demo, ve kterém si budete moci prohlédnout několik úrovní. Kromě čtení dokumentů můžete však provádět jen průzkum a sbírat předměty.

- - - - -

Ze stolu u nohou postele seberte dokument A Note from Mother. Jděte do vedlejší místnosti a z psacího stolu vlevo seberte dokument Mathew's Journal Page 28 a také dokument Mathew's Journal Page 29. Vyjděte do velké místnosti a pokračujte do sousedních dveří vlevo. Mezi prádelníky leží na zemi OLEJNIČKA. Opusťte místnost a jděte na opačnou stranu velké místnost. Za dveřmi vlevo najdete na psacím stole dokument Emma's Journal Page 98, vedle jsou 3 křesadla a na krbové římse další 2 křesadla. Jděte do zadní části místnosti a seberte z kulatého stolu křesadlo, z krbové římsy další křesadlo a ze země pod krbem ještě 3 křesadla. Jděte ve velké místnosti do dalších dveří vlevo a poté vystoupejte do podkroví. Vlevo se na zemi povaluje křesadlo. Po pravé straně je nízký průlez, za kterým je na stole dokument Edward's Journal Page 5. Víc toho na půdě není, takže se vraťte dolů do velké místnosti, pokračujte do dveří vpravo na konci, sejděte po schodech dolů a vstupte do dveří do další úrovně.

Uprostřed na stole leží dokument Mathew's Journal Page 30, OLEJNIČKA a 2 křesadla a vlevo na kulatém stole další křesadlo. Jděte ke krbu a na kulatém stole najdete opět křesadlo. Pokračujte rovně až do kuchyně, kde na stole vpravo najdete dokument Please Note, 2 laudanum, lektvar zdravého rozumu a 3 křesadla a pod stole leží další 3 křesadla. Dále v pravé části sálu, kde je vstupní brána, visí na dveřích dokument Note to All. Vyjděte po schodech nahoru a na balkóně najdete OLEJNIČKU a křesadlo. Můžete se jít u podívat ven do zahrady, ale tam nic zajímavého není. Jděte ke vstupní bráně a vejděte do dveří do další úrovně vpravo.

V první místnosti vpravo jsou k sebrání 2 křesadla a v druhé další 2 křesadla. Pokračujte na konec chodby a ve velké místnosti seberte ze stolu vlevo 2 křesadla, ze stolu u krbu další křesadlo a ze stolů vpravo OLEJNIČKU a ještě 3 křesadla. Dveřmi se dostanete na schodiště, po kterém vyjděte nahoru. V místnosti seberte ze stolu uprostřed 2 křesadla, ze stolu vlevo další křesadlo a z krbové římsy OLEJNIČKU a ještě jedno křesadlo. V chodbě jděte do prvních dveří vlevo a najdete 3 křesadla, poté do druhých vlevo a najdete dokument John's Note a další 3 křesadla a nakonec do třetích, kde najdete ještě jedno křesadlo. Pokračujte do dveří na konci chodby a vlevo ze stolu seberte 2 křesadla a vpravo dokument Rebecca's Note. V zadní části místnosti leží vlevo na stole dokument Lilly's Note a křesadlo a u postele další křesadlo. Víc toho bv této úrovni není, tak se vraťte do předchozí.

Jděte dál do protějších dveří.

Dejte se do dveří vlevo a z psacího stolu seberte dokument Third Floor Door a 4 křesadla. Vyjděte zpět do knihovny a pokračujte do dveří vlevo. Sejděte do mezipatra a vstupte do dveří vpravo. Z psacího stolu seberte dokument Anna's Journal Page 15 a vzadu u postele dokument Anna's Journal Page 14. Na chodbě nyní pokračujte po schodech až dolů a ve velké místnosti najdete na jednom stole dokument Student's Note a vpravo na velkém stole jsou OLEJNIČKA a 5 křesadel. Bočními dveřmi se dostanete dolů do sklepa. Zde v okolí krbu posbírejte OLEJNIČKU a 7 křesadel a ze stolů vpravo dokument Old Servant's Note a 5 křesadel. Navíc ve vzdálenější části místnosti jsou regály a na vrcholu jednoho je další OLEJNIČKA. Tím máte úroveň prozkoumanou a můžete se vrátit do předchozí úrovně.

Jděte do kuchyně a zde vejděte do dveří do další úrovně.

Na zídce pod schody jsou 4 křesadla a na sousední OLEJNIČKA a 7 křesadel. Na sousedním regálu najdete další 2 křesadla, na protilehlém regálu laudanum a na regálu poblíž kovaných dveří další OLEJNIČKU. Jděte do dveří pod schody a z psacího stolu seberte dokument Alfred's Journal Page 58, z regálu vlevo OLEJNIČKU, laudanum a 2 lektvary zdravého rozumu a z krbové římsy další OLEJNIČKU (je skrytá). Kromě toho lze v celé místnosti nalézt 10 křesadel. Jděte do dveří na protější straně velké místnosti a ze stolu vlevo posbírejte OLEJNIČKU a 5 křesadel. Kromě toho je na vrcholu regálu vpravo další OLEJNIČKA a ještě 2 křesadla. Pokračujte do sousední místnosti, kde najdete na stole vlevo ještě 4 křesadla.

Tím bychom mohli demo ukončit, protože nic dalšího zde nenajdete.

savegame

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář