Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Better Go Alone

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké a amatérské DLC ke hře Amnesia: The Dark Descent, které náročnějším hráčům nemá mnoho nabídnout; je spíš pro skalní příznivce hry.

STATISTIKY

předmět v inventáři – 5

dokument – 1

olejnička – 1

velká olejnička – 1

křesadlo – 2

měšec s 50 tolary – 1

ček s 25 tolary – 3

ček s 10 tolary – 1

Level 1

Ze stolu uprostřed místnosti seberte lucernu, ze skříně Key to the Door (je schovaný pod knihami), OLEJNIČKU a křesadlo a z komody další křesadlo. Běžte ke dveřím a odemkněte je klíčem. Vtom se objeví za dveřmi monstrum. Rychle se běžte ukrýt do skříně a počkejte až monstrum přejde na druhou stranu místnosti. Poté rychle vyběhněte ze skříně, vyjděte po schodech nahoru a vstupte do dveří do další úrovně.

Level 2

Vstupte do sousední místnosti a ze stolu seberte dokument Diary, stuck, day 21. Poté rychle běžte do dveří, vyskákejte po bednách jako po schodišti nahoru a následně vejděte do dveří do další úrovně.

Level 3

Jste v zaplavených prostorách. Vlevo otevřte truhlu a seberte VELKOU OLEJNIČKU, Agrippovu hlavu a váček s 10 tolary. Projděte do chodby a vstupte do prvních dveří vlevo. Vzadu ve skříni je Just a Plain Old Crowbar. Vraťte se zpět do chodby a pomocí páčidla vylomte další dveře vlevo. Vzadu v místnosti seberte Goddamn Huge Key a dále měšec s 50 tolary a 3 váčky s 25 tolary. Vyjděte zpět do chodby, klíčem si odemkněte dveře na konci a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Level 4

Otevřte poklop v podlaze a skočte dolů do hluboké šachty. Přistupte ke skříni, otevřte ji a – to je konec.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

Screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář