Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Boundary

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátká částečná konverze, která se snaží být do určité míry originální, ale ve výsledku se jedná o po všech stránkách průměrnou záležitost.

UPOZORNĚNÍ

Tento mód nefunguje na steamové verzi Amnesie.

- - - - -

Outside

Cestou se dostaňte k hradu, kde zazvoňte na zvonek vedle dveří. Nedaleko vás se pne do výše strom. Zkuste po něm vylézt jako po žebříku, avšak spadnete. Jděte směrem, kde jste viděli u lesa přízrak. Vzadu je studna, do které vstupte.

Collector

Za rohem leží na zemi Flashlight. Vlevo na konci jsou mřížové dveře zamčené na visací zámek. Opodál leží dva kameny. Uchopte ten větší a hoďte ho proti zámku. Vylezte po žebříku nahoru a počkejte až monstrum probourá poklop. Pak už jen vejděte do dveří do další úrovně.

Rooms

Jděte do dveří vpravo a z psacího stolu seberte dokument Anonymous Letter a ze zásuvky BATTERY. Vraťte se do chodby, jděte do dveří vpravo a v další chodbě do dalších dveří vpravo. Za skříní leží na zemi Key. Vyjděte zpět do chodby a pokračujte dál až přijdete ke dveřím do vstupní haly. V chodbě rovně před vámi jsou zamčené dveře, které si zpřístupněte klíčem. Na psacím stole leží dokument Uninvited Guests. Vraťte se do chodby a vstupte do dveří do další úrovně.

Entrance Hall

Vyjděte po schodech nahoru a poté po dalších a dostanete se do místnosti, kde leží na stole dokument We Go a BATTERY. Vraťte se na ochoz a jděte do dveří, které vedou do temné chodby. Pokračujte do dveří do další úrovně vpravo.

Cabinet

Jděte do chodby vlevo a poté do dveří na konci vlevo. Vlevo je ve stěně výklenek a za květináčem leží Key. Nic víc v této úrovni není, takže se vraťte do předešlé.

Entrance Hall

Jděte stále vpřed temnou chodbou, sestupte po schodech a vstupte do temného vchodu.

Dungeon

Jděte do dveří vpravo a na polici regálu najdete trubku. Vraťte se na začátek a jděte do dveří naproti. Odházejte bedny ode zdi a dole uvidíte páčidlo. Použijte na něj trubku a poté na něj klikněte. Vraťte se do místnosti, kde jste našli trubku, a páčidlem vylomte dveře. Pokračujte přes velkou místnosti a na druhé straně sestupte po schodech dolů. Dostanete se do dlouhé chodby, kde v dálce uvidíte monstrum. Zavřete rychle dveře a vlevo nahoře lze přelézt stěnu. Vystavte si provizorní schodiště z beden. Až budete na druhé straně, klikněte na dveře naproti a přesunete se do další úrovně.

Jděte na rozcestí a poté vpravo. Opatrně se propližte okolo monstra a vlevo je výklenek a v něm 4 Key's. O kousek dál v chodbě jsou vpravo dveře, které si odemkněte tímto klíčem a vylezte po žebříku nahoru. Zde hra končí.

uložené pozice

čeština

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář