Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Canis Abusus

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Velice krátké, avšak poměrně originální a nadprůměrné dobrodružství ze světa Amnesie, ve kterém budou vašimi nepřáteli zmutovaní dvouhlaví psi z Resident Evil 5.

- - - - -

Projděte k domu, vstupte dovnitř a octnete se ve velké hale. U středové římsy (z druhé strany) je truhla a v ní lucerna, VELKÁ OLEJNIČKA a křesadlo. Ze středové římsy posbírejte další 3 křesadla. Vylezte po žebříku a nahoře na trámech najdete OLEJNIČKU a lektvar zdravého rozumu. Seskočte dolů a jděte do postranní chodby. Projděte na konec a seberte vlevo dokument The Hell a z mučící panny maso. Vraťte se do velké místnosti a odvalte balvany od dveří vpravo. V chodbě je vlevo na zemi miska a vedle ní dokument Lunchtime. Dejte na misku maso a počkejte až dvouhlavý pes zničí dveře. V psinci je vlevo v koutě Wine Chamber Key a za pravou ohradou OLEJNIČKA. Vraťte se do chodby a pokračujte dál vlevo. Vyjděte po schodech nahoru, po dalších sestupte a nahoře na trámu leží 2 křesadla. Vejděte do dveří na konci, vlevo na římse leží OLEJNIČKA, na zemi pod římsou je další OLEJNIČKA a v koutě na sudu lektvar zdravého rozumu. Vydejte se zpět do velké místnosti a klíčem si odemkněte dveře naproti. Projděte na konec, za bednami vlevo najdete VELKOU OLEJNIČKU a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Jděte do spojovací chodby a za bednami vpravo jsou 3 křesadla a v koutě vlevo OLEJNIČKA. Projděte do temné chodby a pokračujte vpravo. Vejděte do dveří vpravo a mezi kostmi najdete křesadlo. Vraťte se do chodby a jděte dál vpravo a vstupte do dveří vlevo. Na psacím stole je za knihami Key. V tom okamžiku vtrhne do místnosti obří dvouhlavý pes. Odemkněte si přihrádku stolu a hoďte proti němu jednu z výbušnin. Vyjděte do chodby a po straně jsou ještě jedny zamčené dveře, které si odemkněte klíčem. Projděte do temné chodby a pokračujte do dveří vlevo. Na levé straně najdete dokument The Ritual a za bednami křesadlo a v pravém rohu VELKOU OLEJNIČKU a křesadlo. Vraťte se do chodby a na rozcestí jděte vlevo. V místnosti najdete vzadu ve skříni mezi končetinami West Key. Vyjděte zpět do chodby a jděte stále rovně až přijdete do místnosti, kde jděte do chodby vlevo. Projděte na konec a klíčem si odemkněte dveře. Vlevo mezi vinnými sudy leží OLEJNIČKA a 3 křesadla, dále na polici regálu vzadu Torture Room Key a vlevo mezi sudy lektvar zdravého rozumu. Vyjděte z místnost a držte se vlevo. Dostanete se k zamčeným dveřím, které si odemkněte klíčem. Projděte do zadní místnosti, kde hra končí.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář