Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Castle Dorian

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Co je pro mě naprosto nepochopitelné je to, že tato Custom Story je identická s českou custom story Nightfall, Chapter 2. Je jasné, že tady někdo vykrádal. Jinak se jedná celkem o povedený příběh ze světa Amnesie.

STATISTIKY

předmět v inventáři – 11

dokument – 10

olejnička – 2

velká olejnička – 1

křesadlo – 37

laudanum – 4

lektvar zdravého rozumu – 6

Začínáte v ložnici. Běžte k psacímu stolu vlevo a seberte z něj lucernu, House Key, dokument Elisabeth Cromwell „14th November“ a 3 křesadla. Vstupte do dveří vpravo a další dveře si odemkněte klíčem. Sestupte po schodech dolů a vstupte do vchodových dveří.

Po jízdě dostavníkem se ocitáte na horské stezce. Přejděte přes krytý most. Pokračutje po cestě dál, přejděte přes další most a dostanete se ke kované ozdobné bráně. Ta je však zatím zamčená, takže vstupte do dveří domu vpravo.

Nejprve se dejte vpravo, projděte dveřmi vpravo a ze stolu seberte dokument Roan Bruamoff and Gregory Bruamoff „3th June“. Vstupte do malé komory vlevo, kde je na římse páčidlo. Vraťte se na začátek úrovně a nyní se dejte levou chodbou. Vyjděte po schodech nahoru a pomocí páčidla vylomte druhé dveře vpravo. Vstupte do místnosti a z psacího stolu vpravo seberte dokument Roan Bruamoff and Gregory Bruamoff „18th June“. Vzadu v místnosti leží na židli Storage Key. Vraťte se dolů na začátek úrovně a klíčem si odemkněte dveře naproti vchodovým dveřím. V místnosti nic není, takže po její prozkoumání jděte zpět ke vchodovým dveřím a vyjděte z domu ven.

Zdobená brána vpravo je nyní již přístupná. Klikněte na ni a budete pokračovat do další úrovně.

Octli jste se u vnější brány hradu. Projděte bránou a vlevo se rozpadnou dveře. Místnost je zavalená a na zemi leží jen lektvar zdravého rozumu. Poté vyjděte z brány na druhou stranu a pokračujte dál mezi stromy.

Dojděte ke schodům, vyjděte po nich nahoru a vstupte bránou na vnitřní nádvoří hradu.

Vyjděte po krátkém schodišti a vlevo na bedně leží 2 křesadla. Mez bednami je ještě schovaná OLEJNIČKA. Vstupte do dveří vlevo a hned za vchodem je vlevo v regálu laudanum. O kousek dál vlevo je na polici kladivo. Vstupte do dalších dveří vpravo a na rýsovacím prkně leží další křesadlo. Vyjděte na nádvoří, dejte se vlevo a v zákoutí vlevo najdete ještě jedno křesadlo. Nyní můžete jít ke vstupní brány do samotného hradu. Použijte na prkna kladivo a klikněte na vrata.

Projděte chodbou do haly a pod schodištěm u brnění leží 2 křesadla. Vyjděte po schodech nahoru a vstupte do další haly, kde je vlevo na stole další křesadlo. Poté běžte vpravo, kde je truhla a v ní VELKÁ OLEJNIČKA a ještě 2 křesadla. Na stole leží dokument Edward Dorian „4th November“. Vstupte do levých dveřích na konci místnosti a vyjděte po schodech na balkón, kde leží na pravém stole 2 křesadla a na levém West Wing Key a také dokument Edward Dorian „5th November. Poté vyjděte na balkón nad halou a seberte ze země ještě další 2 křesadla. Nyní se vraťte známou cestou na začátek úrovně a klíčem si odemkněte dveře vpravo. Dostaňte se k bočnímu schodišti a prohledejte prostor pod schody. Mezi bednami najdete 2 křesadla. Vyjděte po schodech nahoru a vpravo v knihovně najdete další křesadlo. Poté prohledejte komodu a v horní zásuvce najdete Mansion Key, dokument Edwar Dorian „8th November“ a ještě 2 křesadla. Klíč použijte na dveře vlevo a vstupte do nich.

Vejděte do místnosti vlevo a z levé knihovny seberte lektvar zdravého rozumu a z další knihovny křesadlo. Ze stolní desky psacího stolu seberte ještě OLEJNIČKU. Vyjděte zpět do chodby a pokračujte na rozcestí, kde se dejte nejrpve vpravo. V podlouhlé místnosti je vlevo v knihovně laudanum. Vstupte do další místnosti a seberte Rusty Key a také dokument Edward Dorian „13th November. Vraťte se zpět na rozcestí chodeb a nyní jděte levou odbočkou. Na dalším rozcestí se dejte opět vlevo a vstupte do dveří na konci. Vzadu v místnosti je vpravo skříň a v ní křesadlo. Z výklenku ve zdi seberte lektvar zdravého rozumu a další 2 křesadla. Vraťte se na předchozí rozcestí a jděte rovně, kde si pomocí klíče odemkněte dveře. V místnosti je na stěně páka, kterou pohněte směrem dolů. Nyní se vraťte do prosvětlené chodby a vstupte do dveří vlevo. V podlouhlé místnosti je vlevo odklopený regál, což jste jste způsobili pákovým mechanismem. Na konci podlouhlé místnosti jsou vlevo na stole 2 křesadla. V regálu vlevo na konci je lektvar zdravého rozumu a vpravo za rolemi papíru je laudanum. Nyní projděte dírou ve zdi za odklopeným regálem. Ze zásuvky psacího stolu seberte Basement Key. Nyní se vraťte na začátek úrovně a vejděte zpět do dveří do haly.

Sejděte po schodech dolů, klíčem si odemkněte dveře pod schody, projděte na konec chodby a vstupte do dveří do další úrovně.

Sejděte po schodech dolů a v chodbě vstupte do prvních dveří vpravo. Vlevo pod stolem jsou 2 křesadla a vpravo v regálu je další křesadlo. Za tím samým regálem je na zemi lektvar zdravého rozumu. Vlevo seberte z komody dokument Walter Hawkwing „6th October“ a ze zásuvky laudanum. Vyjděte zpět do chodby a nyní vstupte do dalších dveří vpravo, které vedou do postranní chodby. V této chodbě vejděte vlevo do malé místnosti a vpravo seberte z komody dokument Walter Hawkwind „25th Oktober“. Vlevo v zásuvce komody je páčidlo a 2 křesadla a v zásuvce psacího stolu jsou další 2 křesadla. Vraťte se do chodby a jděte dál vlevo. Vstupte do dveří vpravo a projděte do laboratoře. Ze stolu vlevo seberte křesadlo, z dalšího stolu vlevo vzadu dokument Walter Hawkwind „26th October“ a z regálu vpravo Kalamín a lektvar zdravého rozumu. Za tím samým regálem jsou vzadu ještě 2 křesadla. Nyní se vraťte zpět do první chodby a dveře na konci vlevo vylomte páčidlem. Sejděte po schodech dolů a vstupte do dveří do další úrovně.

Projděte chodbou a vstupte do místnosti plné mrtvol, čímž hra končí.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář