Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Cesta za slobodou

Autor návodu-Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké a velice atmosférické dobrodružství ze světa Amnesie vypráví o jedné noční můře, ze které se nakonec probudíte...nebo ne?

STATISTIKY

dokument – 5

olejnička – 7

velká olejnička – 2

křesadlo – 26

Laudánum – 4

Z psacího stolu seberte dokument Note to Self a 2 Laudánum. Dále je v přihrádce Strange Key a pod stolem leží křesadlo. Na stole za vašimi zády je VELKÁ OLEJNIČKA, na komodě další 2 křesadla a dole na zemi ještě jedno křesadlo. Jedny z dveří jsou odemčené, tak do nich vstupte a poté sejděte po schodech dolů. Na dveře použijte klíč a v chodbě seberte ze země lucernu a dokument Unknown Note. Pokračujte na konec chodby a vstupte do dveří do další úrovně.

Ze stolu vpravo seberte dokument Groundskeeper's Personal Log a OLEJNIČKU. Na prvním rozcestí zahněte vlevo a na slepém konci najdete mezi kamením další OLEJNIČKU a 5 křesadel. Dále tu leží na zemi mezi balvany Storage Room Key (je velice špatně vidět). Vraťte se na rozcestí a pokračujte chodbou dál. Prohledávejte kouty chodeb. V jednom rohu vlevo leží další křesadlo, na konci jedné ze slepých chodeb jsou ještě další 3 křesadla a nedaleko zamčených dřevěných dveří leží ještě jedno křesadlo. Pokračujte dál a vlevo seberte OLEJNIČKU a opět 2 křesadla. Na dalším rozcestí zahněte vpravo a na slepém konci seberte další 2 křesadla. Nakonec se dostanete do chodby, na jejímž konci leží další 2 OLEJNIČKY a ještě další křesadlo. Tím máte chodby prohlédnuté a vraťte se ke zdobeným dveřím, které si odemkněte pomocí klíče. Ze stolu seberte Control Room Key a dokument Control Room Instructions a ze země v okolí stolu 3 křesadla. Dále najdete v koutě za rýsovacím prknem 2 OLEJNIČKY. Vraťte se do chodby a jděte ke vzdálenějším dřevěným dveřím. Ty si odemkněte klíčem z inventáře a vejděte. Zatáhněte za páky na stěně a nyní jděte v chodbě do druhých dřevěných dveří, které jsou v tuto chvíli odemčené. Vejděte a skočte do jámy v zemi.

Dojděte k železné skříni, otevřte ji a klikněte na separovanou hlavu uvnitř.

Jste zpět ve svém pokoji. Že by to celé byl jen sen? Některé předměty, které jste předtím posbírali jsou opět na stejných místech. Posbírejte tedy celkem dokument William's Diary Entry, VELKOU OLEJNIČKU, 2 Laudánum a 4 křesadla. Za dveřmi, které vedly do sklepa je nyní jen kumbál se skříní. Vstupte tedy do druhých dveří a projděte na konec zářící chodby, čímž hru zakončíte.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář