Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Childhood Insanity

Autor návodu-Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Už od dětství se vám zdál váš otec zvláštní. Vždy se horlivě věnoval tomu, co nazýval „má práce“. Jednou jste ho přistihli celého zkrvaveného, což ve vaší mysli zanechalo nesmazatelné stopy. Nyní, když jste téměř dospělí, uvědomujete si, že – musíte pryč. – Průměrná Custom Story, která se evidentně inspiruje mnohem slavnějším The Attic.

STATISTIKY

dokument – 5

Second Floor

Začínáte v ložnici. Otočte se čelem vzad a seberte lucernu. Přistupte k psacímu stolu a seberte z něj dokument 3rd Day a z přihrádky Laudánum. Za vašimi zády je komoda a v jedné z jejích zásuvek najdete Lektvar zdravého rozumu. U okna jsou dva prosklené výstavní stolky. V jednom z nich leží křesadlo. Uchopte židli a mrštěte ji proti stolku, aby se skleněný kryt rozbil a vy mohli předmět sebrat. Nakonec si přistavte k posteli židli, vyskočte na ni z vršku seberte Bedroom Key. Tím si odemkněte dveře pokoje a vyjděte do chodby. Projděte na konec chodby a vstupte do podivné místnosti. Vzadu je mučící panna a uvnitř je Old Dining Room Key. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte druhé dveře vlevo. V jídelně je vzadu podstavec, na jehož okraji leží Stash Room Key. Vyjděte zpět do chodby a klíčem si odemkněte zbývající zamčené dveře po pravé straně. Odklopte regál, protože za ním je tajná místnost, kde seberte First Floor Key. Vraťte se do chodby, sejděte vlevo po schodech dolů ke dveřím do další úrovně, které si klíčem odemkněte a následně do nich vstupte.

First Floor

Jste ve vstupní chodbě domu. Dejte se vpravo a vejděte do dveří, které vedou do sklepa.

Cellar

Vlevo leží dokument This is it. Projděte dveřmi a na konci vlevo leží na sudech 2 OLEJNIČKY. Jedinou možnou cestou postupujte vpřed chodbami až na křižovatku. Dejte se rovně a poté vpravo. Po pravé straně je několik dveří. První a druhé ignorujte a za třetími je místnost s vězeňskými celami. Vstupte do druhé cely vpravo, z postele seberte dokument Find my Key a pod trupem monstra je Key for Knight Stash. Vyjděte z cely a vraťte se do chodby, kde si klíčem odemkněte druhé dveře vlevo. V místnosti seberte ze země dokument Trial a poté zatáhněte za páku. Nyní musíte vzít s sebou část brnění (v mém případě to byl trup) a jděte chodbami zpět na první rozcestí, dejte se rovně a vstupte do dveří vlevo. Část brnění položte na oltář (musí se modře zablesknout). Ze stolu vzadu seberte A Key. Nyní se dejte chodbami opět přes rozcestí rovně až dojdete k dvojici dveří, které jsou vedle sebe. Na levé použijte klíč z inventáře a poté postupujte jedinou možnou cestou chodbami až uvidíte po levé straně dveře. Za nimi je místnosti, kde v pravém rohu seberte Attic Key a Stone Hammer. Vraťte se do chodby a na mříž vlevo použijte kladivo z inventáře. Poté vstupte do dveří do předchozí úrovně.

First Floor

Na druhé straně jsou dveře do další úrovně, které si odemkněte klíčem z inventáře a poté do těchto dveří vejděte.

Dining Room and Attic

Vlevo na krbové římse leží obřadní dýka. Vyjděte po schodech nahoru, vstupte do dveří, vystoupejte po dalších schodech a dalšími dveřmi se dostanete na půdu. Ze země seberte dokument End it a poté použijte na prase nůž z inventáře a automaticky seberete Key. Stejnou cestou se vraťte na začátek úrovně a vejděte do dveří do prvního podlaží.

First Floor

Na vchodové dveře vlevo použijte klíč z inventáře a tím hru zakončíte.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář