Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Confusion (demo)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o velice povedené demo, ve kterém najdete tísnivou atmosféru a v neposlední řadě vcelku originální puzzle.

- - - - -

Extraction Chamber

Ve výklenku je vlevo pod květináčem An old Key. Odemkněte si jím dveře a vyjděte do chodby. Běžte do výklenku naproti a seberte křesadlo a ze škvíry mezi bednami další křesadlo. V chodbě jděte do dveří vpravo a ze země seberte křesadlo a z regálu vpravo OLEJNIČKU. Vraťte se do chodby a opodál je stolek a na něm další křesadlo. Dejte se vlevo a z komody seberte lucernu a ze zásuvky OLEJNIČKU. Jděte zpět na rozcestí a nyní pokračujte do dveří rovně. Vyjděte po schodech nahoru a mezi bednami najdete další OLEJNIČKU. Za dveřmi najdete v místnosti s mrtvolami na římse mezi bednami křesadlo. Na hromadě mrtvol leží lidská končetina, kterou zdvihněte a neste s sebou. Dál v chodbě je po straně regál a na jeho vrcholu laudanum. Nyní se dostáváte k zamčeným dveřím s podstavcem. V koutě vpravo leží OLEJNIČKA a na římse u dveří dokument Blasphemy! Položte končetinu na podstavec a dveře se rozpadnou. Jedinou možnou cestou se dostaňte ke dveřím do další úrovně a vejděte do nich.

Main Halls

Na trámu vpravo leží OLEJNIČKA a pod regálem křesadlo. Na rozcestí se dejte vlevo a u jednoho závalu najdete křesadlo a u druhého další křesadlo. Vraťte se zpět a pokračujte rovně. Projděte dveřmi do další chodby a jděte do dalších dveří vpravo. Vzadu je v koutě ukrytá OLEJNIČKA. Vraťte se do chodby a pokračujte do následujících dveří vlevo. Z regálu vpravo seberte dokument Quick Changes a OLEJNIČKU. Na dalším regálu leží nádoba a za regálu je na zemi křesadlo. Jděte zpět do místnosti, kde jste našli první olejničku a nad vaší hlavou je otvor a v něm potrubí. Několikrát hoďte proti trubce nějakým kamenem a poté se začne vytékat olej. Použijte na něj nádobu z inventáře a získáte tak nádobu s olejem. Vraťte se do chodby a jděte do dalších dveří vpravo. Zde je k sebrání OLEJNIČKA a navíc se spustí flashback. Jděte zpět a pokračujte do dveří na konci chodby. V následující místnosti je vpředu páka, na kterou použijte olej z inventáře. Zatáhněte za páku a chvíli počkejte. Až se objeví na obrazovce nápis „Now!“ vstupte do dveří.

The Machine Room

Utíkejte jedinou možnou cestou stále vpřed až se dostanete do místnosti , kde je vpravo na regálu křesadlo, na sousedním potrubí OLEJNIČKA a v koutě vlevo další křesadlo. Zde mi není úplně jasné co dělat. Když jsem se vrátil a nechal se zabít monstrem, tak poté se mi odemkly troje dveře, které vedou z poslední místnosti. Jděte tedy do prostředních dveří a držte se vpravo. V pravé chodbě leží dokument Steam Settings a v prostřední místnosti najdete OLEJNIČKU. Zatáhněte za páku a vraťte se opět na začátek, kde pokračujte do dveří vpravo. Po pravé straně leží laudanum a v truhle jsou OLEJNIČKA a 2 křesadla. Jděte dál a ve skříni vlevo je další OLEJNIČKA. Vstupte do dveří vpravo a vlevo na stole najdete Fuel and Machine Room Key, ARTEFAKT a křesadlo. Doneste si z chodby 3 kusy uhlí a dejte je do pece. Pak zatáhněte za páku směrem nahoru a nakonec zatočte ventilem vpravo. Nyní musíte při opuštění místnost za sebou klíčem zamknout dveře, jinak vám bude neviditelné monstrum stroj vypínat. Vydejte se opět tam, kde jste našli dokument. V řídící místnosti musíte na sebe postavit asi 5 beden, abyste dosáhli na ventil nahoře a zatočit jím. Vydejte se zpět na začátek a jděte do dveří vlevo. Z regálu vpravo seberte OLEJNIČKU a křesadlo. Nastupte do výtahu a zatáhněte za páku směrem nahoru. Nahoře pokračujte na rozcestí, kde najdete v temném koutě vlevo SUD S OLEJEM (10% lucerny). Jděte dál vpravo a poté do dveří vlevo. Ze stolu seberte dokument The Exit a následně zatáhněte za páku vpravo. Vyjděte zpět do chodby a na opačném konci jsou nyní otevřené padací dveře. Sejděte po schodech dolů a ze stolu vpravo seberte křesadlo a z police stolu vlevo další 3 křesadla. O něco dál najdete na policích vpravo OLEJNIČKU a 2 křesadla. Prolezte mezi trubkami a jděte do dveří na konci. V malé místnosti najdete na římse páku. Odneste ji do místnosti, kde jste našli dokument a dejte ji do otvoru. Pak už stačí jen zatáhnout. Jděte zpět po schodech dolů, avšak nyní vám zde brání v cestě unikající pára. Dejte jednu těžkou bednu pod páru a nyní chráněni bednou se můžete prosmýknout vpravo kolem bedny. Pokračujte do otevřených padacích dveří vlevo, sestupte po schodech dolů a vstoupením do dveří toto demo zakončíte.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář