Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Cry Oni, Part 2

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Pokračování krátké konverze Cry Oni začíná v tom samém domě, kde jste skončili v prvním dílu. Podaří se vám utéci z podivného domu, bude následovat úprk přes střechy domů a nakonec budete muset porazit strašlivého rostlinného bosse.

STATISTIKY

Laudanum – 2

Sanity Potion – 2

Dveřmi projděte do sousední místnosti, kde se zaměřte na levou zadní postel. Odstraňte z postele polštář a poté ji odtáhněte na stranu. Postel je však těžká, takže musíte při uchopení postele stisknout směrovou klávesu a poté klávesu Throw (hodit). Seskočte dírou v podlaze dolů a ve vězeňské cele si všimněte čísla 1468 načmáraném na stěně. Dveřmi pokračujte do další místnosti a dalšími dveřmi vyjděte do dlouhé chodby. Jděte vlevo a vstupte do dveří na konci. Ze stolu vpravo seberte Stairs Key a z přihrádky psacího stolu Laudanum a Sanity Potion. Vraťte se do chodby a pokračujte na druhý konec, kde si odemkněte dveře vpravo. Vyjděte po schodech nahoru a na konci chodby jsou zamčené dveře. Vpravo na zdi je kódová klávesnice, kde naťukejte číslo 1468 a potvrďte Enterem. Klikněte na dveře a budete pokračovat do další úrovně.

Otevřte druhé okno vpravo a vyskočte z okna na střechu sousedního domu. Přeskakujte z jedné střechy na druhou, poté po žebřících na další střechy a na poslední střeše uvidíte vpravo jakýsi bílý předmět. V tom okamžiku se střecha pod vámi prolomí a vy spadnete dolů.

Jděte chodbou až na konec a vstupte do dveří vpravo. S jídelnou sousedí malá kuchyně, kde prozkoumejte skříň a seberte Pot of Acid, Laudanum a Sanity Potion. Vraťte se do chodby a pokračujte do dveří vpravo. Na křižovatce jděte vlevo, projděte dalšími dveřmi a vyjděte po schodech o patro výš. Na další křižovatce zahněte vpravo a odsuňte na stranu poslední dveře vpravo. Nyní vás čeká souboj se závěrečným bossem. Obrovskou rostlinu musíte otrávit pomocí jedu, který máte v inventáři. Použijte jed vždy na červeně svítící kopeček. Toto musíte zopakovat cca 12x aniž byste zemřeli. Jinak se objevíte na začátku úrovně a zdraví rostliny se zresetuje. Až rostlinu udoláte, čeká vás v legrační minihře ještě jeden souboj. Útočte na rostlinu pomocí klikání na tlačítka, kde si budete moci vybrat typ útoku. Zdá se mi, že účinný je High Kick. V určitých momentech můžete použít útok Ultimate, čímž rostlině uberete hodně zdraví, ale pozor: rostlina může tento útok použít také. Pokud zemřete jdete celou úroveň znovu od začátku. Až rostlinu udoláte spustí se závěrečné titulky.

videoukázka

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář