Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Dark Mansion

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Poměrné krátké a průměrné dobrodružství ze světa Amnesie, které vám nabídne pár klasických úrovní a s dobře známými děsivými momenty.

- - - - -

Ze skříně seberte OLEJNIČKU a odšoupněte trochu na stranu postel a najdete Living Room Key. Na druhé straně místnosti leží na stole dokument Letter to Thomas a v truhle 3 laudanum. Projděte do chodby a vstupte do osvětlené místnosti. Prohledejte zásuvky komody vpravo za vstupem a najdete páčidlo, laudanum, lektvar zdravého rozumu a 3 křesadla. Klíčem si odemkněte dveře a projděte do velké místnosti. Zde se dejte do postranní chodby vlevo a vstupte do dveří vlevo. V prosklených výstavních stolcích jsou laudanum a křesadlo. Použijte na rozbití krytý nějaký předmět. Nakonec odstraňte ze stěny velký obraz a z tajného výklenku seberte Cellar Key. Vraťte se do chodby a dejte se vlevo, kde na konci chodby seberte ze země dokument Letter to you. Vstupte do místnosti a z psacího stolu seberte lucernu a ze spodní zásuvky 2 křesadla. Vraťte se do velké místnosti, klíčem si odemkněte druhé dveře vpravo a poté vejděte do dveří do další úrovně.

Na konci chodby vejděte do místnosti vpravo, z regálu seberte 2 křesadla a mezi policemi povaleného regálu najdete dutou jehlu. Tou si odemkněte druhé dveře v chodbě a cesta dál je volná. V místnosti odtahejte bedny z výklenku vlevo, nadzdvihněte poklop a seskočte do podzemí. Postupujte zaplavenými chodbami, ze stoličky vpravo seberte dokument Warning! a pokračujte až k místu, kde najdete opět dokument Good Work a laudanum. Na konci chodby vstupte do dveří vlevo a ze stolu seberte dokument Be Careful a poté odstraňte část těla monstra seberte zrezivělý klíč. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře naproti. Pak už jen vejděte do dveří do další úrovně.

Dejte se vpravo a v místnosti seberte ze zásuvky komody za dveřmi lektvar zdravého rozumu, ze skříně křesadlo a ze stolku Key. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře vpravo. Vzadu na stolku vlevo leží dokument The Key a v horní polici předposledního regálu vpravo je klíč od strojovny. Vyjděte zpět do chodby a klíčem si odemkněte poslední dveře. Z psacího stolu seberte Key a dokument (prázdný). Vraťte se do chodby, kde na vás zaútočí monstrum a tím hra končí.

videoukázka

uložené pozice

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář