Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Dark Past

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Po téměř všech stránkách průměrné dobrodružství ze světa Amnesie, které lehce vytahuje z průměru design úrovní.

- - - - -

West Wing

Vyjděte do chodby a poté jděte do místnosti vpravo. Vpravo leží křesadlo, u postele dokument Roses Note 1: My Piano a nakonec klikněte na PIANO. Vraťte se do chodby a jděte do dveří vlevo na konci. Vlevo na stěně je malý obraz a ve výklenku za ním najdete Dining Hall Key. Jděte zpět do chodby a pokračujte do dveří naproti. Sejděte dolů a vstupte do místnosti, kde leží na stole dokument Roses Note 2: The Traitor. Klíčem si odemkněte dveře vlevo a ze stolu seberte dokument Mortuus autem pericolus a lektvar zdravého rozumu. V další místnosti je na stole vlevo kladivo a 2 křesadla. Vraťte se o dvě místnosti zpět a použijte kladivo na zabedněné dveře. V místnosti na konci seberte dláto a 2 křesadla. Oba nástroje můžete hned spojit v inventáři a vznikne vám A Hammer and Chipper. Nyní se vydejte zpět do ložnice, kde je piano. Použijte kladivo s dlátem na poškozenou zeď a cesta dál je volná. Vlevo je v povytažené zásuvce komody lektvar zdravého rozumu. Odstraňte ze vchodu těžké bedny a v místnosti seberte East Wing Key a dokument Roses Note 3: My Dad. Nyní se vydejte opět do spodního podlaží a jděte do levých dveří. Rovně před vámi jsou zamčené dveře, které si odemkněte klíčem a poté vstupte do dveří do další úrovně.

East Wing

Jděte do dveří vlevo a poté do dalších dveří vpravo. Ze stolku vpravo seberte Library Key a také je tu GRAMOFON. Vraťte se do chodby a jděte na začátek. Na zemi se objevil podivný záblesk – je to dokument To Loved One. Jděte do dveří naproti a projděte na konec chodby. Projděte jednou místností, poté do dveří vpravo a v místnosti za nim najdete Lever. Odstraňte předměty od dveří a vraťte se na začátek. Dveře vpravo si odemkněte klíčem, dejte do otvoru ve zdi páku a zatáhněte za ni. Projděte chodbou a dostáváte se do knihovny. Pod schody je první tlačítko, na pravé zdi druhé a vlevo vzadu poslední. Stisknutím všech tlačítek si odšoupnete jeden z regálů. V následující místnosti vejděte do dveří do další úrovně.

Storage

Vyjděte do místnosti, která slouží jako rozcestí. Na středové římse leží laudanum a 2 křesadla. Jděte do dveří vlevo a na konci najdete Wine Storage Key. Vraťte se na rozcestí a nyní jděte do sousedních dveří vlevo. Seberte láhev a vyjděte opět na rozcestí. Klíčem si odemkněte dveře naproti, projděte přes několik místností a v té poslední je na stole vpravo dokument Traitor. Použijte na sud s kyselinou sklenici z inventáře a získáte Bottle of Acid. Vraťte se na rozcestí, použijte kyselinu na mříž vpravo a vstupte do dveří do další úrovně.

Underground Tunnles

Podzemí vypadá spletité, ale je to jen zdání. Jděte 3x vlevo a na následujícím rozcestí vpravo, kde uvidíte dveře do další úrovně, do kterých vejděte.

Prison

Nejprve jděte do dveří vlevo a v místnosti na konci zatáhněte za páku. Vraťte se na začátek a uvidíte, že vrata vlevo jsou odemčená. Projděte jimi a pokračujte do dveří naproti. Ze stolu seberte Empty Bucket, dokument Chased a lektvar zdravého rozumu, z komody laudanum a ze zásuvky 2 křesadla. Kromě toho tu najdete GRAMOFON. Vyjděte do chodby a na tekoucí vodu z potrubí vlevo použijte kbelík z inventáře a získáte Bucket Filled with Water. Jděte na začátek a dejte se do chodby vlevo. V místnosti na konci seberte dokument Suspect a následně vylijte vodu do šachty. Běžte zpět do chodby, kde jste našli spousty předmětů, a nyní uvidíte, že padací mříž na konci je otevřená. Použijte na kouli na podstavci kladivo s dlátem a tím hru zakončíte.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář