Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Dark Room

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Dark Cellar

Začínáte ve vězeňské chodbě. Na konci chodby jsou zamčené dveře. Vstupte do dveří vlevo a projděte do místnosti. Pravé zdobené dveře jsou rovněž zamčené, takže vstupte do levých. Jděte na konec chodby a prohledejte štos beden. Někde mezi nimi je Key. Vraťte se do místnosti a pomocí klíče si odemkněte zdobené dveře. Projděte do malé místnosti a prohledejte zásuvky psacího stolu. Najdete další Key. Jděte zpět do místnosti a dveřmi vlevo vyjděte na chodbu, kterou jste přišli. Odemkněte si klíčem dveře na konci chodby a projděte dál. Pokračujte přes několik chodeb a dveří až dojdete do místnosti s vypnutým projektorem. Ze židle seberte křesadlo a s jeho pomocí zapalte projektor. Zatočte ještě klikou od gramofonu a spustí se pekelný randál. Zamčené dveře vlevo prorazí monstrum a půjde po vás. Oběhněte ho, vstupte do chodby, ze které vyrazil, a skočte do jámy v zemi.

Dark Sewer

Pádem jste se trochu poranili. V tunelu před vámi je vlevo na římse laudanum, tak si ho seberte a vyléčte se. Pokračujte dál a mříž před vámi protrhne monstrum. Utíkejte tunelem vlevo, běžte stále jedinou možnou cestou až k žebříku, po kterém vylezte nahoru.

Dark Room

Otevřte mříž a vstupte do vězeňské chodby. V celách jsou různé nápisy a kresby, tak si je prohlédněte jestli chcete. Nic užitečného tam však není. Vstupte do místnosti, ze které vedou dvoje dveře. Pouze levé jsou přístupné a vedou do další chodby. Z této chodby vstupte do dveří vpravo. Octli jste se v jakémsi zvráceném divadle. Sejděte po schodech dolů a otevřte dřevěnou pannu. Vyběhne na vás monstrum a bude vás nahánět po celé místnosti. Na některé ze židlí se objeví Key, který je třeba sebrat. Problém je v tom, že se pokaždé objevuje na jiném místě, takže vám nezbývá nic jiného než pečlivě prohlédnout všechny židle v sálu. Až ho seberete běžte k bočnímu vchodu, odemkněte si ho klíčem a projděte dál.

Dark End

Projděte místností, otevřete dveře a vyjděte ven, čímž hra končí.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

Screenshot

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář