Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Dark Saloon 2

Autor návodu-MichalPaclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Druhý díl série je v mnoha ohledech lepší než první díl. Adventurní složka je promyšlenější, úrovně jsou navrženy zajímavěji a lekačky jsou rovněž na vyšší úrovni.

STATISTIKY

dokument – 6

olejnička – 9

velká olejnička – 3

sud s olejem – 1

křesadlo – 39

Laudánum – 7

Lektvar zdravého rozumu – 14

Zdá se, že hra začíná přesně v tom místě, kde skončil děj prvního dílu. Sejděte po schodech dolů a prozkoumejte prostor pod schody. Seberte Saloon Key, OLEJNIČKU  a 2 křesadla. Klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Vpravo na stolku leží spousta předmětů. Posbírejte lucernu, dokument Wellcome to Dark Saloon 2!, VELKOU OLEJNIČKU, 2 OLEJNIČKY, 3 Laudánum, 3 Lektvary zdravého rozumu a 8 křesadel. U brnění je kladivo, které použijte na rozmlácení prken na poklopu v podlaze. Odklopte poklop a slezte po žebříku dolů. Ze stolu seberte dokument Kiss me! a Laudánum. Na jiném stole leží Agrippova hlava. Tu použijte k odemčení dveří. Procházejte všelijak natočenými dveřmi až se dostanete do dlouhé chodby, na jejímž konci jsou dveře do další úrovně.

V chodbě vejděte do dveří vpravo a v místnosti seberte z postele páčidlo. V přihrádce psacího stolu je OLEJNIČKA a v zásuvce 2 křesadla. Další křesadlo leží na piáně. Vraťte se do chodby a páčidlem vylomte protější dveře. Vlevo na psacím stole leží Key a v zásuvce jsou 2 křesadla. Na stole uprostřed místnosti je dokument Bonus Key. Na židli leží OLEJNIČKA a v jedné polici regálu vzadu Lektvar zdravého rozumu. Poté prozkoumejte pravou část místnosti. V komodě je další Lektvar zdravého rozumu a křesadlo. Vraťte se do levé části místnosti a odklopte regál vlevo vzadu. Projděte na konec chodby a seberte z podstavce Bonus Key. Vraťte se zpět do místnosti a jděte ke dveřím v pravé části. Počkejte až dveře rozbije monstrum, proběhněte do krátké chodby, seberte ze stolu další Lektvar zdravého rozumu a klíčem si odemkněte dveře vlevo. V místnosti seberte ze stolu zrezivělý klíč a odházejte sudy z kouta vlevo – najdete SUD S OLEJEM (10% lucerny). Klíčem si odemkněte dveře a sejděte po schodech dolů. Ze stolu seberte Big Key a poté si bonusovým klíčem odemkněte dveře vpravo. Ze země seberte dokument Bonus Room a poté odklopte víko velké bedny, ze které posbírejte 2 VELKÉ OLEJNIČKY, 2 Laudánum, 4 Lektvary zdravého rozumu a 7 křesadel. Vraťte se do předchozí místnosti, zbylým klíčem si odemkněte dveře vpravo a vstupte.

Sejděte po točitém schodišti dolů a odstraňte víko prostřední rakve, protože uvnitř je OLEJNIČKA. Vejděte do dveří vpravo a hned za dveřmi vpravo leží další OLEJNIČKA. V přihrádce psacího stolu je Lektvar zdravého rozumu, v komodě vpředu je křesadlo, vedle komody vlevo další křesadlo a vlevo v jednom výklenku na rakve leží zrezivělý klíč. Vraťte se kle schodišti a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Použijte kladivo na porušenou mříž a pak vás čeká opičí dráha. Přeskakujte po plošinkách nad vodní nádrží. Na druhé straně seberte ze stolu vlevo Laudánum, Lektvar zdravého rozumu a 4 křesadla. Vstupte do pochmurné vězeňské chodby. Dejte se vlevo a u svícnu leží na zemi křesadlo. Chodba zde končí závalem, takže se vydejte na druhou stranu. Vejděte do druhých dveří vlevo a v malé cele seberte zpod kbelíku dutou jehlu. Vraťte se do chodby a pokračujte vlevo na konec. Zamčené dveře odemkněte pomocí jehly. Vyjděte po točitém schodišti nahoru a vstupte do dveří do další úrovně.

Vstupte do dveří vlevo a seberte z psacího stolu křesadlo, z přihrádky další 2 křesadla, z krbové římsy ještě jedno křesadlo a z truhly u postele OLEJNIČKU a Lektvar zdravého rozumu. Zleva na stěně krbu je tlačítko, které stiskněte. Vraťte se do chodby a projděte železnými vrátky vlevo do velkého lokálu. Z pultu vlevo seberte dokument Six Keys. Jděte za barový pult a z police vlevo seberte Lektvar zdravého rozumu, ze stolu pod sudem Key 1 a ze skříně OLEJNIČKU. Jděte po obvodu místnosti a z lavice před krbem seberte křesadlo. Pod lavicí leží na zemi Key 3. Na druhé straně na pohovce leží další křesadlo a na jiné pohovne Klíč 5. Na jedné barové židli leží Key 6. Přejděte k piánu a seberte z něj další křesadlo. Odklopte kryt kláves a seberte Key 2. Za rohem vlevo leží na zemi ještě další 2 křesadla. Přejděte ke stolu uprostřed místnosti. Na jednom z talířů leží Key 4. První z těchto klíčů je od dřevěných dveří v místnosti. V následující chodbě je dalších pět dveří, které si odemkněte zbylými klíči. Na úplněm konci seberte nádobu s kyselinou a vraťte se zpět do lokálu. Běžte vlevo, projděte pootevřenými vraty a kyselinou přepalte zámek na mřížových dveřích. Použijte na zámek kladivo, vyjděte po schodech nahoru a vstupte do dveří do další úrovně.

Z výstavního stolku vlevo seberte dokument The End. Projděte na konec chodby a z komody vlevo seberte Easter Egg Key. Tím si můžete odemknout postranní dveře v chodbě a podívat se na Easter Egg. Poté vezměte na konci chodby sud a prohoďte ho poškozeným oknem. Projděte oknem, slezte po žebříku dolů a bežte po cestě pryč od hradu dokud se nespustí závěrečné titulky.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář