Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Dark Saloon 3

Autor návodu-MichalPaclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Ukončení trilogie Dark Saloon se nese zcela v duchu minulých dílů, takže nečekejte nic extra nového. Pokud chcete zabít pár hodin času, pak by trilogie Dark Saloon mohla být dobrou volbou.

STATISTIKY

dokument – 6

olejnička – 7

velká olejnička – 2

křesadlo – 36

Laudánum – 6

Lektvar zdravého rozumu – 17

Vypadá to, že hra opět začíná tam, kde skončil předchozí díl. V poštovní schránce leží dokument Psst! Vpravo za domem je natažená ruka a v ní Key. Vlevo u domu je ohniště a u něj 2 křesadla. Klíčem si odemkněte dveře domu a vstupte.

Jděte po chodníku vpřed dokud se nepropadnete dolů. Vylezte z bazénu a vstupte do dveří vzadu. Seberte z podstavce lucernu a vyjděte opět do místnosti s bazénem. Vpravo od vás jsou další dveře vedoucí do malé místnosti, kde seberte z římsy Lektvar zdravého rozumu. Vyjděte zpět k bazénu a jděte ke dveřím vpravo. Vlevo od dveří leží na stole 3 Laudánum, Lektvar zdravého rozumu a 6 křesadel. Dveřmi projděte do chodby a u závalu seberte ze země Key. Vraťte se k bazénu a klíčem si odemkněte zbývající dveře. Pokračujte ke schodišti, kde se dejte vlevo a pod schodištěm seberte z regálu zrezivělý klíč a OLEJNIČKU. Poté prozkoumejte prostor vpravo od schodů a seberte ze stolu 2 křesadla. Vyjděte po schodech nahoru, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vejděte.

Sestupte po schodech dolů a ze stolu seberte 2 křesadla. Pod schodištěm jsou na komodě další 2 křesadla a ve skříni vzadu VELKÁ OLEJNIČKA. Na druhé straně pod schodištěm je ve skříni kladivo a v zásuvkách komody Lektvar zdravého rozumu a ještě jedno křesadlo. Pomocí kladiva rozbijte prkna ve vchodě do chodby. Dejte se vlevo a vstupte do knihovny. Ze stolu seberte křesadlo a z police knihovny vzadu další křesadlo. V polici vpravo je další křesadlo a na štose na psacím stole ještě jedno křesadlo. Vlevo od stolu je prosklený výstavní stolek, ve kterém je Lektvar zdravého rozumu. Nějakým předmět rozbijte skleněný kryt, abyste mohli zmíněný předmět sebrat. Otevřte přihrádku stolu a seberte dokument Kill me! a Dagger. Dýku použijte na uříznutou hlavu a seberte VELKOU OLEJNIČKU. V pravé zadní části místnosti odstraňte ze stěny obraz a přineste si nějaký předmět, abyste jím mohli prorazit porušenou zeď. Přistavte si židli a proskočte otvorem ve zdi. Octnete se ve vězeňské cele. Odtáhněte na stranu postel a seberte Lektvar zdravého rozumu. Přistavte si postel k díře v mříži a proskočte ven z cely. Vlezte na vozík s dělem a několikrát stiskněte tlačítko na hlavni. Výstřely zlikvidují dveře. Vlevo na plotně v krbu leží Key. Projděte do nově zpřístupněného tunelu a vzadu seberte ze země OLEJNIČKU. Vyjděte po schodech, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte.

Vpravo za dveřmi je SUD S OLEJEM (10% lucerny). Z římsy se sudy seberte Laudánum. Běžte chodbou vpravo a propadnete se dolů. Pod schody jsou v truhle OLEJNIČKA, Lektvar zdravého rozumu a 3 křesadla. Na konci chodby leží žebřík, který dotáhněte ke zřícenému schodišti a vylezte po něm nahoru. Nahoře v chodbě je okno, kterým proniká světlo. Na římse okna leží Lektvar zdravého rozumu. Dejte se dál chodbou a na konci seberte z podstavce dutou jehlu. Tou si odemkněte zamčené dveře v chodbě. V pokoji seberte ze zásuvky komody 2 křesadla a z okenní římsy další 2 křesadla. Prohoďte nějaký předmět tímto oknem a vylezte na venkovní římsu. Přejděte k sousednímu oknu a vlezte opět do budovy. Na stole vlevo leží Lektvar zdravého rozumu a o kousek dál vpravo na jiném stole křesadlo. Vstupte do temné místnosti. Použijte kladivo na zatlučenou skříň vpravo a seberte OLEJNIČKU, Laudánum a Lektvar zdravého rozumu. Vraťte se do chodby a dejte se vpravo. Vlevo na stěně visí obraz, který odstraňte a z výklenku seberte Key. Vyjděte po schodech nahoru, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vejděte.

Projděte chodbou a sejděte po schodech dolů do haly. Vpravo pod schody leží na stole Lektvar zdravého rozumu. Vlevo od schodů najdete na stole dokument Hidden Button. V truhle jsou OLEJNIČKA a 3 křesadla. Otočte se čelem vzadu a jděte zezadu k orlí soše. Stiskněte tlačítko a nedaleké dveře se odemknout. Vstupte do věže a vyjděte po točitém schodišti nahoru. Za hromadou beden leží OLEJNIČKA. Projděte dveřmi do místnosti. Z psacího stolu vpravo seberte křesadlo a ze zásuvky Laudánum. V jedné polici knihovny vlevo je Lektvar zdravého rozumu a na piáně vpředu další křesadlo. Nakonec odstraňte ze zdi nakřivo visící obraz a z tajného výklenku seberte Key. Vraťte se po schodech dolů a jděte zpět do haly. Klíčem si odemkněte velké vstupní dveře vlevo a vstupte do nich.

Sejděte po schodech vpravo a z lavičky seberte Lektvar zdravého rozumu. Pokračujte po cestě až k Saloonu, kde leží na zábradlí vpravo Key. Tím si odemkněte dveře Saloonu a vejděte dovnitř.

Jděte vpravo ke stolu seberte z něj dokument Information. Pod papírem leží Saloongate Key. Tím si odemkněte dveře lokálu a vejděte. Na posledním stole vpravo leží Key a na lavici před krbem Lektvar zdravého rozumu. Vstupte za bar ze zásuvky komody seberte Bedroom Key a ze stolu vzadu Acid. Prvním klíčem si odemkněte dveře vlevo za barem a projděte do chodby. Vyjděte po schodech nahoru a za prkny vpravo je zastrčené páčidlo. Vstupte do druhých dveří vlevo a židle seberte Masterroom Key a vzadu z okenní římsy Lektvar zdravého rozumu. Vraťte se do chodby a prvním klíčem si odemkněte sousední dveře. Vlevo na stolku leží křesadlo a vlevo vzadu na židli kladivo. Vyjděte zpět do chodby a sestupte po schodech dolů. Klíčem si odemkněte pravé dveře a v místnosti prohledejte zásuvky – najdete zrezivělý klíč. Vraťte se do chodby, klíčem si odemkněte dveře vpravo a sestupte po schodech dolů do sklepa. Na římse vlevo jsou celkem 3 křesadla a na stole vlevo OLEJNIČKA. Vpravo je regál, na kterém leží Lektvar zdravého rozumu. Nakonec prohledejte levý zadní kout a z truhly si vezměte Hacksaw. Vraťte se na začátek úrovně a jděte vlevo ke dveřím zatlučeným prkny. Použijte na prkna kladivo a poté dveře vylomte páčidlem. Na mříž použijte nejprve žíravinu a následně pilku. Vlevo jsou nějaké kameny. Jeden zdvihněte a hoďte ho proti lanu, které poutá nahoře most. Přejděte po mostě, seberte dokument JUMP!!!, nadzdvihněte poklop a skočte dolů. Jděte po chodníku jedinou možnou cestou až k podivnému teleportu, kde seberte dokument The End a poté vstupte do teleportu. Octnete se venku před domem. Projděte na konec chodníku a klikněte na dveře domku, čímž hru zakončíte.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář