Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Death by Fear

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Probíráte se v podivném hradě. Ležíte v posteli v zatuchlé a promočené ložnici, do které stropem zatéká voda. Ač se snažíte sebevíc, na nic si nevzpomínáte. Budete se z tohoto podivného místa muset nějak dostat stůj co stůj.

STATISTIKY

předmět v inventáři – 9

předmět získaný kombinacemi – 2

dokument – 7

olejnička – 3

křesadlo – 10

West Wing

Začínáte v ložnici. Slezte z postele a seberte ze stolu dokument Trials. Vyjděte na chodbu a jděte vpravo. Seberte další dokument Warming Up a poté uchopte helmu z brnění a rozbijte jí skleněný kryt výstavního stolku. Seberte A Key a tím si následně odemkněte dveře před vámi. Sejděte po schodišti dolů a poté ještě po jednom. Dveřmi se dostanete do malé místnosti, kde teče ze zdi voda. Klikněte na ni, abyste se trochu osvěžili. Poté se vraťte stejnou cestou nahoru, vstupte do dveří na konci chodby a následně do dveří do další úrovně.

Main Hall

Vejděte do haly a vlevo je v proskleném stolku dokument Events, ze kterého se můžete dočíst zajímavé údaje o hradu. Zkuste vzít za páku u velké padací mříže. Zdá se ale, že mechanismus nefunguje. Běžte do chodby pod schody a vstupte vpravo do dveří, které vedou do skladu.

Storage

Vejděte do hlavní skladištní místnosti. Vstupte do malé komory vpravo, kde seberte lucernu, dokument Break in a z římsy křesadlo. Vraťte se do hlavní místnosti na středové zídce najdete další křesadlo. Když se prohrabete bordelem vpravo najdete ještě další 2 křesadla. Vejděte do chodby vpravo, která se rozděluje. Když půjdete vlevo uvidíte jen zamčené dveře vlevo a v malé komoře vzadu jsou k sebrání opět 2 křesadla. Vraťte se na rozcestí sestupte po schodech dolů do zaplavené místnosti. Ze stolu seberte páčidlo, provaz a OLEJNIČKU. Na římse vlevo je ještě křesadlo. Vraťte se po schodech nahoru, jděte zpět do hlavní místnosti a páčidlem vylomte železné dveře vpravo. V malé místnosti leží na stole Machine Room Key a také dokument Machineroom. Nyní se můžete vrátit ke vstupním dveřím a opustit úroveň

Main Hall

Jděte na rozcestí chodeb, dejte se druhou chodbou, na dveře na konci použijte klíč z inventáře a poté do těchto dveří vstupte.

Machine Room

Vpravo na stole leží An Empty Bottle, cívka cyklického průtoku a dokument Inner Gate. Pokračujte dál směrem vlevo. Po levé straně je malá komora, kde do zástrčky vložte chybějící páku, kterou máte v inventáři. V inventáři spojte láhev a provaz a získáte Bottle with Rope. Použijte tento předmět na díru v podlaze a naberete tak do láhve olej – získáte Oil Filled Jar. Vraťte se do první místnosti a olej vylijte do nálevky na vysokém kovovém válci. Nyní jděte do poslední místnosti a zatáhněte za páku směrem vpravo. Poté se vydejte zpět k východu z úrovně. Podlaha se však pod vámi propadne a vy se zřítíte kamsi do hloubky.

Prison

Probíráte se v podzemním vězení. Odtahejte nepořádek od dveří a poté projděte do chodby. Na rozcestí se dejte vpravo a na dalším vlevo. Vejděte do dveří na konci a v malé místnosti prohledejte police – najdete Machine Room Key a křesadlo. Vraťte se do chodby a na rozcestí se dejte druhou chodbou. Na konci chodby je schodiště, po kterém sestupte a octnete se v rozlehlé místnosti. U převráceného stolu seberte ze země trubku a vzadu je na jednom regálu OLEJNIČKA. Vyjděte po schodech nahoru zpět do chodby a nyní jděte na první rozcestí. Jděte pořád rovně a vstupte do dveří. Z polic seberte OLEJNIČKU a 2 křesadla. Vraťte se do chodby a dveře vpravo si odemkněte klíčem z inventáře. Ve strojovně seberte ze stolu dokument Exit Door a poté použijte trubku na rotující ozubená kola. Tím stroj zastavíte. Vyjděte zpět do chodby a jděte zpět na druhé rozcestí. Možná jste si už předtím všimli, že tam jsou těžké padací dveře. Ty jsou nyní otevřené. Rychle utíkejte nově zpřístupněnou chodbou vpřed, protože vás bude pronásledovat monstrum, vyjděte po schodech nahoru a vstupte do dveří, které vedou zpět do haly.

Main Hall

Vyjděte do haly a zatáhněte za páku vedle padací mříže. Projděte do široké chodby, kde se spustí titulky a tím hra končí.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář