Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Death Can Await

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Dlouhá léta jste působili jako katův pacholek. Mučili jste vězně a vyžívali se v jejich nekonečném utrpení. Nyní vás pronásledují přízraky dávno mrtvých vězňů. Jediná cesta jak jim uniknout je nalézt kouzelné tonikum.

STATISTIKY

předmět v inventáři – 6

dokument – 3

olejnička – 5

křesadlo – 17

laudanum – 10

lektvar zdravého rozumu – 4

Rooms

Začínáte v malé ložnici. Ze stolu seberte Storage Key a z komody křesadlo. Uvnitř komody najdete ještě další 2 křesadla. Vyjděte na chodbu a vstupte hned vlevo do dveří. V malé komoře leží na zemi lucerna a 2 OLEJNIČKY. Vraťte se do chodby a vstupte do dveří vpravo. Na konci rovné chodby je truhla a v ní Big Room Key a 3 křesadla. Jděte zpět na začátek a prvním klíčem si odemkněte dveře vpravo. V malém skladišti je vpravo v regálech OLEJNIČKA, lektvar zdravého rozumu a křesadlo. V levém rohu místnosti je za bednami další křesadlo. Vraťte se zpět do chodby a druhým klíčem si odemkněte zbylé dveře v chodbě. V zásuvce psacího stolu vpravo jsou 3 laudanum. Na větším stole je zase lektvar zdravého rozumu. Vejděte do dveří vlevo a rychle utíkejte chodbou vpřed, protože je vám v patách monstrum. Na konci chodby vstupte do dveří do další úrovně.

Main Hall

Sundejte ze stolu vlevo mrtvé prase a seberte dokument Secret Passage. Na zídce vpravo jsou OLEJNIČKA a 4 křesadla a v přihrádkách stojanu na vinné lahve vlevo jsou 2 laudanum, lektvar zdravého rozumu a další 2 křesadla. Vpředu v horní polici regálu je ještě jedno křesadlo. Odtáhněte trám od dveří a poté projděte dveřmi do další místnosti. Na zemi je koberec, který je možné odstrčit na stranu a odhalíte tak vchod do tajného tunelu. Seskočte do tunelu a lezte vpřed. Na rozcestí se dejte vpravo, protože levá odbočka je stejně slepá. Na konci tunelu odházejte bedny a vylezte ven. Dejte se chodbou vpravo a na konci vstupte do mučící místnosti. V levé panně je Jail Key a na stole leží křesadlo. Vraťte se zpět do chodby a klíčem si odemkněte mřížové dveře vpravo. U kašny leží na zemi 2 laudanum. Pokračujte chodbou naproti a na konci je před dveřmi zvětšené laudanum. Vstupte do dveří a vyjdete v potemnělé hale se schodišti. Vyjděte po jednom ze schodišť nahoru a dejte se vlevo, kde jsou dveře do knihovny a do těchto dveří vejděte.

Library

Ze stolu vpředu seberte lektvar zdravého rozumu a z velkého stolu dokument Diary Piece a laudanum. V polici knihovny vpravo je křesadlo. Poté můžete místnost opustit, protože nic dalšího tu není.

Main Hall

Jděte na druhou stranu ochozu a vejděte do dveří do studovny.

Study

Běžte vpřed a v ohybu chodby je truhla, uvnitř které je Torture Key, dokument SpIrITS, OLEJNIČKA a laudanum. Poté se můžete vrátit na začátek a vstoupit opět do dveří, které vedou do haly.

Main Hall

Pomocí klíče si odemkněte dveře vpravo a vstupte do nich. Projděte několika místnostmi a nakonec vejděte do dveří do zaplavených archivů.

Flooded Archives

Utíkejte chodbami stále vpřed, protože se za vámi žene vodní monstrum. Na konci vstupte do dveří do laboratoře.

Laboratory

Vstupte do dveří naproti a sejděte po schodech dolů. Dveřmi se dostanete do laboratoře, kde seberte ze stolu Rusty Key. Vraťte se zpět ke schodišti a odemkněte si druhé dveře pod schody. Klikněte na sklenici s elixírem a tím hra končí.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář