Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Depth

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Výrazně nadprůměrný ruský Penumbra mód, který sice trpí syndromem nedotaženosti v mnoha ohledech, ale přesto se jedná o dost ojedinělý a velice zajímavý počin, který pro vás nebude ztrátou času.

- - - - -

Na začátku jděte ke stolu a klikněte na něj.

Seberte ze země vysílačku a jděte do dveří vlevo. Úplně vzadu jsou osobní skříňky a v levé spodní je Screwdriver. Odtáhněte od stěny těžkou bednu a použijte šroubovák na všechny čtyři šrouby ventilační mříže. Prolezte na konec ventilace a vylezete v místnosti s výtahem. Klikněte na modré tlačítko vpravo, nastupte na výtahovou plošinu a klikněte na ovládací panel.

Vyjděte do velké místnosti se šachtou uprostřed. Dejte se vpravo a poté vlevo, kde jsou dveře, u kterých svítí zelené tlačítko. Vstupte do nich.

Vyjděte nahoru, projděte do zadní místnosti a klikněte na zelené tlačítko vlevo. Vedle těchto dveří leží na polici regálu BATTERY. V místnosti klikněte na další zelené tlačítko vpravo a ze stropu začnou klesat ostny. Je to smrtící past. Musíte doprostředka místnosti dotáhnout jednu z beden a tím past zneškodníte. Znovu klikněte na stejné zelené tlačítko a dostanete se tak dál. Úplně vzadu leží na polici Cassette. Tím máte v této úrovni vše hotové a můžete se vydat zpět do předchozí.

Jděte přes velkou místnost do chodby na druhou stranu a nastupte na horizontální výtah. Stiskněte tlačítko a nechte se svézt na konec chodby. Zatáhněte za páku na stěně, vylezte po žebříku nahoru a poté po dalším žebříku. Na sekeru použijte šroubovák a poté seberte ze země Axe. Slezte o jedno patro níž a použijte sekeru na řetěz na skříni. Posbírejte ze skříně Dictophone, Flashlight a BATTERY. Slezte dolů a nyní se to budete muset vzít pěšky, protože výtah už nefunguje. Ve velké místnosti spojte v inventáři diktafon a kazetu a poté kazetu použijte na dveře, u kterých svítí červené světlo. Pak do těchto dveří vejděte.

Vyjděte po schodech nahoru. V místě, kde chybí část schodiště, si přistavte nějakou bednu a přes ní vyskočte výš. Nahoře sejděte po schodech dolů a na druhé straně jsou vpravo za mříží 2 dokumenty (prázdné) a vlevo na stěně je tlačítko, které stiskněte. Tím si přesunete most nahoru. Vyskákejte po předmětech nahoru do horní chodby a nyní musíte v místě, kde by měl být most, přeskákat na druhou stranu. Nevím, jestli to byl bug, ale já tam měl místo mostu jen pár ocelových trámů. Takže takto se dostaňte na druhou stranu, kde seberte vedle mrtvoly Blue Keycard. Tím byl účel této úrovně zatím naplněný a můžete se vrátit do té předchozí.

Běžte do chodby vlevo a dojdete ke dveřím, na které použijte kartu z inventáře, a vejděte do nich.

Jděte vlevo, na konci otevřte elektrickou skříň a klikněte na vnitřek. Octnete se v chodbě zatopené vodou. Držte se stále vlevo a dostanete se k dalším elektrickým skříním. Poté se přenesete zpět do reálu. Běžte chodbou na druhou stranu, sestupte po schodišti dolů a klikněte na tlačítko výtahových dveří. Slezte šachtou dolů, nadzdvihněte poklop ve stropě kabiny a seskočte dolů. Vpravo na stěně je Wood Ornament. Tím máte v této úrovni prozatím hotovo a můžete se známou cestou vydat do té předchozí.

Jděte do chodby na druhé straně velké místnosti a zde jsou vlevo další dveře, které je možné odemknout pomocí karty. Poté do nich vstupte.

Na začátku vedlejší místnosti najdete na stole BATTERY. Vpravo lze mezi regály prolézt. Na konci vstupte do místnosti a klikněte na zdi na Stone Ornament. Do místnosti však začne vnikat smrtící plyn. Na čtvercové místo tudíž vložte čtverec, který jste sebrali hluboko v podzemí a past se zruší. Vydejte se zpět do předchozí úrovně.

Známou cestou jděte do úrovně, kde jste sebrali první ornament.

Sejděte opět dolů do podzemí a do čtverce ve zdi vložte druhý ornament. Vejděte do tajné chodby za regálem a pokračujte stále vpřed.

Vyjděte do chodby a rovně před vámi jsou toalety. Prolezte ventilační šachtou a poté jděte vpravo a na konci se vám kdosi ozve zpoza zamčených dveří. Vydejte se zpět přes velkou pracovnu a projděte na konec kam až to jde. Klikněte na zámek dveří a přesunete se do další úrovně.

Nyní musíte pomocí očíslovaných terminálů zadat kód 1975. Máte tu dva výtahy, které vás vyvezou výš. Až budete hotoví vraťte se do předchozí úrovně.

Dveře, zpoza kterých na vás promlouval hlas, jsou nyní otevřené. Vlezte za nimi do ventilační šachty.

Ocitáte se opět u výtahu, kde jste byli na začátku. Vlezte znovu do ventilační šachty vzadu a v místě, kde je nad vaší hlavou vchod do další ventilační šachty, na tuto šachtu klikněte.

Jste ve skladu na vrcholu regálů. Musíte seskočit dolů, ale hlavně neskákejte do uličky, která je za padlým regálem. Zde byste zůstali uvěznění. Známou cestou se dostaňte na začátek a vejděte do dveří, které vedou na křižovatku.

V místnosti na křižovatce jděte do dveří vlevo, do kterých jste už jednou vstupovali.

Známou cestou se dostaňte nahoru, přejděte přes most a na konci je osvětlená chodba. Pak už jen sledujte co se bude dít a zde hra končí.

čeština

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář