Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Diary of Madman: Prologue

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Poměrně zajímavý mód, ve kterém se vrátíte na Brennenburg a navštívíte stejné úrovně jako v základní hře. Vedle toho však navštívíte i úplně nové úrovně. Rozhodně zajímavá záležitost.

- - - - -

Ze stolu seberte dokument Case File 107: The Strange Package a ze zásuvky Nerve Tonic. Na kulatém stolu je Bedroom Key a další Nerve Tonic. Klíčem si odemkněte dveře vpravo a z komody seberte dokument Case File 107: A Strange Nightmare. Poté prohledejte prostřední zásuvku prostřední komody a seberte opět Nerve Tonic. V komodě vzadu v rohu najdete House Key, z neviditelné komody vlevo seberte Your Lucky Crowbar, vytažením neviditelné zásuvky získáte přístup k dokumentu Case File 107: A Strange Man a nakonec seberte ze skříňky 3 křesadla. Klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vejděte do nich.

Projděte na druhou stranu vesnice a do deníku se vám přidá dokument A Psychic Memory. Poté vstupte do dveří velkého domu.

Po vstupu se vám do deníku přidal dokument Quant Village. Projděte několika místnostmi a v chodbě pokračujte do dveří vpravo. U krbu leží dokument An Sloppy Letter in Crayon. Vyjděte po schodech až úplně nahoru a vejděte do dveří do další úrovně.

Projděte dozadu do chodby, vejděte dveřmi do ložnice a jděte k posteli. Automaticky se prospíte.

Na dveřích vpravo visí dokument An Anonymous Letter. Vraťte se na začátek a vstupte do dveří do další úrovně.

Sejděte dolů po schodech a pod schodištěm je truhla a v ní An Ancient Lantern a VELKÁ OLEJNIČKA. Projděte dozadu do příčné chodby a vstupte do místnosti vlevo. Na policích leží 3 křesadla. Vraťte se do chodby a pokračujte do místnosti vlevo. Projděte až na začátek a v povytažené zásuvce komody je křesadlo. Poté vejděte do dveří do další úrovně.

Známou cestou projděte na začátek a jděte mezi stromy.

Do deníku vám přibyl dokument A Long Trip. Projděte na konec cesty a vstupte do vrat.

V regálu vpravo leží křesadlo. Projděte do haly a do deníku se vám přidá dokument The Castle. Vyjděte po schodech na ochoz a jděte na schodiště, které vede z pravého ochozu dolů, a najdete další křesadlo. Poté vejděte do dveří do další úrovně (uprostřed ochozu).

Do deníku vám přibude dokument Cave in a ze stolu vpravo seberte dokument Note to Staff (1/4). Jděte přes chodbu rovně a na dveřích na konci visí dokument Note to Staff (2/4). Vraťte se do chodby a pokračujte do sousední chodby vlevo. Vstupte do dveří vpravo a ze stolu seberte dokument Note to Staff (3/4). Vyjděte zpět do chodby a nyní jděte do sousedních dveří vpravo. Z nich však nejprve seberte dokument Note to Staff (4/4). vyjděte po schodech nahoru, projděte dlouhou klikatou chodbou a poté v široké chodbě jděte do dveří vpravo. Nyní musíte odstranit z truhly mrtvolu monstra. Nevím, jak vy, ale mě se to stále nedařilo, protože ruka monstra zůstávala zaseknutá na víku. Až se vám to podaří seberte z truhly Master's Key, dokument A Bloody Note a VELKOU OLEJNIČKU. Vraťte se do chodby a sestupte po schodech naproti dolů. Zde vejděte do dveří do další úrovně.

Do deníku se vám přidá dokument Monsters or Ghosts a o kousek dál vám přibude dokument A Rose Smelled Liquid. Vejděte do místnosti na konci a vpravo na regálu je VELKÁ OLEJNIČKA a ve skříni za rohem křesadlo. Jděte do dalších dveří a ze stolu seberte East Wing Key. Poté vejděte vzadu do dveří do další úrovně.

Ve vstupní hale je v polici křesadlo a na schodišti vedoucím z chodby za ochozem je další křesadlo. Klíčem si odemkněte dveře na levém konci ochozu, projděte temnou chodbou a vstupte do dveří do další úrovně.

Projděte dozadu, vyjděte po schodech nahoru, vlevo vzadu je SUD S OLEJEM (10% lucerny) a na dveře vpravo použijte zbývající klíč z inventáře. V místnosti se vám do deníku přidá dokument Familiar Looking Room a z truhly vpravo seberte OLEJNIČKU a 2 křesadla. V proskleném výstavním stolku vpravo je Gallery Key (přineste si na rozbití skla židli z předchozí místnosti) a u postele leží na zemi Ornate Key. Tímto klíčem si odemkněte dveře vlevo a vzadu seberte dokument A Letter of Love. Tím máte v této úrovni vše hotové a stejnou cestou se vraťte zpět do haly.

Klíčem si odemkněte dveře vlevo, kterými jste už jednou šli, a vejděte do nich.

Vpravo seberte ze země páčidlo a jděte stále rovně a na konci vstupte do dveří do další úrovně.

Na dveřích vpravo visí dokument Attention! Poté vstupte do dveří vpředu.

Jděte do dveří vlevo a poté pokračujte do zadní místnosti. Z psacího stolu seberte dokument Missing Diary Entry – Vaite a ze zásuvky křesadlo. Vraťte se do chodby a u okna vpravo seberte OLEJNIČKU. Na konci chodby vejděte do dveří vlevo a v levé uličce najdete 2 VELKÉ OLEJNIČKY, vlevo křesadlo a vpravo další křesadlo, které však nelze sebrat. V sousední uličce posbírejte další 2 VELKÉ OLEJNIČKY a ještě 2 křesadla. Vyjděte zpět do chodby a jděte do dveří do další úrovně.

Sejděte dolů a jděte do výtahové síně vlevo. Vpravo je zával, skrz který se dostanete ven.

Jděte k andělské soše a zde seberte dokument The Baron's Daughter. Poté se vraťte zpět do hradu.

Jděte zpět do haly a vejděte do dveří, které vedou do pokojů pro hosty.

Z přihrádky psacího stolu seberte dokument Reanimation a ze zásuvky laudanum na polici vpravo je OLEJNIČKA. Jděte do dveří vlevo a z postele seberte Strange Key. Tím si odemkněte dveře v sousední místnosti a tím hra končí.

uložené pozice

čeština

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář