Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Dům hrůzy

Autor návodu-Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátká amatérská Custom Story sestávající z několika nepříliš nápaditých úrovní. Hra je téměř totožná s jinou Custom Story jménem Troll Story. Na rozdíl od Troll Story však Dům hrůzy působí více nedokončeným dojmem.

STATISTIKY

dokument – 2

olejnička – 6

velká olejnička – 1

sud s olejem – 1

Laudánum – 9

Lektvar zdravého rozumu – 9

Začínáte v temné sklepní chodbě. Ze země seberte lucernu a VELKOU OLEJNIČKU. Vedle u stěny je SUD S OLEJEM (10% lucerny). V tuto chvíli olej doplňovat nepotřebujete, ale můžete se sem později vrátit. Běžte do ohybu chodby a ze země seberte zrezivělý klíč.

Ze stolu seberte 5 OLEJNIČEK, 9 Laudánum, 9 Lektvarů zdravého rozumu a 28 křesadel. Vyjděte po schodech nahoru a dejte se vlevo. Z vnitřku mučící panny seberte Agrippovu hlavu, z nedalekého stolu obřadní dýku a z jedné ze skříní Key. Pokračujte na druhou stranu místnosti, kde vstupte do dveří do další úrovně.

Okolní monstra se všechna rozpadnou v prach, jakmile se k vám přiblíží. Vyjděte po schodech nahoru a vstupte na konci místnosti do dveří do další úrovně.

V této úrovni jen projděte na konec chodby a vejděte vlevo do dveří do další úrovně.

Z psacího stolu seberte páčidlo a poté odtrhněte od zdi obraz nad stolem. Zatáhněte za páku směrem nahoru a dveře místnosti se odemknou. Jděte vpravo, projděte dveřmi a otevřete postupně všechny tři skříně. Z jedné seberte OLEJNIČKU a ve zbývajících zkuste zahýbat pákami. Vraťte se do jídelny a jděte na opačnou stranu. Jděte do pravých dveří a ze skříně seberte Key. Vyjděte z místnosti a posledně sebraným klíčem si odemkněte sousední dveře vpravo. Ze stoličky seberte dokument Back to the Beginning... Dveře, které vidíte vás pošlou zpět na začátek hry, což si ale myslím, že není nutné. Vraťte se tedy do jídelny a projděte dveřmi vlevo, které vedou do závěrečné úrovně.

Jste na vesnické cestě. Běžte stále vpřed až dojdete k místu, kde leží na zemi dokument Zdrhej!!! Pokračujte stále vpřed až dojdete k točitému schodišti. Vystoupejte nahoru a skočte do šachty, čímž hru zakončíte.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář