Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Escape

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o velice krátké DLC ke hře Amnesia: The Dark Descent, které se odehrává jen v několika málo místnostech. Jeho podstatou je čistě adventurní náplň, nikoliv atmosféra, monstra apod.

STATISTIKY

předmět v inventáři – 8

dokument – 8

Začínáte v ložnici. Vzadu za postelí leží na stolku dokument 17 August. Ze zásuvky vitríny seberte váček s 10 tolary. Nakonec odtáhněte na stranu koberec a seberte A Key. Tím si odemkněte dveře a vyjděte z místnosti. V chodbě leží na stole vpravo dokument 16 August. Vejděte do dveří vlevo, které vedou do knihovny. Vlevo na komodě leží dokument 15 August. V prostřední uličce je v levém regálu mezi knihami dokument A Poem. Vytahejte knihy z knihoven vpravo a najdete váček s 10 tolary. Obejděte knihovny z druhé strany a z jedné z polic seberte A Stick. Vraťte se do chodby a vpravo v rohu je zamčená truhla, na jejíž odemčení potřebujete 30 tolarů. U stěny jsou ve dvou prosklených výstavních stolcích A Stick a váček s 10 tolary. Přineste si z knihovny nějakou knihu a rozbijte s její pomocí skleněné kryty. Nyní už máte dostatek tolarů na otevření truhly. Z truhly seberte A Key a vraťte se zpět do první místnosti. Odemkněte si pomocí klíče vitrínu a seberte z ní páčidlo a dokument Don't Leave. Nyní jděte zpět do knihovny a v zadní uličce použijte páčidlo na pravý obraz. Za ním je výklenek krytý zamčenou mříží. Vpravo je na zemi položený obraz. Seberte z jeho zadní strany dokument Combination. Ten obsahuje jistou tajnou kombinaci. Určitě už jste si všimli, že v knihovně je celkem 8 světlých knih. Ty lze povytáhnout a aktivovat jimi mechanismus, který ovládá mříž ve výklenku. Rozdělíme si knihovnu na tři uličky. První bude ta u dveří a třetí bude ta úplně vzadu. Postupujte tedy následovně:

  • v prostřední uličce kniha v levém zadním regálu
  • v prostřední uličce kniha v prvním regálu vpravo
  • v třetí uličce kniha v prvním regálu
  • v první uličce kniha v prostředním regálu

Pokud jste postupovali správně mříž je nyní odemčená. Seberte z výklenku A Key a také dokument The Truth. Opusťte knihovnu a jděte opět do ložnice. Klíčem si odemkněte skříň vpravo a seberte A Key, Necklace a také dokument Caroline L. McCann. Jděte zpět do chodby, projděte na konec a klíčem si odemkněte dveře. Tím hra končí.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

Screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář