Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Event Horizon

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Tento mód může směle kandidovat na nejhorší mód všech dob. Zajímavého zde opravdu není nic, takže se od něj raději držte co nejdál.

- - - - -

Ze země seberte lucernu a projděte na konec cesty, kde je domek, do jehož dveří vstupte.

Chodba se rozdvojuje, avšak levá je slepá. Projděte na konec pravé a vejděte do dveří do další úrovně.

Projděte dlouhou klikatou chodbou a dostanete se do místnosti, kde leží vlevo na zemi vedle skříně dutá jehla. V místnosti, ze které vyrazilo monstrum najdete VELKOU OLEJNIČKU. Jehlou si odemkněte dveře, projděte na konec a vstupte do dveří do další úrovně.

Nejprve jděte do prvních dveří vlevo, za kterými najdete na stole VELKOU OLEJNIČKU a 2 lektvary zdravého rozumu. Vyjděte z místnosti a pokračujte do sousedních dveří vlevo. V jídelně seberte ze stolu klíč od strojovny. Vraťte se do vstupní místnosti a pokračujte do dvojice dveří vlevo. Nahoře nad schody si postavte sud a vyskočte do vyšší místnosti. Naproti leží na zemi VELKÁ OLEJNIČKA. Dveře si odemkněte klíčem a poté vejděte do dveří do další úrovně.

Na stole leží klíč od strojovny, kterým si odemkněte dveře vpravo. Naproti je regál a na něm OLEJNIČKA a 2 laudanum. Za dveřmi vpravo je psací stůl a na něm leží dokument First Day. Pokračujte dál do velké místnosti a na stole najdete dokument This House a další OLEJNIČKU. Vstupte do dveří a poté do dveří do další úrovně.

Jděte do dveří u schodů a v chodbě seberte VELKOU OLEJNIČKU. Vraťte se do haly, vystoupejte po schodech a vejděte do dveří do další úrovně.

Rozbijte sklo výstavního stolku židlí a seberte dokument Spirit. V následující místnosti najdete v koutě klíč od strojovny. Pokračujte do dveří vlevo, dveře na konci si odemkněte klíčem a vstupte do dveří do další úrovně.

Jděte do dveří rovně a u postavy seberte dokument Spirit. Poté vejděte vlevo do dveří do další úrovně.

U domku seberte ze země dokument The End a tím hra končí.

uložené pozice

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář