Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Felix's Nightmare 2: The Awakening (demo)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Mělo se jednat o druhý díl poměrně kvalitního módu Felix's Nightmare, který rozhodně doporučuji vyzkoušet. Bohužel v případě druhého dílu zůstalo pouze u dema.

- - - - -

Ze země seberte dokument Felix's Diary: Lost Memory. Vyjděte do chodby a pokračujte do dveří vpravo. Ze stolu seberte dokument The Bridge a 2 křesadla. Vraťte se do chodby a pokračujte směrem vlevo. Vstupte do místnosti, kde leží na stole Storage Key. Jděte dál do sousední místnosti, kde leží vlevo křesadlo. Až se budete vracet zpátky, objeví se vám na obrazovce hlášku, že sem kdosi jde. Běžte se ukrýt do skříně a čekejte. Až monstrum odejde vyjděte do chodby a jděte do dveří vlevo. Automaticky nastoupíte do výtahu a vyjedete nahoru. Pokračujte do nejbližších dveří a ze stolu seberte dokument Supply Room Key. Odemkněte jím skříňku, za kterou se vznáší předměty a posbírejte Dungeon Section 3 Key, dokument The Break In, OLEJNIČKU a laudanum. Křesadlo lze sebrat pouze shora. Vyjděte z místnosti a dejte se vpravo, kde vejděte do dveří do další úrovně, čímž demo zakončíte.

Podle toho, co se píše v titulcích, tak jsou další možnosti jak hru odehrát – zabít nebo zamknout monstrum. Tak pokud vás demo chytlo, můžete si to vyzkoušet.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář