Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Forgotten Castle (demo)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké demo k projektu, který nejspíš nebyl nikdy dokončen, se vyznačuje čistokrevnou průměrností. Vhodně zvolené úrovně ano, místy docela děsivé, ale to je tak všechno.

- - - - -

Entrance

Vejděte dovnitř do hradu a na polici regálu vpravo leží Door Key. Tím si odemkněte dveře do další úrovně na druhé straně a vejděte do nich.

Rooms

Vlevo na zemi leží Door Key, kterým si odemkněte dveře vedle. Pokračujte do druhých dveří vlevo a v jídelně prohledejte skříně vlevo a seberte další Door Key. Odemkněte si jím dveře vlevo a v ložnici jsou na komodě k sebrání dokument Party Tonight!, VELKÁ OLEJNIČKA, laudanum a lektvar zdravého rozumu a uvnitř komody Door Key. Vraťte se na začátek, odemkněte si dveře do další úrovně a vejděte do nich.

Prison

Jděte rovně a poté vlevo a vejděte do prvních dveří vlevo. V této místnosti je spousta mučících panen, uvnitř kterých s ukrývají 4 OLEJNIČKY. Odtud pokračujte do sousední místnosti a poté do další, kde leží na posteli Cell Key. Vraťte se do chodby a pokračujte dál. Vpravo je místnost s regály, kde uvidíte přízrak monstra. Vpravo mezi regály je úzká škvíra, kterou lze projít. Jděte do dveří vlevo a v malé místnosti posbírejte 2 VELKÉ OLEJNIČKY, 2 OLEJNIČKY, 4 laudanum a 3 lektvary zdravého rozumu. Vyjděte zpět do chodby a nyní se vydejte téměř na začátek, ale nechoďte vpravo ke dveřím, kterými jste vešli, a jděte rovně a poté vstupte do dveří vpravo. Na dveře vzadu použijte klíč z inventáře a v jednom z kbelíků by měl být Rusty Key. Jděte zpět do úzké chodby a dveřmi vlevo se dostanete do místnosti s dvěma dveřmi. Odemkněte si ty levé a za nim najdete na stole ležet další Rusty Key. Nyní se vydejte za zvukem monstra. Nedaleko něj jsou dveře do další úrovně, na které použijte klíč a tím hru zakončíte.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář