Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Go Go Story

Autor návodu-Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátká Custom Story od českého autora, která je sice krátká až příliš, avšak je celkem originální a zábavná.

POZNÁMKA

Návod na druhý díl Go Go Story viz Amnesia: The Dark Descent – Petangames

STATISTIKY

dokument – 5

velká olejnička – 1

křesadlo – 10

Laudánum – 1

Lektvar zdravého rozumu – 3

Sklep

Začínáte v pracovně. Z psacího stolu seberte dokument Úvod, VELKOU OLEJNIČKU a Laudánum a poté ze zásuvky v komodě seberte rezavý klíč. Tím si odemkněte dveře místnosti a vyjděte ven. Běžte se podívat na konec chodby a prohlédněte si obraz. Vraťte se zpět a dejte se vlevo k točitému schodišti. Přeskočte přes zábradlí vpravo a zpod postele seberte křesadlo. Skočte přes zábradlí zpět na schodiště a pokračujte nahoru. Vlevo na stole leží dokument Výzkum. Poté vejděte do dveří do další úrovně.

Vchod do domu

Jděte do dveří vlevo a vpravo seberte dokument Lék na strach a Lektvar zdravého rozumu. Na výstavním stolku leží klíč od kanceláře. Tím si odemkněte nedaleké dveře a vejděte do místnosti. Z psacího stolu seberte dutou jehlu a dokument Jiné známky života. Poté prohledejte skříň a seberte 3 křesadla a nakonec si vezměte z dolní zásuvky komody Lektvar zdravého rozumu. Vraťte se do chodby a jděte rovně do místnosti přes chodbu. Ze stolu seberte lucernu, dokument Podivné dveře a 3 křesadla. V zásuvce komody je ještě Lektvar zdravého rozumu. Vraťte se do chodby a jděte zpět do úrovně Sklep.

Sklep

Sejděte po schodech dolů a jděte vlevo na konec chodby, kde vstupte do dveří do úrovně Stoky.

Stoky

Jděte vpřed a dveře do další úrovně jsou zamčené a je třeba najít nějaký rubín či co. Po stranách jsou dvoje železné dveře, které lze odemknout pomocí jehly z inventáře. Za levými dveřmi seberte ze stolu klíč od dvířek a ze zásuvek komod 2 křesadla. Vraťte se do chodby a nyní prozkoumejte místnost za protějšími dveřmi. Na jedné posteli leží křesadlo. Tím máte v této úrovni prozatím hotovo a můžete se vrátit zpět do úrovně Sklep.

Sklep

Známou cestou se dostaňte do úrovně Vchod do domu.

Vchod do domu

Běžte dozadu do kanceláře a klíčem si odemkněte přihrádku psacího stolu. Seberte z vnitřku klíč od východu a v tom okamžiku zazní ohlušující rána. Běžte zpět do chodby a zjistíte, že východ je zavalený balvany. Na zemi leží rubín, který vám pomůže uniknout přes sklep. Vraťte se do úrovně Sklep.

Sklep

Známou cestou se dostaňte ke dveřím do stok a vstupte do nich.

Stoky

Na dveře na konci použijte rubín a vejděte.

Venku

Konečně jste tedy unikli z pekelného domu. Běžte vpřed a bude následovat konec a titulky.

uložené pozice

videoukázka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář