Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – GoGoManTV

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké po všech stránkách průměrné dobrodružství ze světa Amnesie, které vytvořil český autor. Je škoda, že hra je jen v angličtině.

- - - - -

House

Ze země seberte dokument For Myself, ze stolu 2 křesadla a z piana laudanum a lektvar zdravého rozumu. Vyjděte do chodby, kde je v proskleném výstavním stolku další laudanum. Pokračujte do dveří vpravo a z truhly seberte lucernu. Vylezte po žebříku nahoru a z další truhly seberte Basement Key. Vraťte se dolů do chodby, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vejděte do nich.

Basement

Ze země seberte dokument Get out of here. Nadzdvihněte poklop, seskočte dolů a seberte páčidlo a lektvar zdravého rozumu. Postavte na sebe dva sudy a vedle nich bednu, abyste mohli vyskočit zpět nahoru. Ve sklepě seberte ze zídky křesadlo, z povaleného regálu OLEJNIČKU, ze zásuvky psacího stolu další lektvar zdravého rozumu a z malé místnosti se slizem dutou jehlu. Jděte do postranní chodby a vstupte do dveří na konci. Z louže seberte OLEJNIČKU a z krbu křesadlo. Vezměte perlík a hoďte ho proti poškozené zdi. Prolezte otvorem a na jednom konci tunelu seberte kladivo a na druhém laudanum. Vraťte se do velké místnosti a páčidlem vylomte zamčené dveře nedaleko schodiště. Seberte křesadlo a na další dveře použijte kladivo. Vlevo v mučící panně je lektvar zdravého rozumu. Na další dveře použijte jehlu z inventáře. Ze stolu posbírejte Waterworks Key, dokument A Ghost, OLEJNIČKU a křesadlo. Odemkněte si klíčem dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Waterworks

Vyskočte na fragmenty chodníku. Na jednom místě jsou k sebrání 2 křesadla a na konci Forest Key. Klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vejděte do nich.

Forest

Vlevo u závalu leží OLEJNIČKA, u mrtvoly dokument RUN a u dveří nádoba s kyselinou. Projděte na konec k domku a zde hra končí.

savegame

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář