Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Harmsfuls Wrath

Autor návodu-Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Průměrné leč místy docela zajímavé dobrodružství ze světa Amnesie vás zavede opět do dalšího děsivého domu, ze kterého budete muset uniknout.

STATISTIKY

dokument – 3

olejnička – 16

křesadlo – 10

Laudánum – 4

Lektvar zdravého rozumu – 2

Začínáte v ložnici. Ze stolku seberte Bedroom Key a dokument Message from John (1/2). Otevřte skříň a seberte lucernu a OLEJNIČKU. Klíčem si odemkněte jedny ze dvou dveří, které vedou z místnosti. Vyjděte do chodby a jděte ke schodišti, kde seberte z truhly další OLEJNIČKU a 2 křesadla. Vyjděte po schodech nahoru a ze země seberte dokument Message from John (2/2). Jděte do místnosti vlevo a z přihrádky psacího stolu seberte ještě jednu OLEJNIČKU a Laudánum. Přejděte do vedlejší místnosti, kde seberte u zdi další křesadla. Ještě další křesadlo je ve zdi za kameny. Vraťte se ke schodišti a vstupte do dveří naproti, které vedou do sklepa. Sejděte po schodech dolů. Jděte vpravo do dveří laboratoře. V laboratoři najdete za knihami Prison Key, pod stoličkou OLEJNIČKU a dále 2 křesadla, která jsou na různých místech u zdi. Dále prohledejte zásuvky komody a najdete Laudánum, ve skříni je další křesadlo a v mezeře mezi skříní a komodou leží ještě jedno křesadlo. Vyjděte do předchozí místnosti, dejte se vpravo a dorazíte k barikádě z beden. Přineste si nějakou malou bednu, prolezte otvorem mezi bednami a seskočte do chodby. Na konci je místnosti, kde jsou dveře do další úrovně, které si odemkněte klíčem a poté do nich vejděte.

Sejděte po schodech dolů. Projděte zatopeným podzemím a po dalším schodišti opět vystoupejte nahoru. Pokračujte dál nahoru po točitém schodišti a vstupte do místnosti, kde seberte z psacího stolu dutou jehlu a zpod stolu křesadlo. V koutě vlevo najdete ještě OLEJNIČKU a Lektvar zdravého rozumu. Tím máte v této útrovni splněno a můžete se vydat stejnou cestou nazpět a poté se vrátit do předchozí úrovně.

Projděte k barikádě, vylezte na bedny jako po žebříku, vyjděte na chodbu, jehlou z inventáře si odemkněte dveře vpravo a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Octnete se venku pod širým nebem. Vstupte do dveří vpravo.

Vpravo za stolem leží OLEJNIČKA. Pokračujte na rozcestí, kde se dejte vlevo, sejděte po schodech dolů a vejděte do dveří do další úrovně.

Vpravo je vchod do místnosti s vězeňskou celou. Vlevo je truhla a v ní OLEJNIČKA a křesadlo. Vejděte do cely a z kbelíku seberte Key. Vraťte se do chodby a pokračujte dál vpravo. Na rozcestí se dejte vpravo a na slepém konci je komoda a v ní další OLEJNIČKA. Vraťte se na rozcestí a jděte dál rovně. Po levé straně je vchod do místnosti, kde je vlevo hned za dveřmi ještě jedna OLEJNIČKA. Vyjděte zpět do chodby a pokračujte na další rozcestí. Přímo proti vám jsou dveře vedoucí do místnosti, kde je značný nepořádek. Na komodě vlevo leží opět OLEJNIČKA a také Lektvar zdravého rozumu, na nedaleké stoličce dokument Storage Note, uvnitř skříně za bednou leží křesadlo a vlevo vedle skříně opět další OLEJNIČKA. Vyjděte zpět do chodby a pokračujte jednou z chodeb ke stolu s připoutaným vězněm. Seberte A Crowbar a další OLEJNIČKU a poté se vracejte chodbami zpět na začátek úrovně, abyste se mohli vrátit do té předchozí.

Vyjděte po schodech nahoru, jděte na rozcestí, dejte se vlevo a po dalším schodišti vyjděte nahoru. Páčidlem vylomte dveře a poté pokračujte stále vpřed jedinou možnou cestou až na konec, kde vstupte do dveří do další úrovně.

Vlevo oje železná skříň a uvnitř OLEJNIČKA a Laudánum. Vpředu seberte další Laudánum, vpravo zpod židlí další OLEJNIČKU a zpoza regálu vlevo ještě jednu OLEJNIČKU. Vstupte do dveří vpravo a utíkejte chodbou stále vpřed, protože vás pronásleduje monstrum. Po chvíli se vrátíte do reálu (byly to jen vidiny). Ze stoličky seberte A Crowbar a vylomte jím dveře vpravo na konci chodby. Pokračujte na konec, kde skočte do úzké kruhové šachty v zemi.

Jedinou možnou cestou se dostaňte k velkým vratům Vstupte do chodby vpravo, dejte se vpravo a vejděte do dveří na konci. Z psacího stolu seberte A Key a Laudánum a z přihrádky OLEJNIČKU. Jděte do sousední místnosti, otevřte skříň a seberte další OLEJNIČKU. Vydejte se zpět k vratům, na která použijte klíč a poté do nich vejděte.

Běžte po cestě stále vpřed dokud se nespustí závěrečné titulky.

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář