Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Haunted House of the Dead (demo)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o demo k nedokončenému projektu. Další z těch her, které dávají tušit, že autor rozhodně uměl a mohl tak vytvořit nadprůměrnou Custom Story.

- - - - -

Začínáte v ložnici. Ve skříni vlevo leží Big Rusty Key, dále seberte z piana laudanum a lektvar zdravého rozumu a v truhle 3 OLEJNIČKY. Odtáhněte na stranu koberec na zemi a seberte Key to the Desk. Z psacího stolu seberte dokument Dear Victim, ze zásuvek dokument Monster a 3 křesadla a nakonec si klíčem odemkněte přihrádku a seberte lucernu a další 4 křesadla. Odstraňte ze zdi obraz a z výklenku seberte páčidlo. Vylomte jím dveře a pokračujte do dalších dveří vpravo. Na děravou zeď hoďte nějaký předmět a prolezte vzniklým otvorem. Vlevo v zásuvkách komody jsou 4 křesadla a ve výstavním stolku dutá jehla. Následně odházejte z kouta sudy a posbírejte OLEJNIČKU, laudanum a další 2 křesadla. Projděte dveřmi do chodby a na dveře na konci použijte klíč. Sestupte po schodech dolů a vejděte do další chodby. Projděte na konec a vstupte do dveří do další úrovně.

Vejděte do dveří vpravo a odházejte bedny z kouta, kde najdete v truhle OLEJNIČKU a 2 křesadla. Vylezte po žebříku nahoru a ze zásuvky psacího stolu vlevo seberte 4 křesadla. Projděte mnoha dveřmi a na konci v místnosti s pianem je vpravo zastrčený pod knihou Richard's Bedroom Key. Vraťte se do chodby, jděte vlevo a klíčem si odemkněte levé dveře. V truhle jsou 2 OLEJNIČKY a 3 křesadla a v zásuvce psacího stolu dalších 5 křesadel. Vpravo je komoda a v jedné její zásuvce leží kladivo. Vyjděte zpět do chodby a použijte jehlu z inventáře na protější dveře. Sestupte do zatopené chodby a v malé místnosti vlevo najdete 2 OLEJNIČKY. Vraťte se do horní chodby a použijte kladivo na poškozené dveře na konci chodby. Vejděte do knihovny a prozkoumejte jednotlivé uličky. V první uličce najdete v policích vlevo 3 křesadla, v druhé uličce najdete v policích po levé straně další 4 křesadla a v jedné polici napravo OLEJNIČKU, v následující uličce najdete vlevo opět 4 křesadla a další OLEJNIČKU a v poslední uličce najdete vlevo ještě další 4 křesadla. Vyjděte po schodech nahoru a ze stolku seberte OLEJNIČKU, laudanum a lektvar zdravého rozumu. Všimněte si, že na vrchol regálů vede ze zábradlí trám. Přeskákejte až na poslední řadu regálů a seberte ze země Dungeon Key. Vraťte se na balkón, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a poté do nich vejděte.

Jděte na konec chodby, klikněte na dveře a poté přiběhne monstrum a srazí vás k zemi. Probouzíte se ve vězeňské cele. Odemkněte si dveře jehlou a pokračujte do dveří naproti. Odtáhněte na stranu postel a posbírejte OLEJNIČKU a 3 křesadla. Vraťte se do chodby a jděte směrem na křižovatku chodeb. Vejděte do dveří vlevo a ze stolku seberte dokument Note from Prisoner. Vyjděte zpět do chodby a na křižovatce se dejte se nejprve vlevo. Dveře rozbijte kladivem a ve skladišti najdete na polici vlevo maso a ve skříňce vpravo vzadu laudanum a lektvar zdravého rozumu. Vraťte se do chodby a pokračujte z rozcestí druhou chodbou. Vyjděte po schodech nahoru a ze sudu seberte VELKOU OLEJNIČKU a 5 křesadel. Na dalším rozcestí se dejte opět nejprve vlevo a u závalu najdete další VELKOU OLEJNIČKU. Vejděte do poškozených dveří na konci a v koutě vlevo najdete OLEJNIČKU, laudanum, lektvar zdravého rozumu a 5 křesadel. Vraťte se na křižovatku a nyní jděte do chodby rovně. Na konci jsou poškozené dveře, na které pověste maso. Počkejte až monstrum dveře rozbije a cesta dál je volná. Projděte na další rozcestí, dejte se vlevo a vstupte do dveří vpravo. Na skříňce vlevo je Exit Key a laudanum. Jděte zpět na rozcestí, kde jsou zamčené dveře, které si odemkněte klíčem. Jedinou možnou cestou se dostaňte k padacím dveřím, kterými se dostanete do další chodby. Jděte ke dveřím do další úrovně, odemkněte si je klíčem a vejděte do nich.

Seskočte do tunelu, prolezte na konec a jděte do dveří vlevo. Ve skříňce na zdi vlevo je Flooded Floor Key, OLEJNIČKA a laudanum a na polici vpravo 8 křesadel. Vraťte se do chodby a dveře na konci nejdou otevřít. Přineste si těžkou palici ze skladištní místnosti a s její pomocí vyrazte dveře. Jste zpět v chodbě u knihovny. Vejděte do dveří vpravo (odemkněte je pomocí jehly, pokud jste tak již neučinili), sestupte dolů a na dveře do další úrovně použijte klíč z inventáře. Tím demo končí.

uložené pozice

videoukázka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář