Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Haunted Memorie 2 Remake

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Poměrně nápadité a netradiční dobrodružství ze světa Amensie, které je však dost zabugované a trpí nedotažeností v mnoha směrech.

- - - - -

Mansion

Vejděte do domu a na kulatém stolku vpravo leží Matchbox. Dejte se vpravo a na konci najdete v jídelně najdete LARGE OIL POTION. Vraťte se do haly a všimněte si PSACÍHO STROJE na stole. Tento psací stroj slouží jako ukládací bod. Vyjděte po pravém schodišti a vstupte do dveří. V chodbě jděte do další úzké chodby vlevo a na konci seberte ze země Lantern. Nyní se vydejte zpět před dům a jděte až ke vstupní bráně. Na ní jsou Bedroom Key a dokument Suicide (předtím tam nebyly). Jděte opět do domu, vyjděte po levém schodišti a v chodbě si klíčem odemkněte dveře vlevo. Projděte ložnicí a vyjděte do další chodby. Vpravo na skříni je LARGE OIL POTION. Projděte na schodišti, nad ním se dostanete do haly, kde vyjděte po dalším schodišti a nahoře najdete ve stěně zaseknutou A Axe. Vydejte se zpět dolů do vstupní haly a opakovaně použijte sekeru na zabedněný vchod vpravo. Prkna nejdou úplně odstranit, ale jakmile budou ve všech díry, můžete jimi projít. V chodbě vyjděte po schodech vpravo a z psacího stolu seberte Storage Key a dokument Dear Jack. Vraťte se do haly a jděte do dveří na druhé straně. Dveře vlevo si odemkněte klíčem a z druhé strany zídky seberte Matchbox. Pokračujte do vinného sklepa, poté do další místnosti a vpravo se dejte po schodech dolů na hřbitov. V chodbě jděte stále rovně a na konci vstupte do dveří do další úrovně.

Cemetery

Prolezte dírou v plotě a vyjděte po schodech nahoru. Dostanete se do jakési márnice, kde seberte z podstavce Weird Statue. Vracejte se zpět a po pravé straně uvidíte zamčenou bránu. Nedaleko je podstavec, na který vložte onu sošku. Brána se vám odemkne. Přejděte opatrně po prknech a vstupte do kostela. Vyjděte po schodech na druhé straně a uvnitř rakve najdete Library Key. Nyní byste se měli vrátit zpět a před kostelem se propadnout do země do jámy, což je pro vás cesta do další úrovně. Mně tu však hra bugovala. Dočetl jsem se, že v kostele lze sebrat nějaké 2 dokumenty, avšak ty nejsou nikde k nalezení. I tak bych se divil, kdyby v tomto případě spuštění skriptu bylo vázáno na dokumenty, když klíčovým předmětem je klíč od knihovny. Pokud máte stejný problém, použijte mnou vyrobený save z další úrovně, kde budete mít v inventáři všechny předměty z úrovně Cemetery.

Mansion

Jděte do sousední místnosti, poté do dveří vlevo a následně chodbou vpravo. Vyjděte po schodech a projděte známou cestou do vstupní haly. Jděte do chodby za prkny naproti a dveře vzadu si odemkněte klíčem. V knihovně je v poslední uličce vlevo na stěně páka, kterou stiskněte dolů. Z velkého stolu seberte dokument Mark's Letter. Jděte do horního patra a poté pokračujte dozadu, kde sestupte po dalších schodech dolů. Dostanete se do podzemí, kde je u dveří červeně zářící objekt. Pokračujte do chodby vlevo a sestupte ještě níž. Na konci seberte Skull Dagger. Vraťte se k červeného objektu, použijte na něj dýku a vstupte do dveří. Seberte Bible a vydejte se zpět do knihovny. Vyjděte z knihovny a jděte vlevo po schodech nahoru, kde už jste jednou byli. Vlevo je regál a v něm chybí jedna kniha. Dejte tam tu z inventáře a regál se odklopí. Seberte ze stěny dokument Pipe Organ Music Sheet. Vyjděte z místnosti a jděte vlevo (zpět do vstupní haly). V prostoru mezi dvěma schodišti klikněte na varhany. Poté bude následovat krátká animace a nakonec závěrečné titulky.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář