Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – History, Chapter 1

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Průměrné dobrodružství ze světa Amnesie, které ničím neoslní, ale také neurazí. Jedná se o novější mód, u kterého bych však čekal alespoň pokus o netradiční přístup.

- - - - -

Mansion

Z prádeníku seberte lucernu a ze zásuvky křesadlo. Vyjděte do chodby a vstupte do dveří až na konci. Ze stolu seberter dokument Where I Left The Key a z přihrádky stolu OLEJNIČKU. Vraťte se do chodby a dejte se vpravo po schodech nahoru. V chodbě vstupte do dveří vlevo a v posteli pod polštářem najdete Silver Key. Jděte zpět po schodech dolů, klíčem si odemkněte nedaleké dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Cellar

Nejprve jděte do chodby vlevo a poté do dveří. Vzadu najdete v psacím stole VELKOU OLEJNIČKU. Vraťte se do chodby a na dalším rozcestí seberte křesadlo. Jděte do dveří rovně a u závalu seberte laudanum. Vraťte se do chodby a pokračujte do dveří vlevo. Na středové zídce leží křesadlo a u kamenů na zemi další křesadlo. Jděte do dveří vlevo a poté do dalších vpravo. V této místnosti najdete na zemi laudanum a na zídce Rusty Key a VELKOU OLEJNIČKU. Vyjděte zpět do chodby a vraťte se do předchozí místnosti. Dveře vlevo si odemkněte klíčem z inventáře. Projděte na konec a poté do dveří vlevo. V této místnosti najdete křesadlo a na římse OLEJNIČKU. Také je tu na zemi kámen, který lze zvednout. Zvedněte ho a vzměte s sebou. Nyní jděte do chodby, kde jste našli klíč. Na konci jsou dveře zatlučené prkny. Hoďte proti nim kámen a poté vejděte do dveří do další úrovně.

Dungeon

Jděte rovně a vstupte do třetích dveří vlevo. Seberte z regálu Simple Key a OLEJNIČKU. Jděte chodbou dál a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Vpravo u stěny leží OLEJNIČKA, o něco dál laudanum a v regálu je Stone Hammer. Vraťte se do chodby a jděte rovně. Vlevo je k sebrání křesadlo. Kladivem uražte visací zámek mřížových dveří. Jděte téměř na konci chodby do dveří vlevo. Za sudy najdete VELKOU OLEJNIČKU, dále je tu křesadlo a na stole je dutá jehla a dokument I found a book. Nyní jděte chodbou zpět a vstupte do druhých dveří vlevo. Dveře levé cely si odemkněte jehlou, prolezte na konec tunelu a seberte Archives Key. Tím si v chodbě odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Archives

Vstupte do místosti a seberte OLEJNIČKU a lektvar zdravého rozumu. Dveřmi vlevo vejděte do knihovny, kde leží na sudu další lektvar zdravého rozumu. Nedaleko obrazu, na kterém je kostel, je nahoře v reglá za dvěma knihami skryté tlačítko, které stiskněte. Vraťte se do předchozí místnosti a pokračujte do dveří vlevo. Dveřmi vpravo se dostanete do místnosti, kde je v regálu OLEJNIČKA. Jinak jděte do dveří na konci a poté do dalších vlevo. Z regálu seberte dokument The Button a laudanum. Pokud jste předtím stiskli tlačítko v knihovně, tak nyní byste měli mít otevřené padací dveře. Projděte na konec chodby a poté se spustí závěrečné titulky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář