Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – House of Creep: Chapter 4 – Cedi's Mansion

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

V této kapitole House of Creep se budete pohybovat v mnohem temnějších a pochmurnějších prostorách. Klasické pokoje vystřídá vlhké sklepení.

STATISTIKY

předmět v inventáři – 7

předmět získaný kombinacemi – 1

olejnička – 1

velká olejnička – 3

křesadlo – 4

laudanum – 2

lektvar zdravého rozumu – 2

Level 1

Začínáte v temné chodbě. Vstupte do dveří vlevo a v malé místnosti je psací stůl, ze kterého seberte Key. Vraťte se do chodby a pokračujte dál. Projděte malou jídelnou a vstupte do další chodby. Po stranách jsou dvoje dveře. Pravé jsou zatlučené prkny, takže vejděte do těch levých. Z psacího stolu seberte lucernu, z přihrádky OLEJNIČKU a ze zásuvek lektvar zdravého rozumu a 4 křesadla. Vraťte se do chodby a pokračujte dál. Dostanete se do další místnosti, kde je vlevo truhla a v ní VELKÁ OLEJNIČKA. Otevřte převrácenou skříň a najdete Agrippovu hlavu. V zadním rohu místnosti je postel a pod ní leží kladivo. Vraťte se zpět do chodby a použijte kladivo na prkna na dveřích. Vstupte do malé místnosti s oltářem, na který umístěte separovanou hlavu z inventáře. Vraťte se do místnosti, kde jste sebrali hlavu a dveře vpředu jsou nyní otevřené. Použijte na dveře do další úrovně klíč z inventáře a vstupte.

Level 2

Projděte do krátké zeleně osvětlené chodby. Dveře vpravo jsou zamčené, takže vstupte do těch levých. Projděte do zaplavené místnosti, kde jsou vlevo dveře do další úrovně, které jsou v tuto chvíli rovněž nepřístupné. Vpravo z komody seberte Key a VELKOU OLEJNIČKU. Vraťte se na začátek úrovně a klíčem odemkněte druhé dveře v zelené chodbě. Projděte dlouhou chodbou a v místnosti na konci seberte ze židel klíč od strojovny. Jděte zpět do zaplavené místnosti, odemkněte si tímto klíčem dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Level 3

Projděte na na konec chodby a v místnosti je vlevo mučící panna a vedle ní leží laboratorní nádoba. Vpravo mezi sudy je schovaná VELKÁ OLEJNIČKA. Dveřmi se dostanete ke schodišti, kde vpravo na římse leží lektvar zdravého rozumu. Sejděte po schodech dolů a v zaplavené místnosti je sud s jakousi vytékající kapalinou. Použijte na něj sklenici z inventáře a získáte nádobu s kyselinou. Vraťte se po schodech nahoru a vzadu vlevo je těžká padací mříž, na kterou použijte kyselinu z inventáře. Za mříží leží vlevo na stole 2 laudanum. Běžte co vám nohy stačí dlouhou širokou chodbou, kde na vás začnou útočit monstra. Rychle proběhněte dveřmi a zabouchněte je za sebou. Konečně jste z pekelného domu pryč. Tím hra končí (titulky se nespustí).

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář