Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – House of Doubts 2 (demo)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké demo k druhému dílu House od Doubts není ničím převratným. V podstatě se jedná o další tuctový mód.

- - - - -

Ze země seberte dokument Gabriel Wallner a ze stolu 3 křesadla. Vyjděte do chodby a dejte se vlevo. Na konci najdete ve výstavním stolku Key. Vraťte se do místnosti na začátku a klíčem si odemkněte železnou skříň. Seberte Key a dokument I'm going to die. Jděte zpět do místnosti, kde jste sebrali první klíč, vlevo jsou dveře do další úrovně, které klíčem odemkněte a vstupte do nich.

Jděte do dveří vlevo a vlevo leží 2 křesadla. Dále seberte z psacího stolu dokument Baals Journal Entry I a laudanum a ze zásuvek Key a křesadlo. Klíčem si odemkněte přihrádku a posbírejte lucernu, Key, dokument Marcus Last Words a OLEJNIČKU. Otočte se čelem vzad a z pravé skříně seberte další křesadlo. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře na konci. Na komodě leží 2 křesadla, uvnitř komody OLEJNIČKA, vpravo na stole další křesadlo, v ohništi v krbu Key a u mrtvoly vlevo dokument Baals Journal Entry IV. Vraťte se doc chodby a klíčem si odemkněte dveře vpravo. Vlevo leží na stole dokument Dr. Freemans Note a v regálu vpravo lektvar zdravého rozumu. Další lektvar nejde sebrat. Za dalšími dveřmi je monstrum a vzadu na stole Key. Tímto klíčem si odemkněte poslední dveře v chodbě a poté vejděte do dveří do další úrovně.

Proběhněte na konec chodby a vstupte do dveří do další úrovně.

Vpravo na konci místnosti najdete v truhle laudanum, lektvar zdravého rozumu a 2 křesadla. Uchopte prkno a rozbijte jím prosklený výstavní stolek, ve kterém je dokument Thanks for Playing the Demo. Zde tedy hra končí.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář